自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

禁止訪問

伯爵府

莫文蔚同馮德倫之前都好似拍左8年拖跟住散左喎, 又唔見有人走出黎喊既?

誰是誰非都好, 只係兩個人, 或者兩個家庭既事, 咁大個人仲走出黎搞場大龍鳳, 全世界話個男既痴心情長劍, 話個女既殘格, 咁又點? 個男既就會好過d ?

alphabetagamma  只可以話佢地雙方真係和平分手囉. 都唔同.  發表於 11-6-30 12:55

伯爵府

wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

咁其實係咪真係有BB呢????

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

喊無問題,大把人分手都喊啦!

我有2個寶貝女,大女任何牌子既奶粉都飲,細女飲雅培3號,有1仔1女八哥狗。

水晶宮

Anke615 發表於 11-6-30 12:48
莫文蔚同馮德倫之前都好似拍左8年拖跟住散左喎, 又唔見有人走出黎喊既?

誰是誰非都好, 只係兩個人, 或者兩 ...
依家係事出突然...

chujai2005  仲要係單方面宣佈(實情就唔知係咪啦)  發表於 11-6-30 13:15
tired  無錯, 講到結婚先比人飛喎!  發表於 11-6-30 12:55
Bye

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

juliodon 發表於 11-6-30 12:28
我都好憎男人咁樣﹗喊咩啫﹗果D係傳媒,又唔係佢D朋友,洗咩咁坦白,一句「唔想回應」,「冇嘢好講﹗」已經 ...

就係囉! 唔係話男人唔可以喊, 但都要睇場合, 明知果D傳媒乜都寫得出, 更加要小心, 尤其佢食呢行飯.
而且拍咗咁耐拖, 相方都應該對對方有所了解, 知另一半想要D乜野, 無理由女友有異樣唔知, 相信女既
有離心唔係一朝一夕.

講真感情事只有當事人先知個真相, 只可以話佢地今次處理得唔好.

BTW, 作為男方, 事業一直無起色, 就應該早 d 另謀發展, 為自己將來諗下增值下, 呢d都係為自己. 做人唔可以咁軟弱.
既然事情都發生咗, 男仔就好應該反思一下, 重新諗下自己路向, 要活得比之前更好先係架嘛!

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

如果報紙寫嘅係真嘅, ck妹4月已搬咗返娘家, 個男仔冇理由唔知感情大問題啩? 而家都6月底啦, 都唔算好突然啫.

cissie  agree  發表於 11-7-1 00:39

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有得禁大個仔,感情事自己處理!!

問吓自己有冇努力工作,做到配得起人哋!:;pppp:

大宅

雖然好似係ck唔啱, 但我個人覺得個男嘅太裙腳喇~分手啫, 又唔係世界未日, 幾十歲人仲喊, 有d醜囉...而且仲要家人擔心其實我覺得ck都花左唔少青春喺佢身上, 而且又唔係d虛榮嘅人, 係有人唔爭氣啫

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

有d新野8下......好過day day pg

大宅

畀面勳章

個女仔跟左佢9年咩青春都冇晒啦!男方搵錢唔多唔緊要,我覺得可能個男仔唔夠愛過女仔(因為成日俾人影到佢對ck發皮4)如果唔係個女仔都唔會走左去,搵第二個!

珍珠宮

tantanmama 發表於 11-6-30 12:57
如果報紙寫嘅係真嘅, ck妹4月已搬咗返娘家, 個男仔冇理由唔知感情大問題啩? 而家都6月底啦, 都唔算好突然啫 ...
搬返娘家住唔代表有問題, 大家一齊講個信字, 而家豪仔話CK雖然搬左但仍然成日聯絡仲好關心對方, 人地一齊九年之前仲傾結婚GE事, 又點會唸到有人變心呀! 咁都唔算突然?!

alphabetagamma  好似兩三日又會去男方家過夜的.  發表於 11-6-30 13:11

子爵府

alphabetagamma 即係好似lemon果隻, 係咪呀? hehe 發表於 5 分鐘前

冇呀冇呀,我冇咁講呀~
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

kylie10 發表於 11-6-30 12:57
有得禁大個仔,感情事自己處理!!

問吓自己有冇努力工作,做到配得起人哋! ...
有咩唔配? 一個黑衣一個係醫生律師咩? CK咪都係教院畢業之ma!
紅唔紅唔係佢地自己控制到.
你又點知男gei一定冇盡力, 無諗過轉行? 做佢地依行唔易轉.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

如果我係父母, 我唔會公開講呢d嘢囉....
話哂相處咁耐, 一開口話講到女仔唔啱, 好唔大睇~
我想佢地復合架, 但而家搞到咁高調, 我估都冇希望lu

大宅

回覆:分手就分手,自己又喊!父母兄又出面撐!失禮人

其實佢有今日咁都係佢父母造成

伯爵府

醒目開學勳章

一齊九年都未結婚, 除非諗住一世唔結婚既, 否則大部份人都會分手, 趁大家仲後生搵個第二個. 咁大個人傷心還傷心,要勇敢面對囉.

侯爵府

VKwan 發表於 11-6-30 11:16
都唔係既,比你做父母都心痛,如果個仔情緒太惡劣都驚有事發生架嘛!況且佢父母都冇講d乜 ...

agree

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

回覆 MK2006 的帖子

有咩咁奇? 我表弟同表弟婦拍左10年先結婚.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

唉..,我寄語屋企有仔嘅媽咪,從今日起要訓練自己個仔唔可以喊,冇事業,冇錢千其唔好去識女仔,就算要識都要識個樣貌,事業,人品,運氣(驚佢忽然行運)都要差個自己,因為會喊,冇事業,冇錢係唔配有七情六慾.

方方媽媽  無錢無事業,真係無謂追女仔.專注係事業度先啦.  發表於 11-6-30 18:13
shannnb  重點係唔可以生得樣醜!  發表於 11-6-30 13:43
[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

首頁
34567...8

尾頁

跳至