跳至

首頁
45678...52

尾頁

複式洋房

報到報到~~~~

呢兩日琳琳病左....俾c6傳染左....
發燒+流鼻水+咳...
即刻笑少左好多...
不過好彩都仲係餵食猫同掛住玩~~

希望快D好番...
我BOOK左下個WEEK同琳琳去影相~~~

複式洋房

琳琳都係咁呀....
諗住望下佢...點知原來轉左身訓....
仲要面向下....
俾佢嚇c....

原帖由 joey211 於 10-3-1 00:45 發表
今日下午覺時發現http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs490.ash1/26796_330750515381_665090381_3726327_3760102_s.jpghttp://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs490.ash1/26796_330750580381_665 ...

複式洋房

Kayden你好叻呀~~~
琳琳仲未識爬~

原帖由 Kaydenbb 於 10-2-27 02:27 發表
Kayden仔今日去咗BB展玩爬行大賽,我叫Kayden婆婆影低咗video(不過好手震吓架~) 5個B一齊爬, 佢爬第3, 好好玩又好好笑!!我想星期日帶佢去多次啊,因為爸爸今日返工無去睇唔到呀!
http://hk.myblog.yahoo.com/erikakwok ...

複式洋房

琴日去咗BB展玩爬行大賽,諗住阿囡一定包尾,但起碼都會爬到少少掛,點知2分鐘內,佢只係爬咗一步 攪笑嘅係我d星星餅引咗另一線道嘅bb,佢嚟到冇得食,坐喺度cry,阿囡就一直望住人哋,真係好攪笑,最後要兩個mama抱住兩個b由起點行去終點

大宅

原帖由 CacaBebe 於 10-2-27 16:43 發表
##0906 氛氛Fun 生日派對 - 重要訊息 (更改場地)##

各位參加左 "0906 氛氛Fun 生日派對" 既媽媽請注意, 經過實地觀察, 因YMCA 會所場地面積所限, 我們決定更改 party 場地, 新地點為:尖東富豪酒店,
而有關報名費將 ...

唉, 好想參加! 可惜我6/6 應該唔返香港, 大仔garrick 要7月至放暑假......

見你地成日有gathering 好羨慕, 我27/3-1/4 返香港幾日, 有無興趣聚一聚?

XXX

[]

大宅

hahaaha..... ho ho

原帖由 pookybear 於 10-3-1 12:59 發表
琴日去咗BB展玩爬行大賽,諗住阿囡一定包尾,但起碼都會爬到少少掛,點知2分鐘內,佢只係爬咗一步 攪笑嘅係我d星星餅引咗另一線道嘅bb,佢嚟到冇得食,坐喺度cry,阿囡就一直望住人哋,真係好攪笑,最後要兩個mama抱住 ...

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 pookybear 於 10-3-1 12:59 發表
琴日去咗BB展玩爬行大賽,諗住阿囡一定包尾,但起碼都會爬到少少掛,點知2分鐘內,佢只係爬咗一步 攪笑嘅係我d星星餅引咗另一線道嘅bb,佢嚟到冇得食,坐喺度cry,阿囡就一直望住人哋,真係好攪笑,最後要兩個mama抱住 ...

我逸言b又係咁, 真係笑c我..佢爬左1/3, 居然同周圍既觀眾"byebye" 跟住點都唔肯再爬,要最後抱住走, 真係好好笑.

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

各位媽媽, 想問下大肚可唔可以飲羅漢果茶架? 我有個fd就黎5個月, 上星期六發燒, 退左燒就係咁咳,佢已經睇左醫生,不過唔想食太多西藥, 飲羅漢果茶得9得, 或者有咩方法可以舒服d架?
生左之後,真係唔記得晒點做lu...thanks.

別墅

原帖由 kc1016 於 10-2-28 22:31 發表
明早起行同C6+大仔去旅行, 8日後回來再談.

好掛住細老呀, 有D想喊添.

玩得開心D啦~~!

別墅

原帖由 superrainbow 於 10-3-1 12:27 發表
琳琳都係咁呀....
諗住望下佢...點知原來轉左身訓....
仲要面向下....
俾佢嚇c....

仲要面向下....<---我阿女都係呀, 都唔知點好.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

如果夜晚咳得厲害, 即係寒咳, 我會用薑磨成汁再加蜜糖沖水飲, 好 work 架, 我大肚照飲

原帖由 carka 於 10-3-1 15:33 發表
各位媽媽, 想問下大肚可唔可以飲羅漢果茶架? 我有個fd就黎5個月, 上星期六發燒, 退左燒就係咁咳,佢已經睇左醫生,不過唔想食太多西藥, 飲羅漢果茶得9得, 或者有咩方法可以舒服d架?
生左之後,真係唔記得晒點做lu...th ...

大宅

原帖由 garrickmum 於 10-3-1 14:17 發表

唉, 好想參加! 可惜我6/6 應該唔返香港, 大仔garrick 要7月至放暑假......

見你地成日有gathering 好羨慕, 我27/3-1/4 返香港幾日, 有無興趣聚一聚?

garrickmum, 好耐無見喇, 你同兩個仔仔幾好嗎!?
出黎聚下...當然好啦!!

大宅

if time is ok, i would like to meet ar....

原帖由 garrickmum 於 10-3-1 14:17 發表

大宅

今日工人同我講, 蕎蕎而家晚上都係咁樣訓呀....真係擔心佢會焗親

原帖由 joey211 於 10-3-1 00:45 發表
今日下午覺時發現http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs490.ash1/26796_330750580381_665 ...

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

原帖由 keio 於 10-3-2 00:15 發表
今日工人同我講, 蕎蕎而家晚上都係咁樣訓呀....真係擔心佢會焗親

晚上都係咁就驚d wor..晏覺時間短而且成日有人睇住,但係夜晚個個訓晒,唔知趴幾耐;不如買果d防止轉身的枕頭俾佢啦(不過我都唔知有無用)...

p.s. 其實果日我都即時將囡囡轉返側訓.

大宅

0906 mama, *MOON WALK*月亮漫步婴幼兒提篮式學步带 last day 星期三, 如有興趣請到tophic "嬰兒學步帶"有冇 ma ma 有興趣一齊訂呀" 留言....thks

複式洋房

HooHo...bb依家真係好攪笑,哩個時候真係要好好enjoy,過咗就冇

原帖由 carka 於 10-3-1 15:30 發表

我逸言b又係咁, 真係笑c我..佢爬左1/3, 居然同周圍既觀眾"byebye" 跟住點都唔肯再爬,要最後抱住走, 真係好好笑.

大宅

我想JOIN2大細.點比錢.
原帖由 CacaBebe 於 10-2-27 16:43 發表
##0906 氛氛Fun 生日派對 - 重要訊息 (更改場地)##

各位參加左 "0906 氛氛Fun 生日派對" 既媽媽請注意, 經過實地觀察, 因YMCA 會所場地面積所限, 我們決定更改 party 場地, 新地點為:尖東富豪酒店,
而有關報名費將 ...

複式洋房

你去哩度: http://forum.baby-kingdom.com/thread-2933604-7-1.html

原帖由 suesue00721 於 10-3-2 10:12 發表
我想JOIN2大細.點比錢.

別墅

Thanks pookybear!!!

原帖由 pookybear 於 10-3-2 12:50 發表
你去哩度: http://forum.baby-kingdom.com/thread-2933604-7-1.html

首頁
45678...52

尾頁

跳至