影視娛樂

跳至

首頁
45678...22

尾頁

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 22-11-17 23:57
印象好似得六集, 科幻驚嚇片

https://youtu.be/x5E-tl2UGXg

我又黎啦,又要驚又要睇

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 22-11-17 23:20
收工食完飯即睇

正呢

翡翠宮

andyan324 發表於 22-11-17 19:54
酒鬼1跳左

同你一樣

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mcyw888 發表於 22-11-18 12:44
我又黎啦,又要驚又要睇

X 2
我鍾意呢類劇...

翡翠宮

stagea 發表於 22-11-18 13:06
X 2
我鍾意呢類劇...

其實我都驚架,但都要睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

mcyw888 發表於 22-11-18 13:07
其實我都驚架,但都要睇

我都係架~
仲幾鍾意科幻同驚懼既劇, 好過爭產同愛情劇

翡翠宮

stagea 發表於 22-11-18 13:20
我都係架~
仲幾鍾意科幻同驚懼既劇, 好過爭產同愛情劇

愛情我都啱既

琥珀宮

mcyw888 發表於 22-11-18 13:38
愛情我都啱既

唔好全愛情囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 22-11-18 12:44
我又黎啦,又要驚又要睇
好野, 有人陪睇, 好似話個導演好出名
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

mcyw888 發表於 22-11-18 12:46
正呢
簡直係飯後甜品

珍珠宮

stagea 發表於 22-11-18 13:06
X 2
我鍾意呢類劇...

翡翠宮

stagea 發表於 22-11-18 13:50
唔好全愛情囉

多數都有d支線講下既

翡翠宮

miu~miu 發表於 22-11-18 14:10
好野, 有人陪睇, 好似話個導演好出名

係咩,等我揾介紹黎睇下先

珍珠宮

ccdccl 發表於 22-11-17 23:43
仲基呀,星期五見

仲基套劇原來 netflix + disney 聯播, 得韓國有咋, 香港無聯播, 要係 viu 先有

財閥家的小兒子》(韓語:재벌집 막내아들財閥집 막내아들),為韓國JTBC於2022年11月18日起播出的金土日連續劇,改編自山景的同名網絡小說,並採100%事前製作模式。由《她很漂亮》、《W-兩個世界》的導演鄭大胤與《成均館緋聞》、《60天,指定倖存者》的編劇金泰姬合作打造。此劇講述被誣陷私吞資金而被財閥家殺害的尹炫優(宋仲基飾),重生後成為殺死自己的財閥家的小兒子,為了侵吞整個財閥家族,一步步成長並報仇的故事。[1][2]TVINGDisney+於11月18日起,Netflix於11月19日起僅限韓國上線[3]Viu於11月18日起於香港、新加坡、泰國、印尼、中東、南非及菲律賓獨家同步播出。臺灣由FriDay影音於11月18日起每週五、六、日與韓國獨家跟播。

琥珀宮

mcyw888 發表於 22-11-18 15:29
多數都有d支線講下既

好過只講情愛既

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

miu~miu 發表於 22-11-18 15:39
仲基套劇原來 netflix + disney 聯播, 得韓國有咋, 香港無聯播, 要係 viu 先有

《財閥家的小兒子》(韓語 ...

唔怪之得我入Disney搵唔到套劇啦

珍珠宮

ccdccl 發表於 22-11-18 19:11
唔怪之得我入Disney搵唔到套劇啦

我剛入 viu 睇過, 已經有成八集

琥珀宮

miu~miu 發表於 22-11-17 23:57
印象好似得六集, 科幻驚嚇片

https://youtu.be/x5E-tl2UGXg

丁丁實捧場嘅

琥珀宮