跳至

首頁
34567...71

尾頁

大宅

Re: S26 Gold 媽媽召集

瑤瑤媽媽,you may refer to my previous message for I checked w/ Wyeth, the ingredients are more or less the same. Gaby is now 4.5 mth old. He started on NZ version almost 3 mth straight from HK version and found no problem with him. As bullbull said, you may consider whether your baby's digestion system is over sensitive. If not, it should be okay!

大宅

Hi everyone, I just checked the online shopping in NZ and found its S26 follow on is S26 Progress Gold. As such, I suppose the mentioned follow on is equivalent to #3 in HK. Do you agree? You may check the following website for more details.

www.woolworths.co.nz/homeshopping

大宅

Hi, 咁多位媽媽,

已經訂夠二十打喇!由於訂貨約需一個星期加上要遷就船期,所以我只能把截止日期改到今日,有什麼不便之處請大家見諒!

如果仍想訂購請於今日午夜十二點前send去[email protected]。否則就要等下次喇!

妹妹七個幾月,重21磅

複式洋房

唔好意思,我今日先上網,所以遲左。
唔知可唔可以幫我訂呢?
我要1號6罐

大宅

honeybee-0211 (No. 1 2打)
吉蒂 (No. 1 1打)要送貨服務
jess (No. 2 2打)
Natasha (No. 2 1打)要送貨服務
Zaza (No. 2 1打)
iitong (No. 1 1打)
bb-candy(No. 2 1打)
Decca (No. 2 1打)
nickfung(No. 1 1打)
popocat (No. 1 半打)
垚垚媽媽(No. 1 1打)
fionayeung(No. 1 半打 / No. 2 2打)
Jennifer (No. 2 1打)
小艾比 (No. 1 半打 / No. 2 1打)
vicky'smom(No. 2 半打)
Hwcc321 (No. 2 半打)
wawa (No. 1 半打)
Vivianjasper(No. 2 1打)
pollykk2002(No. 1 半打)
Aries (No. 1 半打 / No. 2 半打)
JuliaCheng (No.1 半打)要送貨服務
Cookie99 (No. 2半打)

請大家睇下有冇錯?我會今晚send比我家人代訂。另外我亦搵左本地運輸。不論有幾多罐有幾重,每位收$45,直接送到去你地屋企。有興趣請email我!記得留晒中英文地址!如果有D媽咪想自己拎咁就要直接去到葵涌貨櫃碼頭。
[email protected]
妹妹七個幾月,重21磅

公爵府

版主

bullbull,
Please check e-mail, thanks!

大宅

Thank you very much, bullbull! Confirmed!

大宅

Hi, JuliaCheng我而家call你會唔會太夜?
妹妹七個幾月,重21磅

公爵府

版主

OK

大宅

JuliaCheng,
Pls check the list!!我已加左你D資料,你睇下o岩唔u岩。

Cookie99,
請留真名及電話比我!
妹妹七個幾月,重21磅

複式洋房

bullbull,我也要送貨服務。
:lol: :lol: :lol: Natasha

大宅

Natasha,
OK, 我幫你加上去,另外你可否留埋你個email address比我呢?
妹妹七個幾月,重21磅

複式洋房

bullbull,

check pm.
另外也 mail給妳,請check mail
:lol: :lol: :lol: Natasha

大宅

Bullbull

I need delivery service too, I will email you my address later today.

大宅

honeybee-0211 (No. 1 2打)
吉蒂 (No. 1 1打)要送貨服務
jess (No. 2 1打)
Natasha (No. 2 1打)要送貨服務
Zaza (No. 2 1打) 要送貨服務
iitong (No. 1 1打) 要送貨服務
bb-candy(No. 2 1打)
Decca (No. 2 1打)
nickfung(No. 1 1打)
popocat (No. 1 半打) 要送貨服務
垚垚媽媽(No. 1 1打)
fionayeung(No. 1 半打 / No. 2 2打) 要送貨服務
Jennifer (No. 2 1打) 要送貨服務
小艾比 (No. 1 半打 / No. 2 1打) 要送貨服務
vicky'smom(No. 2 半打)
Hwcc321 (No. 2 半打)
wawa (No. 1 半打)
Vivianjasper(No. 2 1打)
pollykk2002(No. 1 半打)
Aries (No. 1 半打 / No. 2 半打)
JuliaCheng (No.1 半打)要送貨服務
Cookie99 (No. 2半打)
Ms. M (No. 1 半打 / No. 2 半打) 送埋去 jennifer屋企

請大家睇下有冇錯?我會今晚send比我家人代訂。另外我亦搵左本地運輸。不論有幾多罐有幾重,每位收$45,直接送到去你地屋企。有興趣請email我!記得留晒中英文地址!如果有D媽咪想自己拎咁就要直接去到葵涌貨櫃碼頭。Fax: 22134071
[email protected]
妹妹七個幾月,重21磅

民房

bullbull,

firstly, thkx for your help!

BTW I would like to know if I want to pick up the goods by myself, I just go directly to Kwai Chung , do I need any document?

大宅

bobebo,

我要約埋你去葵涌,因為我清關後拎到貨就要分比你,因為我唔會運返我屋企。

[size=large]另外想講埋$45價錢係指,送貨公司會在我收貨當日,pick up晒D貨再即時送去你地屋企,如果送唔晒會在收貨後一日早上再送。唔可以揀其他時間。大家有冇問題?
妹妹七個幾月,重21磅

複式洋房

bullbull:
唔記得問你,下次幾時會再訂貨啊?

大宅

pollykk2002,

睇情況啦,如果真係好多媽媽想再訂,咁就可以group埋一齊再訂。可能一個月後或二個月後,我都唔知架。
不過我都想比你地知道我冇賺你地錢架。我自己都要訂貨所以就順便幫埋其他有興趣想訂o既媽媽。
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

del.

首頁
34567...71

尾頁

跳至