自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

Ashley_ash 發表於 14-1-6 12:44
邊個邊個
禾刀巧想知
唔好點評我一大段野唔該 公仔點評好啦

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:阿嫂,唔該你唔好再作故仔。你有理咪入嚟對質

留毛8

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 Adelaidelee 的帖子

睇左大半, 最緊要你哥唔好同你嫂同一陣線, 如果唔係我真係擔心你媽媽.
其實你哥哥知唔知你嫂晌bk唱你媽咪?
,

子爵府

咁快就做左hit post

侯爵府

水晶宮

最好有幾清楚就寫幾清楚,放埋上fb, 等佢身邊d親友見識下佢幾有品。

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

要呢D生活,2公婆每人都百萬年薪至得冇付出只做伸手派,無恥

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

水晶宮

Read all....再留毛

大宅

講真,甘識洗錢但只有4萬收入邊過到生活,40萬就差吾多。。我吾系話邊一個呀,只是有數得計。你阿哥有無同阿嫂時常大吵大鬧呀?一系女家有補貼才能過活乍,吾系就欠咭数囉,遲早又系找你媽媽搞掂。。

侯爵府

樓主,建議你,如果你啊哥唔知佢d惡行,發呢段野俾佢睇啦,如果你啊哥系知既,唔該鏟埋你啊哥啦。

myc70    發表於 14-1-10 21:06
DollyDog    發表於 14-1-7 15:25
oldmongtung    發表於 14-1-6 13:17

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

momomoie 發表於 14-1-6 12:43
係冰個帖ar
上面囉, 比一千萬買樓

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 玩具勳章 春季勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:Ashley_ash+發表於+14-1-6+12:44+邊

珍珠宮

樓主, 撐你! 一定要保護你媽媽, 唔好比個女人蝦呀! 叫你呀哥發吓威啦, 唔係成世比個女人食住,
你估真係怕老婆會發達咩你同佢姑嫂關係,算得咩, 大不了脫離關係千奇唔好
比佢得逞呀!

水晶宮

大廚勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 Adelaidelee 的帖子

睇哂~~~
雖然我都唔係好新抱~不過真係想同呢個極品講~~~
冇錢唔好充啦~~

為咗見到黃先生個為食樣~誓要煮好每一餐飯~ 黃先生食得開心~黃師奶煮得用心

大宅

d

珍珠宮

畀面勳章

pomanlife 發表於 14-1-6 12:47
上面囉, 比一千萬買樓
禾知...禾looking 大嫂個帖

珍珠宮

畀面勳章

Ashley_ash 發表於 14-1-6 12:48
我要睇下佢點作故仔
禾有dd印象..5000家用

禁止訪問

子爵府

onlam2005 發表於 14-1-6 12:40
樓主你一家都係有學識既人, 好難同D市井鬥.

唯有'了'爆咗你嫂D嘢先有好日子過.
我都好憎我阿嫂成日話佢既仔係 - 長子"滴"孫, 咩都要比. 但老人家真係一時時, 個天枰點都去左個孫到. 我都同我老豆阿媽講到明, 樓就一定唔入我阿哥名, 免得到時人財兩失. 其實計我話將佢地掃出門, 等佢地食自己:pppp:. 不過老人家又做唔出.

伯爵府

EVA222 發表於 14-1-6 12:39
好長篇,幾通順我睇得明,新抱要求的生活,老公搵年薪100萬,都好勉強.

年薪100 萬以上, 仲要係 expat 公司全包先搞得掂!

首頁

尾頁

跳至