爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 戒煙

喂....markli

戒成點呀..仲有無心思思想食支煙咁呀 ..
我plan左6月去英國玩及探親戚..去2個星期呀..已搵晒所有資料同plan晒行程 ...今次會同埋銘銘去 ...佢而家都不知幾開心..等待緊 ..

你近來好嗎 ? 你兩個囡囡已經咁大個lu...會唔會帶佢地去游水呀.. 大囡返學ok嗎 ? :wink:
Ding

別墅

哈哈^_____^
妳囝囝又大佐喇!!!第日可能會見妳post佢既大學畢業相呢^^
妳囝囝緊係開心啦!可以搭飛機,最緊要係有媽咪陪^____^

我兩個女都吾錯,大女返學好開心,兩姊妹感情好好,我見到佢地咁好感情,真係好開心同安樂!^_____^
我依家都會想食煙架,不過都係心癮....頂得住,我戒煙到依家一枝都無食^______^哈哈.............原來我咁勁,吾試過都吾知

男爵府

好媽媽勳章

光陰似穿梭機,咁快就戒左3個月,宜家重有冇發夢食煙呀,頂得住冇呀,努力,你重爭我
哈哈!
該用戶已被刪除

別墅

lauerica 寫道:
光陰似穿梭機,咁快就戒左3個月,宜家重有冇發夢食煙呀,頂得住冇呀,努力,你重爭我
哈哈!

Lauerica^^
哈哈......你數少佐我一個月呀!!!!我戒佐四個月喇!!!!
依家好多朋友同我講,話我已經成功戒煙,但係我自已知自己事!到依家都會心思思.......好似上星期有個朋友來我度,真係好想食一支,表面上我無乜野,但其實個心不停叫自已吾好,同自己講食得一枝煙不如吾食,諗住戒不如一枝都吾好食,結果當然無食啦
見到你我講野都多D,因為我經歷緊既......你經歷過呢

洋房

戒煙好丫,我都試
:-D :-D :-)

大宅

markli

千其咪試

洋房

點解?
救人一命勝造七級浮屠
當造功德
:-D :-D :-)

男爵府

好媽媽勳章

HELLO:好久沒你的消息了,你係時候又要報告下你的情況la,有冇食煙呀!
我地會時時睇下你點架,如果都堅持到無食,就繼續怒力,
如果食返都話聲比我地知,等我地笑下你都好丫麻!嘻嘻!

首頁

尾頁

跳至