烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 我的製成品[Part 6]

Kae,

你讚佢,佢一定好開心架,因為我成日讚佢架
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

kae 寫道:
[quote]
Honney 寫道:
bybyma, kae,

佢係畫板係咁易寫完應酬下我,跟住依家訓左覺啦

物佢原本唔係訓緊架咩??[/quote]
佢做完功課,差不多三點訓,到依家都未醒呀∼
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

男爵府

Honney 寫道:
sinwai,

比著我老公唔駛叫佢都會出黎車我地架

你就好啦!羨慕4我呀!:mrgreen:
可能係由拍拖到而家,我都好少要佢車我啩!
老公覺得我好鬼獨立,
其實係表面獨立law,內裡好想佢幫架!hehe....
所以佢要我開聲先會做架!

子爵府

sinwai182006 寫道:
[你就好啦!羨慕4我呀!:mrgreen:
可能係由拍拖到而家,我都好少要佢車我啩!
老公覺得我好鬼獨立,
其實係表面獨立law,內裡好想佢幫架!hehe....
所以佢要我開聲先會做架!

獨立還獨立,係人都鐘意人細心架ma

子爵府

bybyma,

囡囡無喊好叻呀﹗

我結婚都係行教堂嫁~~

sinwai,

咁你同仔仔要多多休息呀,希望你地快d好番~~

你真係一個好好的媽咪呀﹗

honney,

如果我住你隔離我幫你起骨無問題呀,我好快嫁~~

子爵府

Monogram,

:-( :-( :-( 點解你住咁遠呀 :-( :-( :-(

男爵府

Honney 寫道:
sinwai,

如果我老公訓緊就一定踩你都傻。

男爵府

kae 寫道:
sinwai
你小心d好喎,你可以打去警局同佢講架。

我無woo!
我見避開左d變態佬law,咪算law!

子爵府

Honney 寫道:
Monogram,

:-( :-( :-( 點解你住咁遠呀 :-( :-( :-(

呢個都係我心聲呀~~ :-( :-( :-(

子爵府

kae 寫道:
[quote]
Honney 寫道:
sinwai,

如果我老公訓緊就一定踩你都傻。 [/quote]
佢呢排返夜車完呀囡都無返屋企訓,仲等到接埋佢至返去訓呀

子爵府

sinwai182006 寫道:
[quote]
kae 寫道:
sinwai
你小心d好喎,你可以打去警局同佢講架。

我無woo!
我見避開左d變態佬law,咪算law!
[/quote]

咁你要小心d呀~~

子爵府

Monogram 寫道:
[quote]
Honney 寫道:
Monogram,

呢個都係我心聲呀~~ :-( :-( :-( [/quote]
總之以前我攞你個樹附近住啦 :mrgreen:

子爵府

Honney 寫道:
[quote]
kae 寫道:
[quote]
Honney 寫道:
sinwai,

如果我老公訓緊就一定踩你都傻。 [/quote]
佢呢排返夜車完呀囡都無返屋企訓,仲等到接埋佢至返去訓呀 [/quote]

你老公真係好好呀~~

子爵府

Monogram,

我叫佢食完早餐返去訓先,佢話唔差個一個幾鐘喎

男爵府

Honney 寫道:

獨立還獨立,係人都鐘意人細心架ma

咪就係佢唔夠細心law! :cry:
kae
咁我又好你少少,瞓著佢都好唔願意起身出黎接我既!

子爵府

Honney 寫道:
[quote]
Monogram 寫道:
[quote]
Honney 寫道:
Monogram,

呢個都係我心聲呀~~ :-( :-( :-( [/quote]
總之以前我攞你個樹附近住啦 :mrgreen: [/quote]

哎呀...晒左,晒左~~ :-(

男爵府

Honney 寫道:
Monogram,

你老公真係幾好呀,如果我老公佢當晚要返工佢都唔會咁做架。所以有架車等如無架車,真係要去街先會用,而家囡囡返埋學重更加少用,所以我地都想買左佢lu。

男爵府

Monogram
我會架la! thanks!! :lol:

子爵府

Honney 寫道:
Monogram,

天寒地凍,佢點捨得你地搭車返去呀~~佢今日有無得放假呀?

子爵府

Monogram,

我想起左骨整糯米釀雞翼�炒飯釀雞翼�冬菇火腿釀雞翼�金菇蟹柳釀雞翼是但一樣架,依家無你係樹釀唔成啦 :-(

首頁

尾頁

跳至