自由講場

跳至

首頁
45678...21

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Mao..Mao.. 發表於 15-11-23 19:52
Block 左佢啦,嚴格來講只是舊同學,不是朋友

話唔定佢漁翁打網,個個都私下whatsapp借錢,睇下邊個願者上 ...

都係一個叫做識O既人...如果曾經係朋友都更加要遠離啦

象牙宮

2024年龍年勳章

引用:話說有一個廿年無聯絡嘅小學女同學,近呢年

原帖由 shky 於 15-11-23 發表
話說有一個廿年無聯絡嘅小學女同學,近呢年whatsapp開group傾返計,食過一次飯,私底下無聯絡,廿年前亦都 ...
唔使理佢……

珍珠宮

回覆:我唔借錢比佢,就講啲咁嘅說話,我覺得好恐怖!

PandaRabbitttt    發表於 15-11-23 21:11
msms0117    發表於 15-11-23 20:59

大宅

借係人情唔借係道理!乜依家啲人咁!

珍珠宮

引用:無論原因係真定假都好.只可以講借係人情,唔

原帖由 tai_man 於 15-11-23 發表
無論原因係真定假都好.只可以講借係人情,唔借既道理。佢既有骨說話,唔好放嚮心上。

...

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

shky 發表於 15-11-23 19:40
話說有一個廿年無聯絡嘅小學女同學,近呢年whatsapp開group傾返計,食過一次飯,私底下無聯絡,廿年前亦都 ...

咁痴線既d人

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

更加證明你唔借比佢係無錯既。呢D人發窮惡

男爵府

你無錯,係我block埋佢添

水晶宮

做心臟搭橋手術或通波仔撐大血管,喺公立医院係要自費買手術用嘅(零件),我聽過要十幾萬架,医生費就吾駛俾,床位就$100一日,但無論點,借係人情,吾借係道理囉,吾應該甘講野,真係block 咗佢,吾想同lee d 人聯络。

大宅

好彩無借咋

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BLOCK 咗佢!

子爵府

你無錯
呢d「朋友」你block左佢啦!
你而家有左BB唔好俾佢影響心情
祝你同BB都身體健康

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

你朋友心腸好差,你應該遠離佢,唔好俾佢影響你呀!

我要記得幸福......

大宅

樓主唔需要唔開心,其實佢咩性格到最後都係自己受返

我爸爸之前就係心臟突然有事係政府醫院做手術,係大手術,心臟搭橋,可以好肯定咁話你知,最後我地係比每日100蚊床位費冇其他額外既收費

男爵府

佢有病?

做人至緊要開開心心 :-D

男爵府

唔洗理佢!樓主無錯比我都唔借,自己心地唔好,一睇就知佢打d字句句有。唔熟唔借好正常,你自己都有bb留多個錢係身,追人還錢慘過乞

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+木土土+於+15-11-23+發表如果

即係可以做左手術先慢慢還錢??
其實真是經濟困難,可以找駐院社工幫忙,香港地借錢也都唔係難,日日有銀行打來叫人借錢,除非周身街數。

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我親人上年喺屯門醫院做心臟手術,留院每日$100,另要自費三萬買部儀器放入胸口側。(政府唔包架!)

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

回覆:shky 的帖子

首頁
45678...21

尾頁

跳至