跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 2003年3月媽媽會 Part 20

CoCoBB,
hehee, 我以為淨係學生先要趕功課tim!!!:mrgreen:

3,
唔好咁"琴青"啦.............

二當家,
放假shopping...... 唔好引我啦, 有排都冇我份!! :-(

大宅

longma
我都以為係, 點知原來做搣士都要做功課做鑊金.
(hehee, 我以為淨係學生先要趕功課tim!!!:mrgreen:)

大宅

忙到屎…..未得閒追message, 不過報

男爵府

珀圖媽,
珀圖識講o甘多o野,好叻叻wor! hehee...揾日可以約埋long long一齊比試o下! :mrgreen:

Davemum,
Good afternoon, 你爺爺OK 嗎?

3,
你又想去hunghom??原本我都興趣ge...最衰o吾多仔衫啦!不如你撩CoCoBB, BBChiu, benben 佢地去啦.....

男爵府

[size=medium]二當家,老老實實,你認為我值o吾值得去....

男爵府

mike,
我係HM PIER等...你

二當家,
咁你覺得仔的媽咪又應唔應該去睇下呢 ?(呢個答案好關鍵性架 :mrgreen: )

男爵府

CoCoBB,
就嚟做搣士, 你緊唔緊張呀??
家陣 d 學生好惡o架, 早2個禮拜先聽講話Space
有個阿 sir 比學生 complaint 到冇得撈, 我上過個
阿sir堂, 佢教得幾好o架. Sorry, 唔係想嚇你, 不過
想比你有心理準備jet!

Mike,
啱啱阿仔先學識講自己個名.:mrgreen:
我都係咁話, 好彩仔衫唔好, 唔係又law law luen想去.

大宅

[size=xx-large]值得..私人意見

男爵府

[size=large]哈哈哈....2寶....係PIER等啦不如

二當家 寫道:

男爵府

[size=large]點可以懶低bblong ka!!

bblong,
不如叫longba 今晚早d 放工去接long long 放學,買完o野入大x華食飯lor~

(哈哈哈....2寶....係PIER等啦不如)

男爵府

二當家 寫道:

二當家,
你咁講, 你叫我點算好?????? :idea:

Mike,
不如你寫大隻d, 等佢自己睇倒識做啦!!!!
hahaaa, 你真係知我心意, 放到咁大隻!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

[size=large]Calling longba.......
[size=x-large]你老婆放o左工想去買禮物比你[size=xx-small]個仔wor....

大宅

3bo
去la, 去la, 幫助經濟ma.....

longma
多謝, 我都驚ka.... 祝我好運la....幫我祈禱la....班靚仔靚妹聽教聽話la...

我撇la, 要出去開會呀!!

男爵府

bblong,
我都幫下口先:mrgreen:

[size=large]Calling longba.......
[size=x-large]你老婆放o左工想去買禮物比你[size=xx-small]個仔wor....

[size=large]Calling lokba.......

2寶,
咁點呀????係咪來架????

男爵府

3,
bblong 都o黎ga 話.........我一定到!!!
到時空手而回都有人陪ma!

男爵府

Mike & 3,
算把啦!! 我4點3 sent 咗個e-mail 比佢, 佢都仲未覆,
可能潛咗水lu............... :evil:

大宅

半島shopping報告
3件body
3條冬季半截裙
3條冬季長褲
1條夏季熱褲
1條夏季半截裙
合共215個大洋!

建議係去...今晚放工就速速去...重有要著"比堅尼"

男爵府

bblong,
email乜鬼丫,直情call佢啦,睇佢點潛水 mike e+睇你頭呀 :mrgreen:

男爵府

3,
o羊jet? 我睇longba 頭.....

大宅

SHOPPING 報告
12 x 褲
10 x tee
8 x 裙仔
6 x body 底衫
1 x 背心外套
1 x 長袖外套

速速去 + 狂摷 + 昅住d工作人員幾時攞新衫入黎

首頁

尾頁