自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

公爵府

hashtag影視迷勳章

係屋企睇劇用

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:有 埃pad mini 的,請進

我家有兩部ipad,一部mini ,買mini係因為比ipad 輕,又比iphone mon 大

公爵府

chill-out 發表於 14-4-3 09:38
請問你們用埃pad mini 來做甚麽? 上網? 電郵? 睇劇? 但這些用智能電話也做到。我冇平板電腦,但有手提電腦 ...

放NOTES,返學帶少好多嘢,又可以儲埋前幾年既NOTES,一想搵就即刻搵到,好方便!另外主要用來煲劇,因為個MON大啲睇得舒服啲。
박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 YuYuMother 於 14-04-03 發表

原帖由 orangekkkkk 於 14-04-03 發表
煲劇一流又易用,買果陣我都爭扎要小米好定Apple tv好,我老公ipad mini睇波,用airplay mode去大電 ...
請問邊個apps有波睇? thx

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+orangekkkkk+於+14-04-03+發

原帖由 我愛Corina 於 14-04-03 發表
請問邊個apps有波睇? thx
唔係用app睇,係在ipad mini開個browser 去d大陸睇波link

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

禁止訪問

引用:Quote:superrich+發表於+14-4-3+13:07+自從

複式洋房

回覆 chill-out 的帖子

買就買個mon大啲, 買ipad air la~~個MON 又大又較輕

男爵府

我用來睇劇,老公睇報紙

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 我愛Corina 於 14-04-03 發表

原帖由 orangekkkkk 於 14-04-03 發表
唔係用app睇,係在ipad mini開個browser 去d大陸睇波link
Thank you,收得好唔好?

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+orangekkkkk+於+14-04-03+發

原帖由 我愛Corina 於 14-04-03 發表
Thank you,收得好唔好?
我見老公睇收得順架,唔洗裝now, 慳返

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

子爵府

我好钟意板腦,通常用黎睇电影新聞,5吋智能手机加7吋板腦掂哂。

阿尼陀佛   enjoy enjoy
black lady/sexy cool/fifty cent/多肉動物/式持恒/沈思懷

珍珠宮

畀面勳章

我會帶mini出街
主要係睇戲,睇書,睇漫畫,玩遊戲,上web
電話主要係上討論區app,聊天app,更重要係影相!

子爵府

2024年龍年勳章 睛靈勳章 hashtag影視迷勳章

做嘢,啲信件文件圖表上drop box and Evernote ,永遠唔駛print out ,之後開會jot notes 份嘢唔會質質下唔知質去邊。仲有啲圖表,圖則,照片唔駛彩print 自用之余,仲可以隨時放大某部份睇。用咗,正!

侯爵府

陪月勳章

回覆:chill-out 的帖子

通常都係要黎睇youtube玩下game咁

公爵府

畀面勳章

我手機係note2~買ipad mini 個陣我都有d掙扎~因為覺得個電話都夠大~但自從買咗之後~依家係屋企唔會用手機睇嘢

子爵府

引用:我多一樣功能,++揸車時當GPS. +

原帖由 Mimi_Ma 於 14-04-03 發表
我多一樣功能, 揸車時當GPS.
做GPS, 噤有冇mount (架)”喼”在擋風玻璃買? 去iTunes download maps?我車有GPS, 但去旅行租車時,可以用mini 的GPS.

禁止訪問

熱血勳章

子爵府

引用:Quote:chill-out+發表於+14-4-3+12:59+用+m

原帖由 小歪仔 於 14-04-03 發表
APPLE野係唔駛用FIREWALL用防毒架
真係 d 埃產品唔會比人hack 倒嘅咩?

子爵府

引用:係屋企用ipad+mini,+通常上網,+bk,+打機.+

原帖由 DonnieBB 於 14-04-03 發表
係屋企用ipad mini, 通常上網, bk, 打機. 有時可以同c6一齊睇片.

mon大d舒服d, 打game我用 s4 時時按錯制, ...
哈哈,唔小心用咗d 金

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

iPad mini 好重,只係屋企用,不過都算極小用,nexus7 就會拎出街用,因為輕婇多好多

首頁
45678...9

尾頁

跳至