想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 請問有冇人試過五個月先小產?

我地諗住去Thailand呀!
BB走咗, 我地仲有老公&屋企人,點會冇意義wor!
仲後生,有機會呀!
我成日都係不停同自己咁講!唔好俾自己唔開心太耐,老公知道會好心痛&辛苦

禁止訪問

複式洋房

最緊要係有老公,佢同你最close嘅family member!
我都好悶悶不樂,因為成個星期得我一個人,唯有多d同我兩隻狗狗玩...
自從五月以來,好少同朋友,同事傾,唔知講咩好;有時有d開心事,會覺得自己冷血,一個月就回復正常...

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我個bb(5個月)大概有8-10吋長(拉直身). skin 係紅色, 樣子好似我先生.

其實姑娘(仁安)起初唔肯比我睇bb, 係我堅持(我想知bb個樣係咪好痛苦), 醫生到時才比我睇. 原先我先生唔肯為bb拍照, 佢見我無事(當時無哭), 才走去拍. 我好想摸bb, 但佢離我太遠, (佢地可能唔想我睇得太清楚), 我當時見到bb個樣好安詳, 心情好好多.

我先生唔肯為bb安葬, 而我無堅持, 而家有些regret.
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

禁止訪問

複式洋房

Eclipse_2006,
你好勇敢,有去看BB,我冇睇過...
不過,醫生同佢檢查過,話佢已經”黑”咗...
我地都冇同BB安葬...

男爵府

好媽媽勳章

唔好唔開心!繼續加油.

禁止訪問

複式洋房

吓∼我冇聽過...
chunchungirl 寫道:
姑娘話會係Fanling有個地方安葬bb :cry:

大宅

佢個面部輪廓已經好清楚. 有d人會係呢個時侯, 同肚內bb做4D超聲波, 個樣睇得好清楚.

如果你怕, 可以叫你老公睇先, 如果佢覺得OK, 你才睇.

真的可以看得出樣子似誰?
我時刻都記掛著我那未能來到世上的bb, 他永遠在我心裡某個角落.

複式洋房

唉!其實要同人交待先至係最難過嘅事...不過,唔係好多朋友知道我有過BB...
我地都會有架,唔使羨慕人∼
chunchungirl 寫道:
ToffeeBB,

所以我覺得你好勇敢, 我雖然過左幾個月, 但每日都有時想起唔開心 :cry: 我前日有個long time no see的朋友打比我問我 " hello, 生左點呀, bb 點呀", 一聽到, 又想起, then同她講, 現在係bus, call later. 我好羨慕她, 因為她已有一個5yrs old的孩子!

複式洋房

chunchungirl,
不如唔好睇啦!可能會更加唔開心...
Eclipse_2006 寫道:
佢個面部輪廓已經好清楚. 有d人會係呢個時侯, 同肚內bb做4D超聲波, 個樣睇得好清楚.

如果你怕, 可以叫你老公睇先, 如果佢覺得OK, 你才睇.

[quote]真的可以看得出樣子似誰?
[/quote]

大宅

我都無聽過.
我bb之後要拿去化驗, (睇下發育有無唔正常), 所以佢多數被當生物廢料棄置. :-(

姑娘話會係Fanling有個地方安葬bb

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

chunchungirl,
咁唔好睇啦!唔好再重新唔開心過,人要向前望
我地唔使忘記BB, 第日我如果再有BB,我會當佢係我第2個小朋友,走咗嘅囡永遠係我嘅大囡!

禁止訪問

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至