想生BB

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 10

我都想買 孕婦 bra..... :cry:
jjwmkk 寫道:
閃喇! 出去買d 孕婦 bra 同 under 呀! 聽日見!!

大宅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 10

bbq, 咁e家有d咩去投資咁呢?
賺夠一次ivf錢我都開心c喇,仲要3次添
[quote]
bbqqcome 寫道:
kennis,

自大概兩年前, 由我開始左我第一次嘅滙豐到衣家, 賺嘅夠Dr. Tay 樹三次 IVF。 不過當然唔想咁用喇, 係我嘅 twins BB 教育基金就真。

[quote]

大宅

快架喇,叫您老公勤力d
miffymiffy 寫道:
我都想買 孕婦 bra..... :cry: [quote]
jjwmkk 寫道:
閃喇! 出去買d 孕婦 bra 同 under 呀! 聽日見!!

[/quote]

大宅

多謝各位姊妹既祝福, 我會上來update給大家.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

bbq,

你真係好犀利>>我有: 滙豐, 恆地, 新地, 建行, 交行, 宏利, 平安, 國壽, 中移等等。

我想問下你會唔會到左心中價放左, 之後等佢地回又買返??

大宅

miffymiffy,

買佐先啦,你實用到架.
我都想買 孕婦 bra..... :cry: [quote]
jjwmkk 寫道:

[/quote]

大宅

莫非 kururu 又大左?! 我又想咁樣豐胸呀!!

jjwmkk 寫道:

[/quote]

大宅

水太,
咁點解kennis要比銀行收左$100既?

仲有, 你就好啦, 可以save到咁多錢, 我就慘啦, 個囡學費, 學野, 車錢, 睇醫生, 工人錢, 每個月都用左我1萬呀, 仲未計保險雜費, 有時我覺得我早生bb係好, 但係就係未save到一大舊錢就生左, 每個月支出多多, 但係遲生就起碼可以save到一大舊錢, 當生左之後就唔洗每個月睇住黎洗, 應該咁講, 起碼都save左一舊, 將來就算每個月save唔到錢都起碼已經有左一舊錢麻

大宅

有架啦,BBQ

我係咁架 3000X3.07=9210, 但銀行收我就9303.02
點解咁?

瑪瑙宮

咁快買定.....都無咁大個胸 好似怪怪咁 :mrgreen:
Wish2006 寫道:
miffymiffy,

買佐先啦,你實用到架

別墅

有架啦 寫道:
水太,
咁點解kennis要比銀行收左$100既?

仲有, 你就好啦, 可以save到咁多錢, 我就慘啦, 個囡學費, 學野, 車錢, 睇醫生, 工人錢, 每個月都用左我1萬呀, 仲未計保險雜費, 有時我覺得我早生bb係好, 但係就係未save到一大舊錢就生左, 每個月支出多多, 但係遲生就起碼可以save到一大舊錢, 當生左之後就唔洗每個月睇住黎洗, 應該咁講, 起碼都save左一舊, 將來就算每個月save唔到錢都起碼已經有左一舊錢麻

鳴鳴鳴..我未生都進貢左唔少俾醫生了, 好在之前儲定錢姐, 唔係咁睇醫生法, 破產都似.

大宅

有架啦,

我就好"sin mo" 你喇, 一女一仔, 一個好字。 我就...唉!

別墅

bbqqcome 寫道:
有架啦,

我就好"sin mo" 你喇, 一女一仔, 一個好字。 我就...唉!

大宅

我又冇錢, 又冇卵, 又冇B. 咩都冇, 仲好m痛 :-(

大宅

kennis,

你冇用 eipo 咩? 用左銀行?! 銀行綱上IPO 係會收手續費嫁!

eipo 係中央果係隻呀!

kennisip 寫道:
有架啦,BBQ

我係咁架 3000X3.07=9210, 但銀行收我就9303.02
點解咁?

大宅

kennis,
係$3101/1手呀, 3手係$9303.02,岩呀, 佢冇收多你錢呀, 我有份申請表係手呀
kennisip 寫道:
有架啦,BBQ

點解咁?

大宅

霖霖,

我計過今個月 IUI 都洗左萬幾蚊呀! :-( (Dr. Leung + Lab + x-ray).

霖霖 寫道:
鳴鳴鳴..我未生都進貢左唔少俾醫生了, 好在之前儲定錢姐, 唔係咁睇醫生法, 破產都似.

大宅

放工

大宅

Me 2, 放工 lu, 886

大宅

我都走人LU,去食增肥餐

首頁

尾頁

跳至