美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

Thanks a lot

原帖由 dairyloo 於 09-5-10 18:43 發表
我做果間"RF"射頻機要$280一次, 不過要買COURSE最少十次, 效率真係唔錯, 我做左一個TREATMENT 塊面無咁包, , 唔知係唔係佢包埋做頸通淋巴所以我黑眼圈淺左好多連D面色都無咁暗啞 ...

Thanks a lot dairyloo, got your message. I will try later .

大宅

RF做眼COURSE,$144X20次

Hi,leonlovefaf 可吾可以pm d details 比我

Hundred thanks......

男爵府

dairyloo,

pls pm me the info
thanks
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

男爵府

原帖由 dairyloo 於 09-5-10 18:43 發表
我做果間"RF"射頻機要$280一次, 不過要買COURSE最少十次, 效率真係唔錯, 我做左一個TREATMENT 塊面無咁包, , 唔知係唔係佢包埋做頸通淋巴所以我黑眼圈淺左好多連D面色都無咁暗啞 ...

please PM me, thanks!

子爵府

原帖由 Win0501 於 09-5-10 16:00 發表
終於買左COURSE, 你地又無做過RF眼呀?效果好嗎?

版主提示:如真心分享不況公開產品詳細...公諸同好。

我好想試下, please pm me, thx

別墅

我而家做果間RF係買格仔既.
$3,240/18次.
咁睇落都ok扺喎~~
我重驚比人呃添~~
每次扣一格.
係做面同頸,同輕輕做下眼肚位咁.
重包埋針清同倒膜.
最緊要係佢可以比我同我老公共用d格仔
唔係都唔幫襯佢呀~~

男爵府

where? 你做咗幾多次? 效果點? 18次有冇規定幾耐要用完?
原帖由 mickylau 於 09-8-13 11:26 發表
$3,240/18次.
咁睇落都ok扺喎~~
我重驚比人呃添~~
每次扣一格.
重包埋針清同倒膜.
唔係都唔幫襯佢呀~~:not ...
小B係29/04出世,3.1kg07May ~ 3.33kg19May ~ 4.08kg04Jun ~ 5.05kg09Jul ~ 6.64kg, 61cm height, 39.5cm head10Sep ~ 8.16kg, 65.5cm height, 42.5cm head05Nov ~ 8.85kg, 70cm height, 44cm head06May ~ 10.24kg, 45.9cm head

別墅

原帖由 LuckyGirl 於 09-8-13 12:30 發表
where? 你做咗幾多次? 效果點? 18次有冇規定幾耐要用完?

我又無問過可以用幾耐喎,我諗住我兩個人用應該好快用哂啦卦.今日禮拜去做果時問下佢先.
我做左一次,暫時覺得ok,皮膚frim左,有光澤,面色均勻左d.
d格仔重可以做其他,不過唔係幾抵.
我今個禮拜會試埋做磁粉,都唔知係乜黎既,淨係聽佢講話收毛孔去印果d.
見佢都係扣一格咪去試下囉~~hehe.
等我做多幾次再同妳報告,因為我試過買d course 成萬蚊,頭一兩次好掂,即係去join,頭一兩次可以keep到半個月至一個月,不知幾開心,不過做多幾次之後只係keep到幾day,所以無謂哂錢,等我去做下白老鼠先~~
今個禮拜我會同我老公一齊去,佢皮膚又粗又大,我都想睇下佢做完會點.

男爵府

Where is the location??
原帖由 mickylau 於 09-8-13 12:46 發表

我又無問過可以用幾耐喎,我諗住我兩個人用應該好快用哂啦卦.今日禮拜去做果時問下佢先.
我做左一次,暫時覺得ok,皮膚frim左,有光澤,面色均勻左d.
d格仔重可以做其他,不過唔係幾抵.
我今個禮拜會試埋做磁粉,都唔知係 ...

別墅

原帖由 LuckyGirl 於 09-8-13 13:10 發表

係旺角架~~~

別墅

原帖由 LuckyGirl 於 09-8-13 13:10 發表

係旺角架.

子爵府

PM左比你地

禁止訪問

複式洋房

我好想試下, please pm me, thx

複式洋房

Please pm for me...thx
原帖由 mickylau 於 09-8-13 11:26 發表
$3,240/18次.
咁睇落都ok扺喎~~
我重驚比人呃添~~
每次扣一格.
重包埋針清同倒膜.

別墅

can you give me more info?
pls pm me . thx a lot!
$3,240/18次.
咁睇落都ok扺喎~~
我重驚比人呃添~~
每次扣一格.
重包埋針清同倒膜.

別墅

pm左比妳地啦~~~

王國長老

月餅勳章 王國長老

溫馨提示: 因此話題已存在大量pls pm me, 已pm 等沒有可讀性留言,將被關閉,詳細請閱讀新版規!!

複式洋房

HALO~可以俾d資料我ma?
thx~

$3,240/18次.
咁睇落都ok扺喎~~
我重驚比人呃添~~
每次扣一格.
重包埋針清同倒膜.

首頁

尾頁

跳至