親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

民房

回覆 lamlamcmy 的帖子

謝謝你!請問如普通房,大概早幾耐先可以book ?

大宅

回覆 HippoStore 的帖子

請問收到酒店個confirmation email後,係咪唔駛做任何回覆?到入住時出示個email就OK?

大宅

chestnutbaby 發表於 16-11-22 15:06
回覆 HippoStore 的帖子

請問收到酒店個confirmation email後,係咪唔駛做任何回覆?到入住時出示個email ...

Yes ar
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章

想問 TORE TORE 係咪附近有個公園, 除了公園外, 有咩野玩架?

大宅

我都好想訂到七月中, 希望到時 BOOK 到房呢!

大宅

OasisMa 發表於 17-1-5 14:29
我都好想訂到七月中, 希望到時 BOOK 到房呢!

間吾中click 入去睇下,放房就book 應該ok ga
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

pcyan 發表於 17-1-5 13:58
想問 TORE TORE 係咪附近有個公園, 除了公園外, 有咩野玩架?

我果然次係去toretore market dinner , 之後check in , 去展望台影相,就去浸溫泉,再去便利店,第朝去panda 屋果邊影相,影完就check out
入面有個公園仔,但我8月去,實在太熱了,所以我地都無玩到

男爵府

HippoStore 發表於 16-9-25 21:57
8 月去住左一晚,覺得好正,但而家先有時間分享下

我地只係住,吾包食,8400 yen 一個大人,6900 yen 一個 ...

請問點book?用信用卡俾錢?官網俾唔到錢

男爵府

stepchk 發表於 16-9-27 09:37
我都好掛住個自助餐,早晚餐我都有食過,我老公話食幾日都唔厭。

有幾款自助餐,請問你揀邊款

男爵府

miffychoa 發表於 16-10-7 01:22
我素泊,自己出去食的餐廳,第3幅相左下角有佢電話,叫 [萬] 燒肉,近白濱沙灘。但午市唔知開唔開。 ...

自己出去食幾錢一位呀

男爵府

HippoStore 發表於 16-9-25 21:57
8 月去住左一晚,覺得好正,但而家先有時間分享下

我地只係住,吾包食,8400 yen 一個大人,6900 yen 一個 ...

我禁左紅色制就去左第二個畫面。。

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 blackcurrant00 的帖子

下,乜有幾款咩,唔係喎,自助餐就咁俾錢入去食咋喎,無揀過

別墅

請問panda房同普通房相距遠嗎?
Size 一樣?

大宅

blackcurrant00 發表於 17-1-8 23:08
請問點book?用信用卡俾錢?官網俾唔到錢

係官網book , 入住時先比$

大宅

blackcurrant00 發表於 17-1-8 23:23
我禁左紅色制就去左第二個畫面。。

幾款吾同,可能係和食,建議用電腦book , 睇得清楚D

大宅

mick1988 發表於 17-1-9 17:37
請問panda房同普通房相距遠嗎?
Size 一樣?

吾太遠的,其實都係check in counter 附近

大宅

blackcurrant00 發表於 17-1-8 23:12
自己出去食幾錢一位呀

正常日本食飯價錢,有平有貴。

酒店附近,除 Tore Tore market 在對面及酒店餐廳,沒有了。

所以自駕就方便,去白濱沙灘那邊多d嘢食。

大宅

留毛

別墅

請問toretore溫泉係咪要除衫浸架?

大宅

mick1988 發表於 17-1-10 19:04
請問toretore溫泉係咪要除衫浸架?

Yes

首頁

尾頁

跳至