跳至

首頁
45678...33

尾頁

大宅

原文章由 yau_grace 於 08-1-29 21:29 發表
係呀~ 湊得佢得意 d 引你地生第二個嘛 :lol :lol :lol

大仔 keep 住食藥喇~ 但可惜仲係燒燒地.

今晚輪到亞囡要食藥

呢d野我好忍得, 唔會亂黎

擒日我好想抱佢, 餵佢飲奶呀!! 不過自己唔係好舒服, 無周圍八咋!! 係呢? 你係咪叫左2個男人加1個婆婆去呢? 究竟邊個係爸爸, 咁另一個男人又係邊個呢? 佢地好似樣, 抑或我認錯人呢??

其實星期日好多新面孔, 我都唔知邊個打邊個, 因為唔多妥, 下次一定認識清楚大家.

[ 本文章最後由 eeleung 於 08-1-29 21:33 編輯 ]

子爵府

哈哈~ 外甥多似舅,
兩個男人, 一個係 daddy, 一個係舅父呀 (唔會有兩個 daddy, 放心 )

早走的, 係 daddy, 留到最後的, 係舅父.

因為 daddy 要去飲呀! 所以我請左舅父幫手.
本來諗住兩個小朋友留低嘛. 得我同婆婆, 會麻煩 d.
可惜, 得返細佬可以留低.

下次比細仔你抱啦 (如果細佬肯的話)
你定力夠, 但唔及我細仔的可愛咁吸引. 哈哈~~~~ (講笑咋)

希望可以下次再傾過~ 再玩過~~

原文章由 eeleung 於 08-1-29 17:32 發表

今晚輪到亞囡要食藥

呢d野我好忍得, 唔會亂黎

擒日我好想抱佢, 餵佢飲奶呀!! 不過自己唔係好舒服, 無周圍八咋!! 係呢? 你係咪叫左2個男人加1個婆婆去呢? 究竟邊個係爸爸, 咁另一個男人又係邊個呢? ...

男爵府

原文章由 yau_grace 於 08-1-29 10:19 發表
出 trip 時間都好快過~

我都0岩0岩去左成 10 日呀!
不過好快見返囝囝, 咩都抵返~

你個囝囝好斯文,又高大靚仔喎,
暑假.....咁就過咗一半啦.

子爵府

唔係呀嘛? 高大靚仔??

daddy 實以為你讚緊佢自己. 哈哈~~~~

不過浩揚好白淨, 可能一白遮三醜. 嘻嘻 :lol
有冇好女仔介紹丫? 好女仔難求, 而家搵定先都0岩架喇~

話時話, 我0個日都冇時間見下維豬豬, 成日都想見下佢真人.

原文章由 維豬豬 於 08-1-30 11:29 發表

你個囝囝好斯文,又高大靚仔喎,

大宅

原文章由 yau_grace 於 08-1-30 14:22 發表
哈哈~ 外甥多似舅,
兩個男人, 一個係 daddy, 一個係舅父呀 (唔會有兩個 daddy, 放心 )

早走的, 係 daddy, 留到最後的, 係舅父.

因為 daddy 要去飲呀! 所以我請左舅父幫手.
本來諗住兩個小朋友留低嘛. 得我同婆 ...

嘩! 你細舅真係唔話得, 肯出席, 下次有機會一定要抱下你細囝

[ 本文章最後由 eeleung 於 08-1-30 21:09 編輯 ]

男爵府

原文章由 yau_grace 於 08-1-30 11:34 發表
唔係呀嘛? 高大靚仔??

daddy 實以為你讚緊佢自己. 哈哈~~~~

不過浩揚好白淨, 可能一白遮三醜. 嘻嘻 :lol
有冇好女仔介紹丫? 好女仔難求, 而家搵定先都0岩架喇~

話時話, 我0個日都冇時間見下維豬豬, 成日都想 ...

唔係掛,乜個爸爸都係咁靚仔ga咩?
我只會俾小朋友吸引到,大朋友就真係唔多留意啦,下次有機會睇真d先,
浩揚仔都高過維維,之前同親維維出去玩ge小朋友都係女仔,等我仲以為佢都好高大添,星期日出來見下d同月份ge男仔,佢都算係細粒喎,真係要再俾d心機操返大隻d先,

男爵府

原文章由 eeleung 於 08-1-30 12:08 發表

嘩! 你細真係唔話得, 肯出席, 下次有機會一定要抱下你細囝

ee:
浩揚仔ge細佬真係好得意ga,o個隻肥肥脾肉騰騰咁幾想咬佢呀,
見到佢真係好掛住維維細個o個時任我點搞都呀,
不過我話抱下細佬仔,佢固然唔制呀,幾失望呀,下次再試過,

大宅

原文章由 維豬豬 於 08-1-30 18:46 發表

ee:
浩揚仔ge細佬真係好得意ga,o個隻肥肥脾肉騰騰咁幾想咬佢呀,
見到佢真係好掛住維維細個o個時任我點搞都呀,
不過我話抱下細佬仔,佢固然唔制呀,幾失望呀,下次再試過, ...

都估到你囝囝細個得意, 佢唔算細粒囉! 咪咁貪心啦! 好多人話晞瑜高左, 我唔多覺, 只係覺得佢返學後無左肚腩仔, 可能瘦左感覺高左啦! 30磅都無呀!!! 唔知係咪係學校食唔飽呢??

男爵府

原文章由 eeleung 於 08-1-30 17:13 發表

都估到你囝囝細個得意, 佢唔算細粒囉! 咪咁貪心啦! 好多人話晞瑜高左, 我唔多覺, 只係覺得佢返學後無左肚腩仔, 可能瘦左感覺高左啦! 30磅都無呀!!! 唔知係咪係學校食唔飽呢?? ...

返學就梗係食得唔多啦,因為要自己食呀嗎,佢地咁懶.....:tongue:
維維放親學返來都要食野ga,學校11點食飯,12點放學喎,

別墅

原文章由 eeleung 於 08-1-29 17:10 發表
shirleymo

你好搞笑話我做咩靚左咁多, 邊係呀?? 我自己知自己事, 不過我越大就越唔掂囉! 有時都頂自己唔順.
你快d買d印尼食譜比工人煮餸比囡囡食啦!! 養肥d, 得意d, 唔係抵抗力都差d呀!! 囡囡今日流鼻涕又 ...

,ee,
真係唔同咗樣呀! 之前, 見妳成個c9, 唔見妳3個月, 就嚟個大變身 . 妳囡囡越大越靚喎 !
妳做咩越大就越唔掂呀 ? 妳下次聚會去唔去呀? 我個係賓賓, 印尼食譜唔識睇喎:;pppp:

大宅

原文章由 維豬豬 於 08-1-31 03:13 發表

返學就梗係食得唔多啦,因為要自己食呀嗎,佢地咁懶.....:tongue:
維維放親學返來都要食野ga,學校11點食飯,12點放學喎,

吓!! 返半日學都有得食飯, 估唔到喎!!

大宅

原文章由 shirleymo 於 08-1-31 14:17 發表

,ee,
真係唔同咗樣呀! 之前, 見妳成個c9, 唔見妳3個月, 就嚟個大變身 . 妳囡囡越大越靚喎 !
妳做咩越大就越唔掂呀 ? 妳下次聚會去唔去呀? 我個係賓賓, 印尼食譜唔識睇喎:;pppp: ...

c9~~ 哈哈, c9真係唔易做, 我記得坐月時, 抽氣扇壞左, 有師傅來維修, 佢搞妥後, 景然大聲叫我c9, 我咪大聲回應佢" c9 係度, 咩事呢? 佢即刻話唔好意思!

第一次見你果日係姐姐放假, 對住怪獸點會有心情扮靚, 你個樣有d似一個藝員, 但係稔極都稔唔知叫咩名.

你個靚媽媽, 你囡囡都好可愛, 眼仔碌碌, 果日見佢拎住塊火腿係咁食, 都唔錯呀!!

賓賓識睇英文重方便, 印印就麻煩d. 你快d叫工人煮住家飯, 出街食好多味精, 無益:cry:

子爵府

係囉~ 返半日都有飯食?!

11 點食飯, 12 點放學. 咁學野時間咪好少囉?

小朋友, 自己食野係慢 d. 但習慣左就肯自己食.
到時唔使人餵就正囉

-----
我細仔叫 '柏揚' 呀! 佢對脾真係好勁架, 啖啖肉.
可惜佢唔太跟陌生人, 下次大個仔 d, 睇下又如何.

原文章由 eeleung 於 08-1-31 12:27 發表

男爵府

原文章由 eeleung 於 08-1-31 12:27 發表

係呀,有一餐茶點一餐飯,主要係訓練佢地自理能力咁啦,

子爵府

仲有一餐茶點?? 咁應該食到變肥仔喎!
但, 返 3 個鐘, 扣返食飯一個鐘, 又扣埋茶點, 再扣埋去洗手間 ...
真係有少少呃錢喎!

原文章由 維豬豬 於 08-1-31 18:19 發表

係呀,有一餐茶點一餐飯,主要係訓練佢地自理能力咁啦,

大宅

各位靚媽,

你地不如去"港島mami吹水....."個邊吹好嗎?這邊係講攪party呀! 重有你地報晒名二月份個party未呀!快啲去報名....

carlson媽
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

二月份送豬迎鼠新年派對
時間:下午12:00-16:00
網名...............17/02(日)............24/02(日)
1)維豬豬............ok........................ok
2)yau_grace.................................ok
3)rosiechan ......ok........................ok
4)ck_baby....................................ok

[ 本文章最後由 fallenstar023 於 08-2-1 22:35 編輯 ]
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

0510BB 2008PARTY之送豬迎鼠新年派對: 二月份
日期 : 2008年02月24日(星期日)
時間 : 13:00 - 17:00
費用 : 成人 $100.00 / 三歲或以上小童 $50.00
地點 : [email=]'C@N[/email] Cafe' - 旺角彌敦道橋建大廈2字樓(2%樓上)
食物形式 : 自助午餐+下午茶
節目 : 大會將安排與各家庭拍照及大合照, 另有遊戲及抽獎活動.

注意:是次活動以包場形式, 為保障有媽咪報名後無黎, 而要其他媽咪夾份墊付, 我們決議報名後以付款作實, 臨時取消者, 不會有退款安排! 不便之處, 敬請原諒!!!

戶口名稱:YUEN WAI YEE HOLLY
帳戶號碼:03136310222600(中國銀行)

入數後請連同以下資料pm到fallenstar023&hollycircle以作confirm

* 請保留入數紙, 以便核對. *

CONTACT INFO:
(1) 網名︰
(2) 手提號碼︰
(3) 出席人數︰
(4) 入數日期及時間︰
(5) ref no.:
(6)Email A/C:(方便日後gathering完, 第一時間send相)

“”若有3歲以上的小朋友請注明””

網名.........................人數............入數日期....
1)維豬豬...................1a1bb.......
2)yau_grace............3a2bb........
3)rosiechan ............2a1bb.........
4)ck_baby...............2a1bb.......
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

Total 人數:8A5Bb

(update至22:43 01 Feb 08)

**因人數有限, 名額40人....額滿即止.....**

[ 本文章最後由 fallenstar023 於 08-2-1 22:50 編輯 ]

男爵府

原文章由 yau_grace 於 08-1-31 21:48 發表
仲有一餐茶點?? 咁應該食到變肥仔喎!
但, 返 3 個鐘, 扣返食飯一個鐘, 又扣埋茶點, 再扣埋去洗手間 ...
真係有少少呃錢喎!

del......

[ 本文章最後由 維豬豬 於 08-2-2 19:16 編輯 ]

男爵府

0510BB 2008PARTY之送豬迎鼠新年派對: 二月份
日期 : 2008年02月24日(星期日)
時間 : 13:00 - 17:00
費用 : 成人 $100.00 / 三歲或以上小童 $50.00
地點 : [email=]'C@N[/email] Cafe' - 旺角彌敦道橋建大廈2字樓(2%樓上)
食物形式 : 自助午餐+下午茶
節目 : 大會將安排與各家庭拍照及大合照, 另有遊戲及抽獎活動.

注意:是次活動以包場形式, 為保障有媽咪報名後無黎, 而要其他媽咪夾份墊付, 我們決議報名後以付款作實, 臨時取消者, 不會有退款安排! 不便之處, 敬請原諒!!!

戶口名稱:YUEN WAI YEE HOLLY
帳戶號碼:03136310222600(中國銀行)

入數後請連同以下資料pm到fallenstar023&hollycircle以作confirm

* 請保留入數紙, 以便核對. *

CONTACT INFO:
(1) 網名︰
(2) 手提號碼︰
(3) 出席人數︰
(4) 入數日期及時間︰
(5) ref no.:
(6)Email A/C:(方便日後gathering完, 第一時間send相)

“”若有3歲以上的小朋友請注明””

網名.........................人數............入數日期....
1)維豬豬...................1a1bb.......
2)yau_grace............3a2bb........
3)rosiechan ............2a1bb.........
4)ck_baby...............2a1bb.......
5)Elaine_yll..............1a1bb.......
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)

Total 人數:9A6Bb

首頁
45678...33

尾頁

跳至