潮流時尚

跳至

首頁
45678...97

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 包包兵團召集(anpanman part 4)

大宅

我今日又做了街精,去了尖銅兩間sogo呀!

尖咀那間無咩人,可能我去的時候早﹐但銅記那間勁多人,可能因為咩counter都有折或優惠的緣故。本來想幫襯anna sui買野,貪佢個袋仔,但去到個睇袋仔豆屎咁細,無買慳番d錢。

今日收到西田下星期的減價通知,d零食勁平呀!

啱大家買的還有包包嬰兒套裝,89蚊,有八十至九十五碼呀!
仲有吉蒂呀!仲有森永同和光奶粉呀!

報告完畢。

chilli,uny有咩好買呀?點解你吾去sogo睇下,lc袋有特賣,但得某幾種色。

禁止訪問

禁止訪問

大宅

好!!下次再出來,我帶給她吃。上次見佢佢勁cool呀!!

ssassa 寫道:
bebu.....天欣好為食, 我諗佢實好鍾意食~

[quote]
hellobebu 寫道:
我有好多樂天熊仔餅,天欣like吾like ke!
[/quote]

大宅

我以為chilli買俾自己,想不到b仔都有日版nb。
[quote]
ssassa 寫道:
chilli.....你買左邊對呀? 我都好鍾意日版 new balance, 我係日本都有買對返黎比天欣~

大宅

大家去晒睇賀台慶?無人上來。

珍珠宮

醒目開學勳章

oo果對係淺藍色, 一條帶魔術貼. 我之前係 apm 見到有几款日版 (有牛仔布/有橙色/粉紅色.....), 當時我都係想買淺藍色呢對, 但冇晒 size. 尋日係我樓下搵到, 好開心呀!! 你買比天欣果款點ga? 日本買几錢? 我買要 $300.

[quote]
ssassa 寫道:
chilli.....你買左邊對呀? 我都好鍾意日版 new balance, 我係日本都有買對返黎比天欣~

珍珠宮

醒目開學勳章

我聽日影相比你地睇啦.

tungtung20040214 寫道:
係你既定阿仔架? post 黎睇下

[quote]
chilli 寫道:
我今日冇乜購物慾
尋日跌了 300 買了對日版 new balance
[/quote]

大宅

chilli 寫道:
bebu....買野就係我強項, 整野食? 留番比你同 lam, 菇時啦. 我怕我整咗出黎, 你地食唔落口呀.

chilli....唔好咁掃興啦 :-| 不如你整個簡簡單單嘅三文治咪得lor 話哂都係自己整嘛

珍珠宮

醒目開學勳章

報告報告~

天x村好唔掂, 大部份 3 都係無牌, 件件都有次, 差在多定少!! 仲有 copy 貨包包衛衣, 仲賣成 $9x

我樓下百佳有不二家擺檔, 好多包包零食, 有餅有朱古力.

magic kids 有款包包毛毛鞋, 有埋後爭, 仲有條繩比你索緊!! 我覺得好靚, 但得 one size 16碼.

珍珠宮

醒目開學勳章

好啦好啦, 怕咗你地

菇時 寫道:
chilli 寫道:
bebu....買野就係我強項, 整野食? 留番比你同 lam, 菇時啦. 我怕我整咗出黎, 你地食唔落口呀.

chilli....唔好咁掃興啦 :-| 不如你整個簡簡單單嘅三文治咪得lor 話哂都係自己整嘛

珍珠宮

醒目開學勳章

有乜咁好睇? 一早估到最佳女主角一定比亞姐攞啦

hellobebu 寫道:
大家去晒睇賀台慶?無人上來。

大宅

chilli 寫道:
好啦好啦, 怕咗你地

[quote]
菇時 寫道:
chilli 寫道:

[/quote]

珍珠宮

醒目開學勳章

我今日無買包包, 但買了衫/skirt/boots 比自己

大宅

chilli 寫道:
我今日無買包包, 但買了衫/skirt/boots 比自己

chilli...聽日影埋對boot嚟睇吓呀!

珍珠宮

醒目開學勳章

未得呀, d 貨我未攞返屋企 ga, 你想我 c 咩! 我話出去 tea, 唔係出去 shopping 我星期一先靜雞雞運返屋企. 等多二日啦~

珍珠宮

醒目開學勳章

bebu 你隻衰野呀
我特登早 d 上黎 meet 你
叫隻佬洗奶樽
但你又走咗
又去咗玩腰震震呀?

哼~ 我去沖涼啦

大宅

chilli 寫道:
未得呀, d 貨我未攞返屋企 ga, 你想我 c 咩! 我話出去 tea, 唔係出去 shopping 我星期一先靜雞雞運返屋企. 等多二日啦~

chilli....ok......我記得今日你明明話冇乜購物慾 但都可以買到嘢。我成日覺得你有洗唔完嘅錢,因為你可以成日買買買!勁呀!

珍珠宮

醒目開學勳章

姑....你唔好咁講啦, 我唔係開金礦

我一出街就死, 見到就手痕. 平時 oo 係到我買唔到衫, 我一入 fitting rm 佢就勁喊, 可能以為我開門走咗 :-( 呢個月我真係收手, 出街只帶 cash唔帶咭, 咁我就冇得買野.

真係去沖涼啦.

bebu....我都收到西田的單章呀.

首頁
45678...97

尾頁

跳至