自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 你有7億, 會唔會取徐子淇?

http://www.3weekly.com/share/threeweekly/0375/ent/20061216ent0058/01.jpg

都幾襯呀. !!

水晶宮

王子公主一樣~~

子爵府

徐子琪好叻女,人又靚.又不斷增值自己.
你估學力叻既富家女仔無咩!
兩個人在一起要講願份架...

侯爵府

講黎講去咪only彈佢痴利根姐,咁人無十全十美既,痴利根得黎講野有禮都好過粗口爛舌既 :mrgreen:

侯爵府

Zen 寫道:
只覺得新娘子太意氣風發了,希望可以白頭到老啦.

咁近期佢真係有d意氣風發既,希望佢過埋個wedding, high完會收下,否則就

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

me2
CT2Baby 寫道:
講黎講去咪only彈佢痴利根姐,咁人無十全十美既,痴利根得黎講野有禮都好過粗口爛舌既 :mrgreen:

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

他們是互相鍾意對方

別墅

痴利根

我覺得佢只是講中文唔正姐. 佢講英文無事喎!

民房

我都幾鍾意佢。有學歷,成日笑容滿面,個樣好好福氣。

佢條件唔差,就算唔選這個超級富豪。。。。個仔,相信也有很多很不錯的選擇。
請click以下網址看看有什麼合用,再PM我。Thanks: http://hk.pg.photos.yahoo.com/ph/friendtoys/my_photos

子爵府

唔係下話!
上校車 寫道:
My family member is working in Henderson
Actually, as i know Mr. Lee really is a playboy
good luck to Cathy Lor

子爵府

佢個樣又真係幾戇居既!
EVA222 寫道:
是不是玩家就唔知,係加拿大讀間大學唔係勁,都好似無畢到業,成35歲人幫左老頭子咁多年,亦無乜成績見到,要老臣子傍著,如果老頭子不是超級富豪,其實咪又係戇居中年一名.

[quote]
上校車 寫道:
My family member is working in Henderson
Actually, as i know Mr. Lee really is a playboy
good luck to Cathy Lor
[/quote]

別墅

同意,咁聰明,咁識計劃
G-Ma 寫道:
其實佢都算係咁, 半隻腳入左娛樂圈仲可以讀得成書, 就算同李生拍緊拖都無話放棄學業mark住個男朋友. 我相信佢應該都係好聰明, 好知道自己應該做咩既人.

翡翠宮

其實,我都覺得徐子淇一d都唔靚,佢根本唔可以用個靚字黎形容,我唔敢講袁彩雲靚過佢,但起碼我覺得袁彩雲順眼過佢好多~~~
我不嬲都唔鍾意徐子淇,因為覺得佢好姣,又好作狀,好似成日以為自己好靚咁,係娛樂圈講到靚有排都未輪到佢喇!!!
我都聽人講過李生係出哂名鍾意玩女人,身邊女人氹氹轉,唔明點解好簡唔簡會簡著個徐子淇,會唔會白頭到宅就睇佢地的做化囉!!!

p.s.我只係針對徐子淇,好心得罪各位~~~

大宅

其實佢未嫁入豪門之前都有好多人唔睇好佢哋,仲話佢一定入唔到豪門.但當D人一知道佢嫁得入豪門就爭住祝福佢,呢個世界真係見高就拜,見低就踩.

侯爵府

i don't think she is pretty. But if i am rich and love her, i don't mind to spend that much on wedding.
:-D :-D :-D :-D

複式洋房

這對情侶兩年來不斷面對傳媒壓力渲染,最終也可以有情人終成眷屬,非常難得。結婚送上祝福,有錯麼?

如一個患重病,最後難得能夠康復的人,別人送上祝福,怎可以解作"見高就拜,見低就踩"?!

送上祝福=見高就拜,見低就踩?! 真不能理解

catherinetpk 寫道:
其實佢未嫁入豪門之前都有好多人唔睇好佢哋,仲話佢一定入唔到豪門.但當D人一知道佢嫁得入豪門就爭住祝福佢,呢個世界真係見高就拜,見低就踩.

民房

agree
小manman 寫道:
其實,我都覺得徐子淇一d都唔靚,佢根本唔可以用個靚字黎形容,我唔敢講袁彩雲靚過佢,但起碼我覺得袁彩雲順眼過佢好多~~~
我不嬲都唔鍾意徐子淇,因為覺得佢好姣,又好作狀,好似成日以為自己好靚咁,係娛樂圈講到靚有排都未輪到佢喇!!!
我都聽人講過李生係出哂名鍾意玩女人,身邊女人氹氹轉,唔明點解好簡唔簡會簡著個徐子淇,會唔會白頭到宅就睇佢地的做化囉!!!

複式洋房

7112006 寫道:
我都覺得徐子淇靚好多,唔計樣正係身高都好好多啦!那位袁彩x小姐作狀到死,見到佢做飲食節目試食個樣就想嘔。

agree .

複式洋房

agree
雖然話李生同左徐子淇一齊後已收心養性, 但李生咁有錢,富豪後代中, 個樣, 外型又算係咁la, 睇黎, 大把女人想埋佢身la, 希望以徐子淇既魅力, 真係可以"cool"得住李生la
小manman 寫道:

洋房

我極之相信"江山易改, 本性難移"
toto200415c 寫道:
agree
雖然話李生同左徐子淇一齊後已收心養性, 但李生咁有錢,富豪後代中, 個樣, 外型又算係咁la, 睇黎, 大把女人想埋佢身la, 希望以徐子淇既魅力, 真係可以"cool"得住李生la [quote]
小manman 寫道:

[/quote]

首頁

尾頁

跳至