心聲留言

跳至

首頁
45678...81

尾頁

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

Re: 想搵音樂志同道合朋友

cobe,
我都聽左喇...好正...我都好想玩下.....可唔可以"侵"埋我玩呀 ?

大宅

畀面勳章

xeniayuen 寫道:
cobe,
我都聽左喇...好正...我都好想玩下.....可唔可以"侵"埋我玩呀 ?

可以一齊玩~~~~~~~

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

cobe,
但係要d咩"架橕" ?? 因為我部腦連咪都未有 :lol: :lol:

大宅

畀面勳章

要裝野先可錄歌 , 咪 , 碟 vcd 卡啦ok碟

男爵府

好媽媽勳章

cobe
你好勁呀~~你用乜錄架~~
我以前用cooledit 但換左部腦冇左個software~!~

男爵府

好媽媽勳章

xeniayuen
hi~~嘻~~你地全家褔都好正呀~~
饅頭媽媽(町),
我睇左你囡囡D相.....好正呀....

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

饅頭媽媽(町) 寫道:
cobe
我以前用cooledit 但換左部腦冇左個software~!~

識得用cooledit就好叻架啦,因為cooledit都要好心機先識玩,如果未玩過就好難明白.
如果真係鍾意玩下就換張sound card要有功能果種.有回音,錄音睇ktv呢d加支mic咁就得加啦.
<br><br>

子爵府

請問邊隻mic好呀?

大宅

畀面勳章

我 加 左 sound card 錄 ~~~~~~

我巳幾個月冇唱歌啦~~~

忙不停 :-(

大宅

畀面勳章

phoebe^^ 寫道:
請問邊隻mic好呀?

你去電腦店問佢地要支冇咩習音咪,

會介紹比你..

我用係耳仔連咪果種~~~~~~

我果支$5拾幾~~~

D聲已好好.....

你想平D幾元都有但雜聲好大

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

你地好犀利呀..識咁多野...我聽到已經成頭問號... ...... :-( :-(

大宅

畀面勳章

你地好犀利呀..識咁多野...我聽到已經成頭問號... ...... :-( :-(

我之前未識玩都係儍傻下.....

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

玩玩下就上穩架啦,咁你一個人時唔會去唱k呀,咁又想唱時就可以係屋企唱,朋友識錄音大家又可以交換半首歌來合唱,你又可以同老公一齊錄,錄完做埋個ktv整夠一隻碟咪話唔開心.
<br><br>

子爵府

但我想問邊度有得download d淨音樂ga?

大宅

hello 各位音樂發燒友,我only鍾意唱k jor,無fd同我唱,我都可以

複式洋房

你哋真係好叻呀

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

我都係識cut人聲同加回音o個d咋~~ahaha~其他未研究到~~我而家都係加州紅上網咋~hahah
我要十月先可以搬屋上到網~~慘~~ :-(
chinatea 寫道:
[quote]
饅頭媽媽(町) 寫道:
cobe

識得用cooledit就好叻架啦,因為cooledit都要好心機先識玩,如果未玩過就好難明白.
如果真係鍾意玩下就換張sound card要有功能果種.有回音,錄音睇ktv呢d加支mic咁就得加啦.
[/quote]

水晶宮

http://wo99.com/

呢個網最多架啦.你地有冇唱早k架?11點果場?
<br><br>

水晶宮

咁慘呀??我尋晚同個女去左唱k學下d新歌,因為陪個女所以我都唱d新歌,好小唱舊歌,一唱佢地扮訓教架,好衰架佢地.

<br><br>

男爵府

我家下至上得黎bk...但係我對手就黎斷喇!呢幾日我都忙於做時裝設計功課...要畫廿件衫,畫到我手跛都尚欠七件衫未畫... :-( 我虛脫喇~~~~!!! :-( :-( :-(

呢期你地用開咩音樂做電話鈴聲/鬧鐘???我發現我嗰d歌仔吾足以嘈醒我...我實在太鐘意訓覺喇~~~~
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

首頁
45678...81

尾頁

跳至