跳至

首頁

尾頁

別墅

我哋當日玩得好開心, 多謝咁多位義工媽咪, 好期待下次活動, 再見到大家.

大宅

環保接龍勳章

壯觀

別墅

媽媽你都有張coupon可以去買又型又靚嘅夏裝架!!!!

祝願每一個小朋友快高長大,身體健康,聽聽話話:)

男爵府

畀面勳章

因為搞完個Party之後, 第二日就同阿仔飛台灣, 所以一直都冇時間post 返一啲自己想講嘅嘢, 而家返到嚟終於可以補返喇!

首先, 我要多謝一班同我並肩作戰咗幾個月嘅籌委會成員, 包括:
Partner: Yoki Ng (Yoking615)
總書記兼宣傳: Iris Tong (Amytell)
Sponsor team: Vera Chen (verawai), Rachel Leung (HH_BB), Wing Wong (Wb0404)
Graphic Design: Jeannie Wu (CatchinG_B)
3D Birthday Cake: Janet Wu (Cherry_meowmeow)
顧問helper: Bonnie Wong (bonbon1106)

大家為咗呢個party, 除咗抽時間定期出嚟開會之外, 仲出錢出力 (e.g. 開會食飯, 去拎Sponsor禮物, 入倉pack貨等車馬膳食費, etc), 出動晒自己身邊嘅親朋 (e.g. 老屈親朋sponsor我哋, 借倉, 四處收貨, 搵老公幫手湊B……), 有時仲要捱更抵夜趕稿傾party細節, 真係辛苦晒大家! 好難得可以都俾我識到呢一班熱心熱誠同多才多藝嘅義工媽咪, 真係一個bonus!

雖然我哋個party未係好完美, 但係確實係我哋呢班義工媽咪嘔心瀝血嘅成果, 希望各位參加嘅家庭都可以enjoy 呢個party, 同有一個開心嘅回憶!

別墅

回覆 floraykw 的帖子

祝願每一個小朋友快高長大,身體健康,聽聽話話:)

複式洋房

回覆 floraykw 的帖子

成日都多謝我地,我地都要多謝妳好好咁lead住我地,如果唔係次次開會都變左講湊b心得研討會haha

子爵府

畀面勳章

各位義工媽媽,好多謝你哋~ 生日會個日氣氛好好,我同BB都好enjoy個party~
[

複式洋房

好開心能夠有份一起搞/參與呢個生日會,付出少少收穫多多, thanks so much~ thanks you you you and you~

別墅

I like顧問helper this name ^^

首頁

尾頁

跳至