影視娛樂

跳至

首頁
45678...10

尾頁

伯爵府

amychoi 發表於 18-4-6 08:35
這套係手上跟播劇中,最可追的一部。

Me 2
可以先kiss嗎想棄,孫藝珍漂姐看了半集冇興趣

水晶宮

親子王國15週年勳章

JP 發表於 18-4-6 08:44
Me 2

先kiss睇左4集跳左
吃飯睇左兩集, 諗梗跳唔跳好。
[

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

JP 發表於 18-4-6 08:44
Me 2

呢兩套我都冇開

伯爵府

amychoi 發表於 18-4-6 08:46
先kiss睇左4集跳左
吃飯睇左兩集, 諗梗跳唔跳好。

孫藝珍上一套個人取向又係麻麻地,那時未識張根碩,為左李敏鎬睇埋大結局

水晶宮

親子王國15週年勳章

JP 發表於 18-4-6 09:00
孫藝珍上一套個人取向又係麻麻地,那時未識張根碩,為左李敏鎬睇埋大結局
...

我未睇過孫小姐的戲,重點係太姊弟戀, 我頂唔順的。

同我覺得孫小姐做戲一般囉!
相比佢老友布利, 做戲好過佢好多。
[

伯爵府

amychoi 發表於 18-4-6 09:03
我未睇過孫小姐的戲,重點係太姊弟戀, 我頂唔順的。

同我覺得孫小姐做戲一般囉!

布利係孫的老友,我唔知喎布利演技好,但我麻麻地佢個樣不喜勿插
個人覺得孫的演技比較內斂,戲路比同齡其他女星窄,最like係佢同曹承佑趙仁成的舊作電影假如愛有天意,近期同蘇志燮有新電影口碑不錯

水晶宮

親子王國15週年勳章

JP 發表於 18-4-6 09:23
布利係孫的老友,我唔知喎布利演技好,但我麻麻地佢個樣不喜勿插
個人覺得孫的演技比較內 ...

希利我會形容佢為有戲質的女星

孫小姐同soso 合襯好多。
[

伯爵府

JP 發表於 18-4-5 17:11
今天睇左中字第五、六集,劇情so far ok好睇!救史道燦的估係佢老豆,白俊秀結尾時蒲頭換包張演員 ...

我未開始,一看就停不了下來!
凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

伯爵府

AAmother 發表於 18-4-6 13:23
我未開始,一看就停不了下來!

剛剛lunch time 睇完第七、八集中字,燦檢由騙徒變成賭徒,豪賭了一局好精彩

子爵府

回覆樓主

尋晚係my tv 睇7、8集,好緊張,睇到我手心都出汗燦燦好形

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

JP 發表於 18-4-6 14:02
剛剛lunch time 睇完第七、八集中字,燦檢由騙徒變成賭徒,豪賭了一局好精彩
...

估吾到係總統車隊上有毒品,意想不到

伯爵府

coo1068 發表於 18-4-7 10:23
估吾到係總統車隊上有毒品,意想不到

我又估唔到總統咁親民落車同檢察官對話,可能因朴前總統貪腐案為突顯自己清廉自守俾檢方搜車

象牙宮

JP 發表於 18-4-7 12:36
我又估唔到總統咁親民落車同檢察官對話,可能因朴前總統貪腐案為突顯自己清廉自守俾檢方搜車

...

都係拍戲姐不過有粉少love line 浮現

伯爵府

coo1068 發表於 18-4-7 12:42
都係拍戲姐不過有粉少love line 浮現

似係吳荷拉單戀白俊秀啫燦燦搞嘢,開個條件唔準荷拉用愛戀眼神望秀秀,鏡子效應似望自己

象牙宮

JP 發表於 18-4-7 12:53
似係吳荷拉單戀白俊秀啫燦燦搞嘢,開個條件唔準荷拉用愛戀眼神望秀秀,鏡子效應似望自己

...

呢度好好笑,燦燦係咪鍾意左女主

伯爵府

coo1068 發表於 18-4-7 12:59
呢度好好笑,燦燦係咪鍾意左女主

我會估唔係囉!燦燦只係唔抵得荷拉單戀個木獨秀秀而唔嗒佢糖啫

象牙宮

JP 發表於 18-4-7 13:10
我會估唔係囉!燦燦只係唔抵得荷拉單戀個木獨秀秀而唔嗒佢糖啫

我地大家估下

伯爵府

coo1068 發表於 18-4-7 13:13
我地大家估下

套劇so far口碑不俗,轉post 微博 劇評

象牙宮

JP 發表於 18-4-7 23:01
套劇so far口碑不俗,轉post 微博 劇評

劇係吾錯,一人演兩角,仲要講嘢,動作都要吾同,真心佩服張生

水晶宮

親子王國15週年勳章

coo1068 發表於 18-4-7 23:18
劇係吾錯,一人演兩角,仲要講嘢,動作都要吾同,真心佩服張生
...

睇左星期三播果集, 都好精彩下, 新果集未睇, 預告話燦係騙子,我覺得女主一定好傷心的。

有幕想選下女主, 熱燦用不法手段, 女主講到含住眼淚咁, 做得唔錯。
[

首頁
45678...10

尾頁

跳至