自由講場

跳至

首頁
45678...10

尾頁

侯爵府

引用:見哩排小三問題好hit,另外有jm話接受唔到

原帖由 mercy_mama 於 15-05-28 發表
見哩排小三問題好hit,另外有jm話接受唔到老公每日接女同事返工,咁食lunch呢?
我每日都同個男同事兩個一 ...
你好踩界, 唔係話你兩個邊個有心搞鬼,而係咁緊密咁見就好容易有一刻撻著。 有時,撻著果吓真係只需幾分鐘, 你而家係日日煲緊條導火線。

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+超級特務+於+15-05-28+發表所

原帖由 KT0603 於 15-05-28 發表
早晨
我地女人,要明白和男人相處,要點到即止當然,公事合作例外,趕工中,午餐或收工廷續傾工作細 ...
有好多已婚男女(尤其女人)唔介意(應該話like) 身邊異性表錯情,咁係証明自己有吸引力仲有market,自我感覺非常良好!

991129    發表於 15-5-28 11:32

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由 超級特務 於 15-05-28 發表所

原帖由 KT0603 於 15-05-28 發表
早晨
我地女人,要明白和男人相處,要點到即止當然,公事合作例外,趕工中,午餐或收工廷續傾工作細 ...
KT早晨
有時有d人成日話自己桃花勁,其實係咪忽略咗自己無意間俾錯訊息人家呢?如果享受狂蜂浪蝶包圍,咁冇得講,唔係的話,自己要小心d

你若盛開, 蝴蝶便來!

男爵府

熱血金章 畀面勳章

我間唔中一日就會,但唔會每日,因為知道老公會唔鐘意,我同佢想當年就係日日lunch日久生情。

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 KT0603 於 15-05-28 發表早晨

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 KT0603 於 15-05-28 發表早晨

伯爵府

畀面勳章

我好現實,lunch呢個鐘對我黎講太寶貴,除非公司食飯,其他可免則免,點會有閒情言笑晏晏對招呼男同事

伯爵府

畀面勳章

木土土 發表於 15-5-28 10:20
若只係同事連朋友都未算,完全又唔會傾自己野純傾公事,咁都約食兩條友單獨食lunch?

即係lunch ...
agree,真係攞苦黎辛

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:見哩排小三問題好hit,另外有jm話接受唔到

原帖由 mercy_mama 於 15-05-28 發表
見哩排小三問題好hit,另外有jm話接受唔到老公每日接女同事返工,咁食lunch呢?
我每日都同個男同事兩個一 ...
Why not?
唔好話男同士,男性朋友及 ex-bf,都有單獨約食飯,家陣生埋女會帶埋女去添!我老公好好,好信我!

伯爵府

畀面勳章

其實d男同事平時做野果種[all gor]已令我想中佢地,仲話單獨lunch

bopui0607    發表於 15-5-29 10:09

侯爵府

我無興趣同男同事單獨lunch,亦唔會日日同女同事lunch,全因為我性格孤癖,lunch想休息吓

大宅

引用:Quote:原帖由 cwschristine 於 15-05-28 發

原帖由 木土土 於 15-05-28 發表
若只係同事連朋友都未算,完全又唔會傾自己野純傾公事,咁都約食兩條友單獨食lunch?

即係lunch ...
梗係唔係啦,係訴苦同收料呀。你知訴苦既野有時係唔可以同同部門講架麻。

侯爵府

晴B媽 發表於 15-5-28 02:15
葉倩文林子祥,一直都話雙方是很好的朋友,葉倩文同林子祥的前妻,也是非常要好的。最後,葉成功做了林太:i ...
係, 葉完全不避嫌咁公開鐘情當時仲係人夫的林,最後就做咗林太,論係咪林本身婚姻已出問題,但日久生情係會發生的

男爵府

回覆:你會唔會同另一個男同事單獨lunch?

其實可能已經有人講緊你

子爵府

木土土 發表於 15-5-28 09:35
點會淨玩曖昧咁純情,曖曖下就只等一個機會黎真架啦,「長期」獨處一定等到呢個機會!

...
有D女人只係想證明自己嫁左仲有男人留意, 想比壓力自己男人, 但完全唔理對其他人可能做成傷害. 我好友就係咁, 有個女人都結左婚, 成日約我好友老公食飯, 又要車出車入, 去旅行都要打去問我好友及老公要咩禮物, 有次個女人係我地集會時又打來問好友老公仲唔仲意佢送既公仔, 我預唔順, 當住大家面 閙爆佢老公. 我好直接: "真係對你無嘢既女性好友, 唔會做D曖昧嘢令大家誤會, 唔會傷害對方及對方家人, 令對方家人難受. 唔該, 要曖昧請離婚, 唔係就可恥." 之後個老公要求調去分公司, 我估個男既都知對方女人有意思, 而佢都好享受比有夫之婦討好既滋味. 講真再落去我好友真係想離婚, 不過而家佢對佢老公都淡左好多. 大家都係女人, 真係何必為難大家.

子爵府

既然信又點解要去試。作為男的唔想個老婆有機會擔心,唔會俾幾會其他女仕,不是個老婆會不會信問題而是你愛不愛問題,你愛自然不會想老婆有機會不開心。因為你可以控制自己(雖然眼見好多女人到最後又話控制唔到自己去想別人)但不能控制別人。

珍珠宮

回覆:你會唔會同另一個男同事單獨lunch?

如果無事發生就無嘢囉,但你要知道如果喺公司有人想「煮」死你/個男同事,人地就可以用呢樣嘢借題發揮,講是講非,無限想像借題發揮,由無嘢都可以講到有嘢,萬一傳到另一半口中又係另一回事。

這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

禁止訪問

引用:其實對方老婆可能唔happy, 但冇講呢。

琥珀宮

引用:Quote:原帖由+木土土+於+15-05-28+發表若只

原帖由 cwschristine 於 15-05-28 發表
梗係唔係啦,係訴苦同收料呀。你知訴苦既野有時係唔可以同同部門講架麻。

...
向一個唔算係朋友既人(仲要係異性)訴苦,相信真係好少人會咁做!

對方肯應酬一個唔算係朋友既人聽佢訴苦,就更加罕有!

水晶宮

引用:Quote:99dogdog+發表於+15-5-28+02:37+我都

原帖由 方方媽媽 於 15-05-28 發表
如果“每日+單對單+同一位男士+長期”,你覺得ok嗎?
每日當然唔好啦,所以我話偶然,同埋之前另一post話個女仔日日坐人夫車我都有話覺得唔好,正常女仔自己都要識避忌,唔係有著數就痴埋去!

首頁
45678...10

尾頁

跳至