美容扮靚

跳至

首頁
45678...18

尾頁

別墅

Re: 好想減淡面上雀斑, 可以塗咩呀?

別墅

Worry,

Please pm your contact no. so that we can discuss on phone. Thanks

侯爵府

COLBY,

PLS CHECK PM, THANKS

侯爵府

COLBY,

PLS CHECK PM, THANKS

複式洋房

我今日再去第二間屈記問, 佢地話有一隻 "Superfade Cream", 但就唔係 "John Plunkett's", 佢又話呢隻Cream係去斑, 又話係澳洲出產, 所以我都訂左, 大約下星期四有貨, $16x一盒.

男爵府

Hi RuiRui

Please PM the information to me.

thanks !

別墅

Dear Ruirui,

我都好想試吓,可唔可以pm俾d資料我丫!
thanks a lot!

別墅

sorry 丫,我係想試你引文下面嗰個牌子丫,可以pm我嗎?謝謝!

RuiRui 寫道:
我用緊一隻cream (巳經係第三支), 好得, 因為我都試過好多方法都唔得, 係呢支掂. 我結婚前用, 個朋友有日見到我, 重打電話問我攪咩, 唔見哂啲斑, 我做facial個小姐都問我, 佢地都買嚟用. 係澳洲出品 (澳洲買會平啲架). 而家係屈記藥房都可以訂, 只係百幾蚊. 平過啲名牌多多但好見效. 除咗雀斑, 老人斑 都得. 快既話2個月見效, 但唔可以長用, 用一排就要停. 用時塊面會好"立", 反哂光. 我EMAIL俾個名你. (可唔可POST個名出嚟架?)

各人反應唔同, 唔得唔好話我呀. 我用過幾百蚊既精華素都唔得. 係呢支最明顯.

Remark:
I find the website. I have tried the cream only.

http://www.johnplunkett.com.au/pages/superfade/index.htm

別墅

Dear Colby,

我今日去屈臣氏訂咗 Superfade Natural ,原本是想要訂下面三個product的;但個藥劑師話香港只有代理 Superfade Natural ,其他兩個product香港無。仲話有的只會是水貨;你可以話我聽你喺邊度訂貨嗎? [/quote]

Colby123 寫道:
Hi Rabbit,

Exactly agreed with you no time to check with Watson or others so I placed order online too .......but total charges AUD$60.95 for items below:

1- Superfade Cleanser
1- Superfade Natural
1- Superfade UV Day Shield SPF25

Total Goods
$45.41 + $10.00 Freight Charge + 5.54 GST = AUD$60.95

Please share what did you ordered.

Tks

[quote]
rabbit 寫道:
RuiRui & others..
I placed order online la... you can do same.. AUD7.7 for delivery charges... order 2 pcs - AUD57.6. No time to check with Watson or others, so order online. Quite convenient.

大宅

大宅

大宅

Dear Ruirui,

我都好想試吓,可唔可以pm俾d資料我!

Thanks you!!!!!

別墅

John Plunkett - Superfade.

http://vs7570.server-store.com/

子爵府

Ruirui, 唔該pm俾我啦~~ thank you~

男爵府

RuiRui:
我想問下你所講既牌子係唔係以下3隻:
1. Superfade cleaser
2. Superfade Natural
3. Superfade UV Day Shield SPF25
我想問下係唔係用呢3隻就可以拉, 咁Superfade Original使唔使買呀, 咁又點用, 幾錢到啊, 謝謝你的的幫忙.

洋房

pls pm me the brand!

大宅

hi Ruirui

Please PM the brand and where I can buy it.

thanks
HeiMaggie

RuiRui 寫道:
我用緊一隻cream (巳經係第三支), 好得, 因為我都試過好多方法都唔得, 係呢支掂. 我結婚前用, 個朋友有日見到我, 重打電話問我攪咩, 唔見哂啲斑, 我做facial個小姐都問我, 佢地都買嚟用. 係澳洲出品 (澳洲買會平啲架). 而家係屈記藥房都可以訂, 只係百幾蚊. 平過啲名牌多多但好見效. 除咗雀斑, 老人斑 都得. 快既話2個月見效, 但唔可以長用, 用一排就要停. 用時塊面會好"立", 反哂光. 我EMAIL俾個名你. (可唔可POST個名出嚟架?)

各人反應唔同, 唔得唔好話我呀. 我用過幾百蚊既精華素都唔得. 係呢支最明顯.

Remark:
I find the website. I have tried the cream only.

http://www.johnplunkett.com.au/pages/superfade/index.htm
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

I&A,

請問你在哪間branch買到呀﹖ ?-(
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;120/st/20060817/k/1c28/preg.png[/img]

首頁
45678...18

尾頁

跳至