心聲留言

跳至

首頁
45678...9

尾頁

男爵府

Re: 致曲曲

katrina959
我冇pm鬧你wo~我只係問我又講錯咩又嘈ja wo~
你地1日入面唔計單單打打人,唸國鬧人,同講事非..生安白做?仲有咩好做架...
我要同女返學架..要湊仔餵奶...唔通我做e d野都要online:?
大佬我9點就訓..唔通我要好似你地咁傾到3更半夜先岩咩..唔係道就話人-.-help~ so得人驚

洋房

貓BB 寫道:
以圖獲取物品轉售???
我有出售bk比我的野?你姓屈呀...唔該你扲出証門才說..
我重沒有轉賣別人給我的東西....
請你說話小心...

貓人....
果然你這不知廉恥的又出現.....
開心嘛....你又一夜成名.....
到現在你仍企圖掩飾你的惡行....
還說人屈你,害你....
還要"証門"...
是證明呀貓人.....
到現在你還不知我是誰.....
貓人...
我早知你一定回來....
BK版的黃下為.....
請,
你,...
說話,....
我不擔心......
怎麼了......覺得自已[囉]嗎?

男爵府

E~N64做咩唔出聲呀?我岩岩見你online架wo~唔通我睇錯?
你開頭都冇嘈啦..根本就係有人嘈你就加把口...好開心咁...你開頭都係叫我xx自己...岩嗎?你都冇嘈啦..不過後黎有人嘈,你又嘈,越嘈越開心收唔倒口丫..
岩唔岩

男爵府

我有賣過野比bk媽咪咩-.-?我都唔知既...大佬咪玩啦..你係邊個呀..都話你分身來啦-.-又話冇分身...ho~不打自招...
有呀..我岩岩上bk賣過20包子母456比人...係阿嫂的+.+"
你要唔要我叫阿嫂打個電話比u?
佢屋企沒電腦+.+"仲有邊個呢?help我真的不知道了...
我記得好多人送野比me~但我又只有賣左1次奶粉比人20包的..
但個陣我都未問有冇人可以比唔要的bb野我啵...時間都唔吻合--"你應該唔係講緊e單野...so,,你話我豬邊單先啦^^?
死都要有罪名掛...係咩ja~我賣左咩ja?

男爵府

N64 寫道:
[quote]
貓BB 寫道:
以圖獲取物品轉售???
我有出售bk比我的野?你姓屈呀...唔該你扲出証門才說..
我重沒有轉賣別人給我的東西....
請你說話小心...

貓人....
果然你這不知廉恥的又出現.....
開心嘛....你又一夜成名.....
到現在你仍企圖掩飾你的惡行....
還說人屈你,害你....
還要"証門"...
是證明呀貓人.....
到現在你還不知我是誰.....
貓人...
我早知你一定回來....
BK版的黃下為.....
請,
你,...
說話,....
我不擔心......
怎麼了......覺得自已[囉]嗎?
[/quote]企圖掩飾??我企圖掩飾咩?@@我講事實又話me..大佬你講哂好唔好^^?我講咩你都話吹水..企圖掩飾,ho,my吉

男爵府

N64...你又話我轉售bk媽咪既野..你又搵唔倒証明...咁ja係咩...一陣又話冇分身..一陣又話我仲唔知你係邊個"即係正1啦"
你有精神分裂麼...睇倒我頭痛...一陣又咁..一陣又咁...咪玩啦...你有分身就一早講ma~做咩要"呃人"呀~~
你唔係好大聲話要嘈"貓bb洗咩分身,又一黎岩岩玩都知佢衰":咁上下架啵...=.='好似要殺左我咁..一陣你地又一班人嘈我ma~不過我,一陣要出街啵...講明先..唔係我唔答你閃左去呀...唔好又話我'講完就即關機" -.-

男爵府

完來講完即關機既人係你n64先生/小姐/太太-.-
又知我打咁多野你地又話我搵野嘈架啦...
不過佢軌實係打完就走啵+.+
佢又係事實扲唔出証明wo~
咁點解佢話我出售bk媽咪既野啦..
真怪..日日都口口聲聲話我呃人..又扲唔出証明-.-
係啦..又話我EQ高..收得好嗎?我知你一定有理由..算啦..
等你回左再講-.-"等你呀 N64--

洋房

貓BB 寫道:
[n64,如果我係,你都係呀...唔好忙記你同我係同一樣架...
你只係比我講野叻咋...我唔出聲你就話我,哈....多餘,岩你好多人撐...你地話我去another topic講貓又扮fd?我係鐘意貓仔架..有問題咩..唔係ma~我唔係今日先會係寵物道講野架...仲有呀..我重沒有話我係好善心,亦唔雖要係bk道扮...問心啦..現實比你見倒我你打我咩?係就快d啦...得把口...你地最叻咪話我咁咁咁..點點點,係咪呀?
好啦,之前講完又因我出聲搵野嘈..你係對緊人呀,你要嘈我咪開topic嘈囉...咩事呀....

貓人,...
我和你便不一樣.....
別的貓和你這貓人便也有著分別...
米奇老鼠和過街老鼠你便做了後者....
我說你面皮厚,不知廉恥不無道理.....
故意利用其他用[貓]為名的媽媽....拖他們下水.....
[做乜淨係打我喎...又唔打米奇老鼠?]
我便相信其他媽媽不會如你般"高能"....(高於低能)
要是在街上見到你...
駛乜打你....?
你就係怕俾人響街撞到....
所以至響BK塭食.....
我得把口?....
你最叻咪又係 ......
慳d呀即係~

男爵府

我又真係唔夠你兜得快..你岩岩話架..哪有人"貓"這家畜做咩...咁我咪話好多囉..又懶第2樣...自己講錯野又唔認--"
係WO~點解講左第2道既..証明呢?你話我出售BK媽咪既野??你正身又係誰呀..唔好話冇呀..你話"你仲未知我係邊個"以經講出你係分身了....
點呀??冇聲出???講貓E個問題就怪你講得唔清楚啦...你係詔哪有人,我只係講出好多人都係..沒拖人落水...你沒說明我啵...宜家又話唔同呀?唉..你講埋佢囉~

男爵府

難道我又說N64你..好人好姐做咩做數子人...我才沒說--"
因為我知好多人都用數子做名..^^~
我亦唔覺出現問題..名之MA~
你係捉住我話貓人+.+"算啦..都幾得意 CCC

男爵府

其實講到面皮厚,不知廉恥,你都不相百重...+.+
我講到你咁多個問題..但你呢..來來去去最多咪話
我男朋友失業3個月..你食綜援不知所謂!?仲有冇呢..有!~
話我冇家教囉..你最有家教囉--"
話我呃野!~?我呃倒D咩?呃完我家財萬貫!~?唔知我妁為我呃左你..........添呀..老細~
乜你咁CUTE架..講一句就OFFLINE一次+.+

洋房

貓BB 寫道:
完來講完即關機既人係你n64先生/小姐/太太-.-
又知我打咁多野你地又話我搵野嘈架啦...
不過佢軌實係打完就走啵+.+
佢又係事實扲唔出証明wo~
咁點解佢話我出售bk媽咪既野啦..
真怪..日日都口口聲聲話我呃人..又扲唔出証明-.-
係啦..又話我EQ高..收得好嗎?我知你一定有理由..算啦..
等你回左再講-.-"等你呀 N64--

懂得將人家話你的說話調返轉講....
你已升級了,貓怪!
你係響[企圖出售]時被踢爆嫁...失憶呀?
還要人delPOST....
記得嗎?.....要不是....
我在媽媽會所貼出來讓大家回憶一下,好不?
你等我?
好的....
但別再冇品的發惡走開...
我便可以令你面對現實.....
貓妖...
妖!

男爵府

好呀..轉出黎睇下..我都唔知咩事呀...我賣左咩比人呀+.+?
山景?我係山景比左1次BB衫 135G~
135G 扲左2次野比我...
UM...仲有1次BK媽咪比左D BB食品我..
大X都有一次<==計嗎?
仲有呀..你地話我呃野唔係因為我賣野..係因為我有男朋友,又話單親?講真我一路都冇話我係單親,我只說扲綜援...

男爵府

山景媽媽會@O@新開的嗎@O@??
我等你呀..反正我一一岩岩訓左...
唔好妖人啦..HERE親子網呀..唔講唔好咁粗魯<~學你地--

洋房

貓BB 寫道:
E~N64做咩唔出聲呀?我岩岩見你online架wo~唔通我睇錯?
你開頭都冇嘈啦..根本就係有人嘈你就加把口...好開心咁...你開頭都係叫我xx自己...岩嗎?你都冇嘈啦..不過後黎有人嘈,你又嘈,越嘈越開心收唔倒口丫..
岩唔岩

貓怪....
看著你尤如看著一舊豬肉般走來走去.....
.......奄奄揚揚的招搖著.....
看你似是疑非的歪理.....
難怪社署給你的可憐相騙到....
沒人像妳以有綜緩為榮....
更曬命般拎男友出來丟人現眼.....
好一對飲食男女.....
"一味等食,終身白食".....
這是你如何狡辯都不能改變現實......

男爵府

N64...你又話有証明+.+我3唔知你講緊乜..又講左去52道...你真係有D問題..
我COPY左第1個問題喇..
Re: 請專重下人....
我有些事不明白,敬請原諒

貓BB
鑽石級會員

註冊日: 04-02-25
發表數: 403
屯門`

幫湊bb
我可以幫在職媽媽湊小朋友..我本身都有一個7歲小朋友..同一個3個半月既bb...住屯門..有雖要就pm我..我都只問一下..
~.~"因為我老公失業..2個大人係屋企的

單親?

E個先係罵戰既起因呀-.-老細...

男爵府

講黎講去都冇証明..越講越遠...又係講男朋友呀?悶未呀..
岩岩又叫我等U~又扲唔出証明..大佬呀..你攪到我開始睇唔明啦...成日話人..又扲唔到証明--"人地都COPY倒話我有老公啦"BUT我冇話單親"\又話我扲綜援為榮啦?又係你唸!?
咩都你作既...你做作者的嗎^^?吹得下啵

噗..又OFF左-.-

洋房

貓BB 寫道:
唔好妖人啦..HERE親子網呀..唔講唔好咁粗魯<~學你地--

對著你這無賴之徒.....
貓妖,[HERE係親子網]該寫成..
[這裡是親子網啊]...別急著伸出貓頭來....
[一一]是不是你那吃拖鞋飯的男友?
別炒醒他啊....
咪扮野啦,貓妖~

:-P :-x :-P :-P :-P

男爵府

一一係我個仔-.-"
你仲未扲得出証明WO~
宜家又講左第2道既--?
你仲搵倒咩鬧呀..-.-"
MY男朋友去左返日薪兼職保安A~1曰250蚊呀...
返左幾日啦--"不過1個星期得3日開工..仲有咩問呀..-.-

男爵府

N64 寫道:
[quote]
貓BB 寫道:

對著你這無賴之徒.....
貓妖,[HERE係親子網]該寫成..
[這裡是親子網啊]...別急著伸出貓頭來....
[一一]是不是你那吃拖鞋飯的男友?
別炒醒他啊....
咪扮野啦,貓妖~

:-P :-x :-P :-P :-P [/quote]咁HERE你咪親子網先..係你地叫我唔好打X..但點解你又可以妖?好唔公平啵...同你講緊咩...好似離左題!~?

仲好有好熱..我要沖涼洗頭..等我返黎呀..唔她孜話我唔回應你呀...我會快D出黎答你架啦...成身汗-.-

首頁
45678...9

尾頁

跳至