自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

我自己,離婚後1年,識到宜家男朋友,
已經拍拖差不多4年,對我同女都好好,
每事先為我設想,宜家生活比以前好多倍,40幾歲人好似比人抱住錫咁。

wcpcelia    發表於 19-9-25 11:53

大宅

超級特務 發表於 19-9-24 11:00
舊同事,離婚。
地中海,植髮成功後,好快識咗個女人閃婚閃生

Sorry ! 笑左出來

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pinkiesalbe 發表於 19-9-24 19:24
每事先為我設想,宜家生活比以 ...
Sweet sweet!

男爵府

朋友A同中學同學拍拖11年先結婚,婚後3年因男人打老婆,老婆逃到男同事(外國人)家,結果一齊左,之後攪離婚(無仔女)。後來真係嫁左外國男同事,生左3個,全家經常周遊列國。

朋友B又係同中學同學拍拖13年結婚,無仔女,離婚後,同左個細十年嘅男仔一齊,而家都差不多10年。

珍珠宮

pinkiesalbe 發表於 19-9-24 19:24
每事先為我設想,宜家生活比以 ...

好羨慕你,好難想像離婚後有咩機會可識到第2個,仲要咁好

水晶宮

回覆樓主:

女人真係越嫁越好越有錢

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

有個親戚,帶住個囡嫁左比成個陳曉東咁既年青才俊,錫佢同個囡燶打本比佢做生意、請埋工人照顧佢個囡,而家超幸福

大宅

回覆樓主:

朋友A同前夫無感情離婚,有一子一女,仔女前夫照顧。之後上網識到現任,好快結婚生埋仔,老公仲勁錫佢又有米。而家好幸福。

洋房

回覆樓主:

識人第一次嫁左無業廢柴,做保險識左個醫生,幾層樓揸手。

識人第一任老公大公司高層, 第二任退休人士,有啲錢的。

識人第一任老公廢柴一名,冇正職冇錢冇學歷,第二任有點小生意,不是大富大貴但唔駛做生活無憂。

男爵府

babytwinstar 發表於 19-9-24 23:05
有個親戚,帶住個囡嫁左比成個陳曉東咁既年青才俊,錫佢同個囡燶打本比佢做生意、請埋工人照顧佢個 ...

你親戚係米好靚女?

珍珠宮

王國教室勳章

我好朋友,同第一個老公結婚十年,無小朋友,有一日老公話要離婚,當時佢3字尾,個人好似去左地獄,好慘。同一年,朋友生日食飯識左佢宜家老公,好快結婚大肚,個仔都小學啦,仲好恩愛。

珍珠宮

王國教室勳章

我有個朋友好攪笑,佢好細個時結過婚好快離婚,佢住外國,追親佢都係外國人,佢就好想識中國人但識唔到,所以佢就上網識,識到宜家個老公,係律師,最好笑佢同人講最重要係中國人呀!
其實佢外國大,平時好唔中國人,但佢話結婚一定要同中國人呀

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

emoh 發表於 19-9-25 02:27
你親戚係米好靚女?

咁佢又真係比真實年紀細所以女人真係要keep架

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

givemefivetoo 發表於 19-9-24 20:09
朋友A同中學同學拍拖11年先結婚,婚後3年因男人打老婆,老婆逃到男同事(外國人)家,結果一齊左,之後攪離婚 ...

細10年都真的幾多,鄧佢地開心

首頁

尾頁

跳至