想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 13

cascades 寫道:
大家不如早d到,咁咪可以早d食囉。我會7:15到。[quote]
bbqqcome 寫道:
各姊妹,

想問下你地大約幾点到, 我又唔想留係公司咁耐, 但又有 about 1 hour to kill...点算好?? ?-(
[/quote]

我早到唔到呀!!!!!!!!!!! 我收6點半, 最快6點9先走得, 過到黎起碼都要7點半.

男爵府

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 13

我都係t-shirt牛仔褲。
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

大宅

boboT 寫道:
請問等 bingo 係唔係唔可以飲椰青架? 好似話涼...但係我好想飲 :tongue:

我都好想飲....可唔可以飲呀

大宅

iloveandy, 你老公同個女好搞笑喎 我地成日嬉戲架, 所以吹水 post 好多

suee / jjwmkk 大戰四日, 有架啦大包圍, 有理冇理 dodo 左先算, 所以好快 bingo 左. 我第一次持續咁多日咋. 唔知得唔得呢

你今次試左幾耐呀?

大宅

Update 下先:

miffymiffy, boboT, cascades, kennis, bbq - cascual look

? - 行政look

霖霖 - 爛衫dirty褲look

大宅

nikitaki, 我都冇得飲, 你更加唔駛諗啦
[quote]
tissuewong 寫道:
bobot,
我會"及"住你!唔準唔準!
[quote]
boboT 寫道:
請問等 bingo 係唔係唔可以飲椰青架? 好似話涼...但係我好想飲 :tongue:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

boboT,

堅過石堅架 唔通你唔係

kennisip, miffymiffy, boboT, cascades - cascual look

nikitaki,

搵野 / 衣架 "liu" 埋D 得唔得??

男爵府

連你都唔聽話!

nikitaki 寫道:

我都好想飲....可唔可以飲呀
Nonstop Shopping 網址 - https://www.nonstopshopping.co/

一向以顧客為先,以服務取勝,客人遇有任何問題, 都會盡力解答。

大宅

cascades 應該係老師 look 架播
Update 下先:

miffymiffy, boboT, cascades, kennis, bbq - cascual look

? - 行政look

大宅

我放5:15, 我諗 6:30會到, 咁 kururu 會去邊樹呀? 佢話去 coffee shop 坐下、織冷衫, but which coffee shop 呢?

男爵府

? - 行政look

keroro - t-shirt, 牛記

大宅

bobot, 咁有冇會計look架 ,呢度都幾多喎
boboT 寫道:
cascades 應該係老師 look 架播 [quote]
Update 下先:

? - 行政look

[/quote]

大宅

我今日斯文LOOK

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

咁我幫你地飲晒D 椰青啦

霖霖,

我都同你一樣收 6:30pm ... 不過唔知可唔可以早走.

大宅

nikitaki, 陳軒b 又有新花樣 你真係冇時停喎 唔好執啦. 伸長手腳好危險架. 你又粗身大細. 都話左手唔可以舉過頭, 你仲伸到咁長做乜鬼
nikitaki 寫道:
原來最遲報到果個係我=.="
早呀咁多位~~~我好期待今晚出黎呀~~~

死喇~~~您地教我點算好.....陳軒b掉左自己本相簿落window出面個台仔到....點拾返呀~~~就算我叫我老公開左個"槍"花~我都唔夠手長拾返~~~~aiya~~~我都話個衰仔日日新鮮日日甘架啦~~~~~

男爵府

bbq,
你去到,到服務台開咪搵"黑衫黑褲大肚婆kururu"。

大宅

miffymiffy
我有沖動了佢落街執..=.=但係我怕d相會飛晒出黎到時仲大獲....

tissuewong~~
唔飲唔飲~~~ 一陣比人丙果個唔係陳軒b...係我~~wakkakak

大宅

kennis, 我係四圍 look 唔係 cascual look [quote]
kennisip 寫道:
[quote]
boboT 寫道:
cascades 應該係老師 look 架播 [quote]
Update 下先:

? - 行政look

大宅

乜椰青唔飲得架咩, 我都有飲喎, 係呀, 我個囡可能唔黎啦, 因為我老公霸住佢呀

別墅

我唔要會計look, 通常都好似算死草咁既look, 好克人憎的.

kennisip 寫道:
[quote]
boboT 寫道:
Update 下先:

? - 行政look

[/quote] [/quote]

首頁

尾頁

跳至