在職全職

跳至

首頁
45678...76

尾頁

水晶宮

Re: 有無觀塘區全職媽媽入

[size=small]不過醫生話四個月先好比橙汁個d佢飲喎.我bb依家得83日咋!! 我可以話比你知買"內有惡犬"都無用,,佢地都會照入黎.....
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

kcpak :
我估你老爺係想借o的椅入來睇o下個孫,你估會唔會呢 ???

男爵府

kcpak,

係囉, 係唔係想入黎睇下個bb呀, 你咁樣諗, 心情就會好d架
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

洋房

記得有些媽媽12月會放大假,唔知各位全職及在職媽媽有無興趣一齊去行商場,有些商場都佈置得唔錯,可以帶埋仔仔女女去睇吓,不過我公眾假期就唔得,要陪老公,我就提議又一城或荷里活廣場,大家唔知有乜建議.你地邊日得閒呀!

子爵府

好媽媽勳章

我 18, 19 及 23號放大假呀, 預麻我呀

水晶宮

[size=small]當然唔係為左睇bb啦!未有bb之前佢已經係咁架啦!!以前仲離譜. 你地約好記得打電話比我呀!我屋企個電腦壞左呢!!
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

各位媽媽,我想問下你地既小朋友睇開邊個醫生呀 ??? 有無好介紹 ??? 我仔仔係藍田睇開個醫生都好好,仔仔又鍾意睇佢,不過,有o的煩就係最近仔仔有傷風睇佢,食左o的藥無以前咁有效,唔知係唔係食慣左o的藥呢 ??? 所以,我想問定有無其他醫生可以介紹下,最好係唔好濫用抗生素啦,因為,上星期同仔仔轉醫生,第一次就開抗生素,仔仔只係有o的綠鼻涕又無發燒,至從仔仔入育嬰園後好多時要睇醫生,已經唔係太好,我真係唔想成日比抗生素佢食。

thank you very much !!!

水晶宮

[size=small]峰仔媽咪:我朋友介紹左我去淘大睇吳文轁都好好架!!

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

各位媽咪:

你地好,有個家庭日營活動想推介比各位

主辦機構:香港基督教女青年會 樂華綜合社會服務處
日  期:14/12/2003(日)
地  點:西貢北潭涌渡假營
對  象:家庭
集合時間:早上八時 樂華

男爵府

MANDYYYY ,

都好呀, 15,16,唔得, 其他時間都可以, 不過要睇下時間同地點, 因為17下午4:00後我有事, 18上午12:00前,我囝囝要返playgroup,19全日都可以,
小肥肥一族 我家有個 肥 爸爸, 又 有個 肥 媽媽,一定有個 肥 囝囝

水晶宮

[size=medium]各位媽咪:我諗住去買b貨尿片,有無人有興趣,我可以幫你去買埋送到你樓下,只要你付$50運費給我!!因為我租van仔,諗住幫埋你地買,可以減輕d我...請pm我

民房

有無觀塘區課外活動資料?我個女啱啱報倒盧峰琴行畫班,足足排咗年半.但課程有口碑.唔...月華街利地亞的泳班好唔好架呢? :-P

子爵府

好媽媽勳章

pearlchan
我都幫我個女報佐呀, 我幫佢報佐平日, 都重要等成年呀

子爵府

Hello,各位媽咪,我搬黎觀塘區有一個禮拜啦!歡迎我嗎?我住係寶達村!
我們的房子愈來愈大  但家庭成員愈來愈少     
生活愈來愈方便  時間卻愈來愈少
更多的學位   但常識更貧乏     更多的知識 判斷力更少
愈多的專家   但愈多的問題     愈多的藥 但健康愈差
我們登陸月球又回到地球  卻難跟鄰居打個招呼
我們的科技愈來愈發達  但溝通卻愈來愈少    我們變得太重視量  而忽略了質    深厚的利益但淺薄的人際關係

民房

cerrai:
您對孖女(?)好cutie !

水晶宮

[size=small]各位靓媽媽:我bb26號就100日啦!!好開心呀!

男爵府

hihi

我好耐無係到say hi啦

水晶宮

[size=small]我係到等左你地成日啦,,又同老公鬧交呀我,,好煩,,最煩既係我bb依家眼訓都好喊一輪先肯去訓,,我老爺又黎煩我,,好煩好煩呀................

男爵府

kcpak,,

sorry呀, 你有事可以打俾我呀, 講左出來會好d呀,

bb仔實會cry呀, 你唔好唔開心啦, 大d就會好d啦, 我sister個bb都係時時都cry, 一係佢一cry, 你就聽歌, 我個女bb既時閒我都係聽歌, 唔使聽佢cry :-P

水晶宮

[size=small]我bb喊,我都唔覺得好煩架,,有時睇住佢個喊樣都幾得意,,不過係佢喊個陣,我老爺煩我,所以先唔開心咋!!搵日出黎再傾......我出去食飯啦!

首頁
45678...76

尾頁

跳至