嬰兒用品

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

原帖由 ChanSzeNine 於 09-8-7 15:36 發表
請問Huggies係咪好抵買呢?
係,so 2pm已經冇貨

大宅

我見到 NUK 排龍就唔想買!
佢D 洗奶樽cleaner 都唔抵$82/2包refill 裝, 係藥房買都係$38-40/包

COMBI 玩具7折好抵, 其它牌字玩具最少都有8折好抵

大宅

原帖由 冰糖小圓子 於 09-8-7 19:47 發表
我見到medela 手泵一折,$30一個,不過十一點幾已經旋速賣晒...
係呀好吸引,我都搶唔坋

大宅

原帖由 bndh 於 09-8-8 00:38 發表

請問明治大仔幾多錢一箱,EGL係唔係平過RE﹣ON?
re-on明治冇貨啦, 其他brand最快要9月底先有貨送!!

洋房

原帖由 snoopy_peggy 於 09-8-7 15:52 發表

johnson 80片一包, package 一袋三包, 賣$56,平均一包係$26.6.我樓下藥房都係一樣價錢, 仲唔洗拎咁辛苦.

我楼下药房卖$48

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

actually it is same price when u order in exhibition but you will get $50 coupon to buy some other specify products, cannot use for milk powder

原帖由 BB666 於 09-8-7 21:35 發表

森永細仔在卓悅網上訂@177!
知唔知bb展賣幾錢???

複式洋房

10時左右到達排隊買票入場都要排一個鐘.12個counter只開10counter來賣票.攪到大排長龍.所以,大肚婆及BB真係唔好去.

NUK - 平
B&M 麵包超人玩具 - 平
CC樂 - 乾棉$25/包,濕棉$22/盒,沙巾/汗巾-$20/包
費雪牌玩具 - 平

反而奶粉,尿片比藥房 - 貴

美國Abbott counter 在電腦玩問答比賽有熊仔公仔送,
幾有趣囉...環保袋超靚^^

大宅

如果公司係附近可以去睇睇條龍長成點
如果要坐車去,勸你唔好去了,會後悔
chuchu無擺booth

原帖由 ebon 於 09-8-8 03:35 發表
1) Chu Chu 無counter?
2) 東瀛遊明治大仔奶粉@$140/罐? 包送貨嗎?
3) Huggies pull-up XL 33片裝,貴過藥房(我買開$85)?
C6明天要上班, 我又大肚"lam dum"考慮緊去唔去? 謝謝 ...

男爵府

really? I was there and it onyl show $15, I don'tknow it is $15 for 2.... sigh.... miss the chance tim~~ my BB loves 和光堂 biscuits ar~~
原帖由 gigeelampqQ 於 09-8-8 07:34 發表

卓悅COUNTER 15元兩包和光堂最平

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 bbchoi 於 09-8-8 10:05 發表
我覺得最好唔同老公去, 佢地又唔知我地想買咩, 又冇耐性, 平時又唔格價, 入到去就成日問 "好抵咩, 出邊賣幾錢呀" 好煩呀!

我都係咁話.

舊年佢話陪我去, 點知我叫佢O係NUK counter幫我排住隊先, 佢2排左好耐, 黑哂面, 又問我幾時睇完, 又話我行得快佢跟唔到.... 差D同佢嘈呀!!! 幾唔高興呀!! 女人買野梗係行來行去周圍格下價架啦, 你估我係闊太買野唔洗睇$咩????

今年佢請唔到假, 猛咁話其實好想陪我去BB展. 我不知幾開心, 自己做獨行俠, 雖然係拎到我死死下, 不過我少左個"心理負擔", 行得爽好多!

大宅

我先生係jusco bb fair排隊比錢都會咀妙妙,如果佢見到琴日的"大場面"一定唔會排隊買飛。我都係買完叫佢放工去會展接貨咋。
D男人係咁,你格價買野幫屋企慳佐錢,佢會好開心,但好似唔知我地女人要付出時間心力去格價咁

原帖由 Teresa 於 09-8-8 11:02 發表

我都係咁話.

舊年佢話陪我去, 點知我叫佢O係NUK counter幫我排住隊先, 佢2排左好耐, 黑哂面, 又問我幾時睇完, 又話我行得快佢跟唔到.... 差D同佢嘈呀!!! 幾唔高興呀!! 女人買野梗係行來行去周圍格下價架啦, 你估 ...

男爵府

Actually I bought alot of stuff yesterday (Friday), as i go early from 9:30 until 6pm~~ haha, and I am also pregnant for 8 moments la~

Recaro cat seat $2999 (only 20 pieces for promotion in Eugene)
Apple Tree Flash card $699 free delivery
Organic Macaroni x 2(28.8), pasta, price pudding x 2($19), baby food for 3(17.5)total $113.1
Fisher Price toys x 2 $140
Kawai Fish oil candy x 2 $260
卓悅 - Beanstalk biscuits $19 pack, buy for get 1 free, and other family pack biscuits $20 each, $39 cleaning powder x 2 total $254
NUK - breaskmilk pad $49 x 2, bottle cleaning stuff, change diaper mat, wet tissue for hands, bottle cleaning liquid $380 (10 pack) total$685.5
Baby stat - buy a fan ($30) and a Thomas play mat ($190)

Total spent around $5600~~~

複式洋房

唯一係卓越做了慈善$1/罐買森永大仔奶粉320g比我亞妹個仔.排了差不多兩個小時.

大宅

YES !! 成日問好鬼煩 !

原帖由 bbchoi 於 09-8-8 10:05 發表
我覺得最好唔同老公去, 佢地又唔知我地想買咩, 又冇耐性, 平時又唔格價, 入到去就成日問 "好抵咩, 出邊賣幾錢呀" 好煩呀!

男爵府

我樓下葯房$48/3 pack(青衣)
原帖由 tigerfish 於 09-8-7 15:55 發表

我樓下葯房$50/3 pack, 仲平過bb 展

男爵府

原帖由 carrie_1102 於 09-8-7 23:23 發表
我今日第3年去,第1年同第2年我都仲覺得ok...今年去完全得個"迫"字囉~我主要想買玩具,但係我發現年年都係果d款,冇新野既...我今年仲要大肚,我今日仲帶埋阿囡(2歲幾)去...我又冇帶bb車,真係人都癲呀!!!其實唔去好過去. ...

嘩~~你咁勇既, 一個人大住個肚, 又要帶住個囡去, 我都係大肚, 又有個囡, 不過就放低咗阿囡比婆婆湊住先, 自己同老公一齊入場咋! 但我都係無換哂D贈品, 因為實在太多人排, 不過惠氏安排唔錯喎, 大肚媽唔駛排隊都可以拎到贈品呀! 佢D職員會叫你坐低, 然後拎比你.

男爵府

原帖由 Carol999 於 09-8-7 23:34 發表

多左好多大陸人????? 唔係丫嘛.... 仲駛排隊o既?!?!

真係好多大陸人呀! 有D counter既職員同D人講國語架, 佢地又多人出動喎! 真係好似唔駛錢咁呀!

大宅

原帖由 Teresa 於 8-8-2009 11:02 AM 發表

我都係咁話.

舊年佢話陪我去, 點知我叫佢O係NUK counter幫我排住隊先, 佢2排左好耐, 黑哂面, 又問我幾時睇完, 又話我行得快佢跟唔到.... 差D同佢嘈呀!!! 幾唔高興呀!! 女人買野梗係行來行去周圍格下價架啦, 你估 ...

ha...ha..., 自已行最爽, 最多自已辛苦d, 但唔使睇人面色

侯爵府

請問bb展 - nuk + avent 有咩特別折扣???

男爵府

原帖由 mikeivybb 於 09-8-7 23:42 發表
最抵:

1) 卓悅買任何貨品加$39蚊換chu chu洗衣粉 &
2) b&m 買尿片coupon(共10包), 花王尿片各size都係$120包

其他都okay啦, 平過市面小小, 但贈品超多咯...

b&m大王尿片抵呀! 但無得送貨, 佢地係咁sell你買coupon, 但原來只係平過另一間9蚊一包咋! 又要自己去門巿拎, 計埋車費就唔太抵lu, 同埋要一次過比$1300買十包既coupon, 所以我無買

首頁
45678...9

尾頁

跳至