自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

要小心幫小朋友揀電視節目並提供適當嘅指引

大宅

回覆樓主

你行過DixcuxxHK
婚後生活有個舖係小三谷
大把呢類女人
1. 死要loop住話愛個人夫,唔捨得,心好痛,人夫俾希望自己話會離婚
2. 自己認識人夫在先,做第三者在後,講到有幾重逢恨晚
3. 口講唔想破壞人地家庭,但認為保護人地家庭和諧唔係小三責任
4. 話自己不婚主義唔係要人夫離婚娶自己

通常唔知情嘅情況之下做第三者都會即時抽身,反而一開始知對方有家室嘅就預左打場十年八年嘅杖,好似作賤自己得到快感架!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

畀面勳章

甘鬼主動咩仔都溝到啦,洗鬼搵個有老婆的,唔通係都要爭返來才馨香??!!

水晶宮

banki00 發表於 17-12-18 22:06
鏡頭仲要影埋去
不小心望到,使唔使埋鏡頭呀?痴痴的
自由太多會令世人失去平衡

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

9:30 劇一向都是PG指引啦,
何況, 拍劇, 劇情要咁,
現實中社會, 的確有呢D女人, 明搶人老公, 男人唔壞唔愛
<<幸福係要自己爭取>>
唔係點解香港都好多婚外情呢?

◕順其自然啦~♥ ◕

男爵府

heily123 發表於 17-12-18 22:49
痴線,為左搏收線拍到成套三級片咁,仲再鏡頭影住個胸,摸胸,彈bra帶,浴室xx,好多小朋友同青少年未瞓一齊 ...

我囡4歲半都問我點解佢地會錫錫,奶奶仲叫佢唔好睇

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 MGM_DRAGON 的帖子

咪係,自私到爆,仲以為自己拯救左個男人。仲有好多case:身為人妻,佢老公唔理佢丶唔同佢行埋,就勾人老公。
話唔會破壞人家庭,但又搞野搞到上大婆張床。
話男方同正印冇感情,佢就唔同,但每次節目都只係開房⋯⋯
做得小三都係個人本身有問題,
但一隻手拍唔響,男方唔賤就唔會搞小三。
睇得多,就見女方多數冇好結果,
反而男方真係又食又拎,
返去求個正印回收,仲俾人讚浪子回頭

男爵府

甄太太 發表於 17-12-19 10:09
甘鬼主動咩仔都溝到啦,洗鬼搵個有老婆的,唔通係都要爭返來才馨香??!! ...

咁主動咁索,認同好少男人會拒絕

伯爵府

7個字形容:姣婆遇著脂粉客
唔like陳做戲,唔覺靚無身才得對長腿,,,估唔到做左人呀媽咁駁
唐幾型仔,本身拒絕到,個女既死都要纏佢.............
小三都係賤架啦!

珍珠宮

tired 發表於 17-12-18 22:02
好cheap ,送晒上門

現實世界大把呢D cheap精 mandy LiX咁又係

子爵府

反映現實啫
呢個世界大把呢D cheap精狗男女
唔係邊有咁多婚外情
知GE都唔少
唔知GE大把

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

除衫

大宅

SUMMER581 發表於 17-12-19 09:42
我最憎係某d家長 一見有呢類劇情 就會鬧「有冇搞錯,點解播呢d呀,會教壞小朋友喎」

喂!而家係拍劇,係創 ...

正確!香港性教育已經落後到不得了喇!媽媽們正視下喇!根本唔需要忌諱,越早知越好!當然知,唔一定用身體去試啦!

伯爵府

回覆樓主

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

成套劇勁討厭

水晶宮

回覆樓主:

睇完所有留言覺得好好笑,好多直升機家長
呢d情節好貼地,我反而覺得tbb進步左。至於怕小朋友睇到呢個問題,其實家長可以解釋佢係壞人,佢既行為唔正確再灌輸正面教育就可以啦。講真你地班家長可以保護得幾耐,上個網大把呢類片睇,大家仲咁守舊將性攪到咁神秘,班細路仲有好奇心,到時仲亂咁黎啦。唔好再講而前d電視呎度點點點,而家資訊發達時代不同了

伯爵府

sandylaw 發表於 17-12-19 13:59
呢d情節好貼地,我反而覺得tbb進步左。至於怕小朋友睇到 ...
我諗到佢地大個出黎社會工作 都仲要繼續保護

大宅

sandylaw 發表於 17-12-19 13:59
呢d情節好貼地,我反而覺得tbb進步左。至於怕小朋友睇到 ...
正確… 不過好多大人都唔接受小朋友對性要有更多認識,自己都避談,一味就係「呢D野教壞人呀!」「睇完番學校玩呢D呀!」
點「家長指引」? 我自己係女人覺得做女仔更要睇多D,知道情況到來點拒絕。我無女,有我一定會叫我個女睇下做到感送上門有咩下場,同D男人表面幾GENTLEMEN都唔可以易信人!

而家小朋友已經知咩係「第三者,爸爸出面有女人」,你覺得佢地仲天真以為爸爸出面同個第三者咩都無做?佢地分分鍾討論得深入過你,係好多比小孩更天真的太太先信「怕小朋友撞到見到,唔方便再行埋」呢D爛藉口…

珍珠宮

venicewong 發表於 17-12-19 08:32
係吾明個角色朔做點解要成日黑口黑面?
咩性格要搞到佢甘

我明,因為佢本身性格係甘,後期單戀唐就更加笑唔岀!

首頁

尾頁

跳至