自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 各位mama你地生阿仔/女時痛左幾耐!?

第1個23粒鐘,,,, :-(
第2個12粒鐘.....
2個都順產

複式洋房

我痛o左63個鍾先生

因為30週就生.連續3日係產房.

主保守bb好健康

禁止訪問

大宅

真係痛足一日﹐順產都唔掂先去開刀 :-(

該用戶已被刪除

複式洋房

計埋穿水前後5個鍾~

大宅

我係 6:00 pm 穿水 、 7:00pm 大痛 、 8:00 pm 生得.
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqucvi20051206_8_My+child+is+Man+Hei.png

大宅

由穿水至生足有16個鐘  :-( :-(

大宅

第一個痛左8-9個鐘,
穿水先去醫院,
一入醫院就生得咁滯

第二個就痛左3-4個鐘,
見紅先去醫院,
又係一落車都知自己生得

兩個順產
從來從無犯錯 而離場仍是我  我不想參加戰爭
但熱愛怎平分 必須找個犧牲
請你盡量殘忍 給我絕望原因
要徹底 痛我心令我死心   我不想記住遺憾
利用我的人生 導念這舊情人
請你盡量殘忍 使我極度難堪

大宅

我生第一、二胎時都不覺得痛,整天只感覺很不舒服,跟著吸止痛劑吸到睡著了,感覺到痛時就已經生,反而第三胎就知痛,不准用止痛劑不准打止痛針,所以痛到在病房行來行去,痛了多久不知道,只知道行來行去行了很久

大宅

痛左30個鐘呀!!!!
我的寶貝傻豬豬 - 嘉盈囡囡 ;-) [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3467.thumb.jpg[/img] [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3437.thumb.jpg[/img]

珍珠宮

由穿水到生咗7 hr.
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

男爵府

嘩~~我生大女痛了3日,都只開得1度乍,e+想起都覺痛 :-(
生妹妹就痛了幾個鐘,d度數開得好快,不過..只差1度就可順產,最後..又是開刀

子爵府

痛左5小時生左啦 :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

穿左水都全程(15hrs)唔痛+1度唔開,最後都要開刀 :-( :-( :-(

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

22 hours of cramps and the nurse would not give me any pain killer (gas/spinal) until the last 12 hours. She said it was too early as I opened on 2 degrees.

大宅

第一胎, 私家生, 由拮穿羊水到bb出黎,前後2個hrs.

別墅

由痛至生完8個鍾 感謝主
你們好我係新加入的媽媽 ;-) :-D

侯爵府

開到7度時, 就真係覺得痛要聞氣~ 由7度至10度, 痛左7個鐘, 但開哂10度成粒鐘都生唔出,要轉開刀! 痛c我!

男爵府

由痛至生完要9個鍾,
入咗產房唔夠15min就生咗亞b!
隋心而行

首頁

尾頁

跳至