親子旅遊

跳至

首頁
34567...10

尾頁

大宅

grace0222 發表於 16-6-11 21:18

可以呀,我都係自己打返d numbers (barcodes) sent 俾Cebu 的

內容要有

Barcode number
(我有打埋total two adult & two kids)
Name
F/M
Visit date
Contact tel

大宅

回覆樓主:

多謝樓主報料,我已取e-ticket好快收到

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 小迪迪 的帖子

Thanks!

大宅

回覆 grace0222 的帖子

多謝樓主報料, 我都入咗去GROUPON買.

不過唔知點解入咗CODE見有得減$100, 但在我的購買紀錄入面又SHOW番正價無減到. 請問你地是否如此, 定係SHOW減咗既錢?

最後我驚GROUPON收我正價.

男爵府

回覆 CRYSTAL53 的帖子

Good Arrr !

好開心, 大家一齊慳錢 !
我買咗 USS, Ifly, Mega Plus 套票, 還有咩值得去呢, 大家SHARE呀? 趁還有這優惠!

男爵府

回覆 happy_cowcow09 的帖子

妳比錢時, 有一欄入優惠代碼的:- 

打入WELCOME 會出現 -$100 or -$120. 總之, 總數冇deduct就千奇唔好按確認掣.

大宅

BlinkBlinkBlink 發表於 16-6-13 10:29

妳比錢時, 有一欄入優惠代碼的:- 
總數見己deduct, 但入番去"已買優惠"想print coupon時, "已買優惠"個度見到總數果欄仲show 番原本未減個價. 請問你係咪都係咁?

男爵府

是呀, 但CREDIT CARD 的扣數是正確的.

大宅

BlinkBlinkBlink 發表於 16-6-13 13:38

是呀, 但CREDIT CARD 的扣數是正確的.

唔該晒, 咁我就放心了. 因為驚無扣咁就唔抵了.

你咁快見到CREDIT CARD扣咗啦?

大宅

BlinkBlinkBlink 發表於 16-6-13 10:25
回覆 CRYSTAL53 的帖子

Good Arrr !

我買左蠟像館同萬像館,思維車果個
好抵呀,i fly我早買左,嗚嗚,買貴左

公爵府

開心吸收勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

CRYSTAL53 發表於 16-6-13 13:58
我買左蠟像館同萬像館,思維車果個
好抵呀,i fly我早買左,嗚嗚,買貴左
...
有冇groupon link? thx

大宅

噢…遲咗一步,成人門票售罄lu,唔知會唔會再有得賣呢

男爵府

剛發現原來因為網站是海外公司, 所以信用咭會收1%手續費. USS 250.48. 都低
但可惜今日想再買已售罄

男爵府

回覆 grace0222 的帖子

今天已冇這優惠了, 亦冇曬SINGAPORE的tickets, 可能比我們買曬!

大宅

回覆樓主:

請問個「WELCOME」係唔係已經無得用,入去都減唔到$100, 有無人可以幫吓我, THANKS

男爵府

我今早SEND 左資料俾CEBU AIRTRAVEL, 到現在都未收到E-TICKET, 請問通常要等幾耐先會收到架. 我用英文 SEND

男爵府

回覆 Cherry2012 的帖子

已冇這優惠了!

大宅

BlinkBlinkBlink 發表於 16-6-14 14:59
回覆 Cherry2012 的帖子

已冇這優惠了!

thank you

大宅

引用:我今早SEND 左資料俾CEBU AIRTRAVEL, 到現

原帖由 Helen媽 於 16-06-14 發表
我今早SEND 左資料俾CEBU AIRTRAVEL, 到現在都未收到E-TICKET, 請問通常要等幾耐先會收到架. 我用英文 SEND ...
我星期六都send 左去 CEBU, 但到而家都未覆。

公爵府

Helen媽 發表於 16-6-14 14:30
我今早SEND 左資料俾CEBU AIRTRAVEL, 到現在都未收到E-TICKET, 請問通常要等幾耐先會收到架. 我用英文 SEND ...
I sent email to Cebu on last Sat & Sun, they replied me quite fast wor (within the same day).
I had already got the etickets except One that they said need to make booking in month advance before go to that sight.

You may email them again to check for status.

首頁
34567...10

尾頁

跳至