自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

tkop 發表於 23-11-28 18:41
咩牌子

BOY CHANEL

侯爵府

佢又係太直既,都唔使一黎就話唔鐘意。
不過其實我覺得如果係送啲貴嘅禮物,最好叫佢自己去揀。
我同老公,我哋興自己買咗先,然後比番錢對方。

伯爵府

抱抱樓主~
我都唔會玩驚喜~因為我老公咩都會自己買~
佢都驚唔我唔鍾意,會帶埋我出去買~

子爵府

其實兩個婆,應該知道老公性格/脾氣?不過算啦,樓主唔好嬲,攞返隻錶,上網放可能有知音人。
我老公都好迷手錶,我就一d 研究都冇。手錶我當fashion 來襯衫,我唔鍾意Rolex,就算個款幾貴都係咁話。
但係我老公都有T,保唔保值我唔知,佢自己買的,好鍾意。

子爵府

明白你嘅用心,等好價遲啲放賣。

衫褲鞋襪銀包呢類,我唔會買比老公,要外在比人睇,唔啱心意一定唔用。

伯爵府

虎到金來勳章

我哋今日都係28週年紀念日由拍拖至依家我都無買過嘢比佢連底衫褲佢都唔鐘意我買佢鐘意自己揀自己買,佢都叫我自己鐘意買咩就買咩都係look卡佢找數

我老公都係鐘意儲錶玩錶之人佢都買過幾隻錶比我,我都唔鐘意帶錶都係放喺鋪塵我都話佢嘥錢.
所以樓主不要介懷現在知道佢脾性咪以後唔使浪費心思買禮物囉.
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

唔好唔開心啦~我都好明白你老公心情~相信佢係知你心意既~係,你係用你自己錢,但唔鍾意又貴都鄧你肉赤嘛!

大宅

買錶比番男人揀,佢哋鍾意買錶的經歷、回憶,連睇錶,行錶行,搵sales吹水都係一部分,呢D咁悶嘅野,佢哋覺得好正,我哋唔好參與,食餐飯就算

伯爵府

回覆樓主:

好多年前未追包包時,買過愛馬仕產品比老公都比佢鵝,然後沒有然後

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

KittyMelody1 發表於 23-11-28 02:22
事緣結婚周年,今晚送左隻錶俾老公,放在佢床頭,等佢放工返來自己發現,寫埋心意卡俾個驚喜佢,點知佢D 反 ...

拍拖時已經歷過買錶唔領情,但佢送袋俾我一樣唔多掂
自此過千蚊既嘢都係問清楚齊齊去揀,大家開心又放心

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊