嬰兒用品

跳至

首頁
34567...9

尾頁

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

係咪白紙都ok唔一定要print 在label 架?

原帖由 smallsam 於 10-7-17 13:27 發表

要睇下對方接唔接受, 因為有d係電腦scan form佢地話公司內部直接將form scan入電腦就ok, 如你係分開比資料又或者唔跟佢格式填電腦認唔到...同埋可能有少部份其他資料要自己在form上面填....不過, 拒絕既商店唔係咁 ...
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

我bb十個月大, 有無人帶埋bb去架? 係咪唔多好呢? car seat 會大特價嗎?
到時如果有人去左, 可以回來報料的話就好了
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

珍珠宮

好媽媽勳章

根據以往經驗,尿片奶粉都冇平到,攞了一些冇用的贈品,無謂去呢!

珍珠宮

好媽媽勳章

car seat去反斗城最平,不是bb展.

原帖由 heidys 於 10-8-5 13:28 發表
我bb十個月大, 有無人帶埋bb去架? 係咪唔多好呢? car seat 會大特價嗎?
到時如果有人去左, 可以回來報料的話就好了

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 yumioosh 於 10-8-4 12:50 發表
星期五係好多人架, 因為大陸成團人黎掃貨
反而我上年星期日去就少人d

係囉!我上年就係見到好多大陸人好似旅行團咁入去掃貨~我都想星期日去但無人幫我湊仔~!聽日我c6得閒一家三口去推車仔~!

複式洋房

有冇媽媽聽日去BB展幫我睇下Baby Art幾多錢?
3D Print Deluxe
1st Year Kit
C17攤位
Thank you:lol: :lol:

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

噢,我諗住聽日推車帶個女一齊行,佢得8個月咋,希望日頭唔會太迫太亂啦.

別墅

剛剛收到 PAMPERS的優惠電郵:
http://www.pampersbbclub.com/expo.html

原帖由 smallsam 於 10-8-5 23:46 發表

吓? 仲諗住去pampers/ huggies睇下有無著數tim...

-=-=-=虎皮第一, 老公第二, 自己第三 =-=-=-

別墅

真係唔好帶小B入去呀。。。好迫同焗架。。。。

原帖由 macvn123 於 10-8-5 23:48 發表
噢,我諗住聽日推車帶個女一齊行,佢得8個月咋,希望日頭唔會太迫太亂啦.

-=-=-=虎皮第一, 老公第二, 自己第三 =-=-=-

大宅

嘩! 好詳細, 有冇d野好適合3-4歲囡囡呢?

原帖由 smallsam 於 10-8-1 10:56 發表

荷花出晒所有參展商優惠了, 大家睇下抵唔抵比d意見啦.

http://beta.eugenegroup.com.hk/expo/index_promo.php?start=0

我自己心儀同打算去既攤位有:
1. A10 pampers, 好耐無收到尿片coupon啦, 睇下一箱訂會唔會有jetso先.
2. C02 bumbo chair $299好似幾抵, 幫朋友買
3. **必去, C06-07 dr brown training cup $1 咋!
4. E16 有機牛牛夾衣
5. **必去, H16 $399門欄
6. K23-26 combi/ k' kids玩具75折
7. L01, L23-24, 學習機(想睇下咩來)
8. L15 門盾 (有無人知係點gar? 想去睇下咩來)
9. Q10 環保尿布(幫朋友睇)
10. R21-22 變色鞋(想睇下咩來)
11. **必去, T03C, 有BB毛巾套裝派
12. **必去, T04C, 入會有野派
13. **必去, T07-10 睇下套electrical english係咩加火...

荷花出晒所有參展商優惠了, 大家睇下抵唔抵比d意見啦.

http://beta.eugenegroup.com.hk/expo/index_promo.php?start=0

我自己心儀同打算去既攤位有:
1. A10 pampers, 好耐無收到尿片coupon啦, 睇下一箱訂會唔會有j ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

今年卓悅有無參展呀,記得佢上年一盒CHUCHU洗衣粉$30,好抵

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 smallsam 於 10-8-5 23:46 發表

吓? 仲諗住去pampers/ huggies睇下有無著數tim...

岩岩見到pampers既 promo好似好多野送wo.

大宅

原帖由 hellokasin 於 10-8-6 00:30 發表
剛剛收到 PAMPERS的優惠電郵:
http://www.pampersbbclub.com/expo.html

好似好抵wor! 唔知d 尿片係bb 展賣幾$呢, 如果平, 都可以試下訂貨sin~

男爵府

我上年星期6上午11點到去到, 無乜人行得好C服, 不過點幾開始就多人, 到3-4點走果時完全係腳踭踩腳踭咁行

別墅

媽媽快d報料喇......

男爵府

今日(6/8)去完的媽媽快d上黎報料la!我諗住聽日去呀!thx!!!

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係呀, 係呀, 如果有媽咪今日去完, 快 D 上來報料啦.

伯爵府

畀面勳章

回覆 82# heidys 的文章

好多人帶bb去,不過真係幾辛苦
我同朋友去,都覺得好辛苦^^

伯爵府

畀面勳章

今年真係冇咩抵
瑞士寶寶1-3歲,有得送900g 奶粉就最抵
玩具,費雪牌75折
其他都係7 or 75折,有好少量半價
雪印又係平藥房少少,有得送貨
又可以送奶粉or 玩具(睇下你係邊一只)
換既禮物比上年仲差
bnm 尿片coupon幾抵,merries 10包 1200元
麵包超人玩具有折
我見一間細細既鋪買奶粉幾抵
明治大仔都係126,不過結果我唔記得左去買

首頁
34567...9

尾頁

跳至