夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 天秤座老公...

andrea,

男人打女人,比着任何人都忍受唔到啦!如果我隻佬打我,我實K.O.佢!寧願最後打輸俾佢打瓜咗,都唔會屈服佢既!

不過呢排我同老公都好似處於冷靜思考期...唔知呢,大家又唔係有啲咩大鑊嘢發生過,同平時一樣,只係我同佢共處一室/一齊行街時覺得好煩,好似唔多想見到佢,佢又好似無平日咁好脾氣,成日郁啲吓俾個衰樣我睇,我噚晚都有諗過係咪佢唔鐘意我呢( 女人係咁架啦!鐘意無嘢搵嘢嚟諗!)...但奇又奇在佢每朝早起身番工前佢仍然都會懶可愛咁嚟嗲我(我仲瞓緊...)...所以我依家得出一個結論係---佢又係番工太攰,無精神理其他事(包括我)~!以前佢都曾經係咁,只要佢一唔駛日日番工,佢就會無事... 惟有我拿拿聲搵番份工,大家少啲見,佢先至會回復正常...但呢排成日見住佢啲樣(唔係好嗰隻),真係有啲難頂...依家我都係睇吓周杰倫DVD嚟養吓眼咋... :mrgreen: 真係...!!!

禁止訪問

子爵府

andrea,

:lol: 我隻佬都好細粒架...不過有強勁既雙臂... 唔知我夠唔夠佢打呢...

我啱啱又執衣櫃嚟...唉...太多衫,搞到依家都未執完...依家仲好眼瞓添...

禁止訪問

子爵府

andrea,

我間中啦...只不過係好鐘意趁大減價掃貨(衫)! :mrgreen: 鬼咩,雖則我係呢呢fear fear,但係都係女人嚟嘛,間唔中都想扮吓靚既...不過真係發覺自己買極都唔完,除咗衫之外,啲化妝護膚品又係買咗一大堆番嚟,家吓仲要用個大工具箱載住, 噚日我隔離屋過嚟我度坐,佢都俾我嚇窒咗---咁大個化妝箱... !!!

禁止訪問

大宅

andrea and bandband,
@"@~ 鳴鳴鳴..我想我是最無用的女人....舊男友也有打我的, 但我都是啞忍, 扮無野. 佢打我, 我係唔還手的. 因為, 我已心痛死了, 再沒有力氣同佢鬥. 我想我是有點怕他. 我同佢分手, 都...分左成年, 佢先肯放過我. 現任老公, 佢都唔會打我的. 我地都好斯文, 唔會打架ga.

@_@~ 護膚方面, 我好lazy的. 早上差不多用水洗臉, 跟著用cheap cheap lotion, 防曬, 眼霜,暗蒼水, 減細毛孔, 按摩膏,部份mask, 我都是用資生堂...

唉! 習慣用資生堂...但..~"~ 都唔平ga...我又好少用其他護膚品, 又唔多敢去轉. 我膽小, 唔敢去其他專櫃...詢問護膚用品.

^^" lip, 我用boby shop, lip gloss用lancome. 好出色. 胭脂又係資生堂. 粉底用biotherm, 不過, 近來長多了粒粒, 唔用粉底啦....~"~ 只係用fancl 那支唔多好用的遮x膏. 我有好多暗蒼印..想哭了...

我還有其他化妝品, 不過, 我買回家後, 只用了一, 二次, 之後就打入冷宮. 沒法, 我唔喜歡用..雖然, 用在臉上都會很美..

禁止訪問

禁止訪問

大宅

andrea,
><~ 佢咁衰, 你點忍佢GA...AND 你忍左佢幾耐? WHY 還要嫁給他...心痛死人了....替你哭...

大宅

雪完美 - 無印精華素 @_@ 我都想試下, 幾錢?

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Andrea,
@0@" 好彩, 最後你可逃離魔掌. ><~ 我差少少..就步入你的後塵. 你的前丈和我的前男友, 都是不懂尊重女性的. >.<~ 這些人該押去填海.

本來我同你一樣, 都係鬼arm眼, 前男友對我的不好. 不過, 他不公平的對待, 我都習慣了. 我...我還打算嫁他呢. 唉...在和前男友拍拖最後一年, 我認識了現任老公. 當時, 現任老公追我, >.<~ 我本來唔接受, 最後....慢慢地就一腳搭兩船. 老公唔介意做我的小男友. 當時, 我覺得老公是很溫柔, 體貼, 關心and會和我傾心事的好情人. 不過, 我d受到山羊座的影響, 自己有少少傳統的思想, 想前男友一起, 因為都拍了5年拖啦, 沒有愛情, 也有感情, 加上我習慣他的存在了. 我還有一個很天真的想法, 就係...@"@ 讓小男友變成我的2公, 或情夫. 雖然有點不公平, 不過我爸都係有包2奶啦, 我有何不可. (嘿...賊笑中)

加上, 2個男人相比, 前男友的確在物質和外表佔了優勢. 不過, 跟一個不太愛我, 又會欺負我的男人過日子, 是很可憐的事. 佢最叻就係在親朋好友 and 我父母臉前裝恩愛. 私下就不尊重我, 如惹他不爽, 佢就會大大聲聲咁罵我.

><~ 唉...老公仔本來都好溫順的, 不過, 我發現佢越來越想獨佔我...唉...之後, 我就選了老公啦....^^" 這是明智之舉, 我可不想變跟虐妻狂生活.

@[email protected], 真巧, 我們都走出了黑暗. 也同樣選了天秤座的老公.

andreaaaa782004 寫道:
我忍左有一年,拍拖時都已經係咁,係咪覺得我好白痴,做咩要嫁佢,可能當時年紀輕,鬼arm眼....咁就嫁左比佢,,,,我地只係維持一年婚姻就玩完........無架...佢發顛我咪唔出聲囉,,,又佢發...佢成日玩自殺添當我話唔想同佢一齊既時候..........我媽咪對佢幾好架.......佢仲話我媽咪衰......所以我好慶

禁止訪問

大宅

Andrea,
@_@" 在過去, 我實在分不親愛情和友情. so, 我曾單獨和一些男生相處. 可惜, 跟大部份的男生都沒有發展. 當中, 就只有3位(包括現任老公), 曾和我有比較固定和親密的關係. 不過, 真正有感情基礎才開始戀愛的, 就只有..現任老公. @_@~ 我...我跟第一及第二位男友的交往, 是沒有從朋友開始. 咁樣..就係先因誤會而結合, 後因了解而分開啦.

@"@~ 在與這三位男人交往期間, 又夾雜了其他不同層次的男人. ^^" 我本來都把他們當朋友, 可是他們的目的好像不只朋友那麼簡單. 不要以為我有吸引力, 或很美麗. 我只是一個姿色平庸的女人. 我想是因為自己個性隨和, so容易接近, 這不等如也容易得手的.

唉...現在任老公, 由得到我同意, 拖到我手仔開始, 就展開24小時, 人盯人策略, 我..當然無機會跟其他男人交朋友啦.

其實, 1x~2x的女性, 只要熱情一點, 不難跟男生交往的. :wink:

禁止訪問

大宅

好巧! 大家都係3個 !!! 無左同其他男人聯絡啦. 我d時間都俾哂公司和老公了....那裡有空呢! 你呢? 有冇跟別的男人交往呢 (即是偷情)?

其實, 一腳搭兩船係好辛苦ga...>.<~ 時間要分配得好, 還要向情人努力說謊.

禁止訪問

子爵府

andreaaaa782004 寫道:
我好少扮靚
又少買衫
諗諗下自己都唔似女人 :lol:
你鍾意用邊隻護膚品

我依家都係用緊馬莎百貨嗰隻fomula既面霜,超級平and好用!同埋我依家洗完面都會搽茶樹油,效果唔錯,至少塊面生少咗好多痘痘~~~!!!

首頁

尾頁

跳至