影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆樓主:

水晶宮

回覆樓主:

欣賞坤坤做人處事的態度,充滿正能量

大宅

fatmth 發表於 22-8-2 19:02
KUN生日快樂, 繼續大紅大紫,做喜歡做的事情新歌「Hug me」好甜好好聽

今日着Elie Saab男 ...

呢套高定真係好適合Kun 穿
新歌超甜,每次聽都好似有好多粉紅泡泡圍在身邊。
多多指教

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

purple_onion 發表於 22-8-14 22:44
欣賞坤坤做人處事的態度,充滿正能量

hi , hi 係啊!坤好正能量, 坤雖然遇到網暴,依然樂觀正能量面對,心態很強大很正面,特別看他的訪問和做制作人時,又正能量又溫柔又暖
睇咗沸騰校園參加者影片,坤私下對參賽者都好暖

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

dorsdors 發表於 22-8-15 22:01
呢套高定真係好適合Kun 穿
新歌超甜,每次聽都好似有好多粉紅泡泡圍在身邊。
...

Hi hi, 好耐冇見妳上黎(我自己都係⋯ 好耐冇上黎,公司太忙了),

Hug me 真係好甜好好聽,甜c 人
等緊今晚6:00 睇沸騰校園, 坤制作人真的好專業細心,坤太暖了。

珍珠宮

睇預告片,坤說: 「不管高矮胖瘦,其實都可以有美的權利,在意你在意的,去堅持你堅持的,熱愛你熱愛的就夠了」 -蔡徐坤講的真好,好期待今晚「沸騰校園」

水晶宮

fatmth 發表於 22-9-4 17:17
睇預告片,坤說: 「不管高矮胖瘦,其實都可以有美的權利,在意你在意的,去堅持你堅持的,熱愛你熱愛的就 ...

期待呀

水晶宮

fatmth 發表於 22-9-4 17:10
Hi hi, 好耐冇見妳上黎(我自己都係⋯ 好耐冇上黎,公司太忙了),

Hug me 真係好甜好好聽,甜c ...

請問邊可收看?

珍珠宮

分享下新一期九月號GQ訪問,坤年紀雖輕,但每次看他的訪問,都學到野,他那種豁達正面,實在佩服。
attach1/tmp/phpGP64Lp
attach2/tmp/phpFah89j
attach3/tmp/phpyvvhye

珍珠宮

purple_onion 發表於 22-9-5 12:58
請問邊可收看?

Hi, 每個星期六晚上6:00 騰訊app 可以直接看,(不用做VIP,但過咗星期日腾讯app 要會員先睇到)如果當晚錯過了,可以在 gimy 睇重播和VIP 會員版, VIP 會員版必看,有坤cut, 好多坤的專業温暖點評都在 VIP 版先睇到 另外,千尋都可以睇到,但千尋冇會員版

珍珠宮

purple_onion 發表於 22-9-5 12:58
請問邊可收看?

唔知可唔可以放link , 所以放相,依個Gimy 內,寫住加更版的就係VIP 版,必看
attach1/tmp/phpUuXRvC

水晶宮

回覆樓主:

thanks

珍珠宮

purple_onion 發表於 22-9-8 11:29
thanks

Sorry 之前打錯字,沸騰校園,每周日晚上6:00 騰訊app 直播才對 (不是周六,ha)

水晶宮

fatmth 發表於 22-9-11 12:38
Sorry 之前打錯字,沸騰校園,每周日晚上6:00 騰訊app 直播才對 (不是周六,ha)
...

坤坤好暖心,見到他就開心

珍珠宮

purple_onion 發表於 22-9-11 19:38
坤坤好暖心,見到他就開心

Yes yes, 很喜歡看坤給選手的評語,又暖又有力量,從評語看得出坤好了解每一個選手,真的是又暖又專業的制作人
沸騰校園由明天開始,改為每周六播出
響微博睇到,沸騰決賽舞台,坤同選手一齊跳唱「現像」,好期待快啲可以睇到
attach1/tmp/phpXezNxs

水晶宮

fatmth 發表於 22-9-16 18:53
Yes yes, 很喜歡看坤給選手的評語,又暖又有力量,從評語看得出坤好了解每一個選手,真的是又暖又專業的制 ...

多謝提醒播放時間,坤坤待人接物很真誠,期待他和選手們一起唱跳。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

KUN 2023 WORLD TOUR 終於有香港份啦
不過而家通關後,唔知到時買唔買到飛啦 期待期待
attach1/tmp/phpMq7yQg
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

ic34 發表於 23-3-22 16:53
KUN 2023 WORLD TOUR 終於有香港份啦
不過而家通關後,唔知到時買唔買到飛啦 期待期待

妳好快手我依家好激動,有香港同澳門場,實在太開心係,通關後會多咗國內ikun 搶飛,增加咗難度,希望搶到飛

有得又有失,因為坤忙巡演。今季缺席奔跑吧,要等下季再見

https://m.weibo.cn/5242381821/4882101670776226

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fatmth 發表於 23-3-22 17:14
妳好快手我依家好激動,有香港同澳門場,實在太開心係,通關後會多咗國內ikun 搶飛,增加咗 ...

希望係市區九展場啦千其唔好機場亞博呀,出入唔方便 不過真係驚搶唔到飛
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

珍珠宮

ic34 發表於 23-3-22 18:56
希望係市區九展場啦千其唔好機場亞博呀,出入唔方便 不過真係驚搶唔到飛
...

但係我覺得亞博機會好大,埸館最大係佢,而且就係近機場原因,可以方便其他地方既ikun往返香港

我感覺香港同澳門場嘅飛比想像中難搶因為我見除咗國內ikun之外,美加日嘅ikun都話要來香港睇

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊