自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章

引用:劉德華個女喎,你估只有記者想騷擾咁簡單

原帖由 MrsSingSing 於 15-11-25 發表
劉德華個女喎,你估只有記者想騷擾咁簡單
之前佢自己果單比個女fans追,個fans追到連命都唔要,你估佢唔驚?佢無陰影架?fans的瘋顛程度佢能控制嗎?佢都唔想有咩閃失,話晒得一粒明珠

emils288    發表於 15-11-25 15:15

侯爵府

認識瑞士牛牛第三回 DHA勳章 陪月勳章

引用:UM...咁除左保護個女, 仲要其他學生唔好被

原帖由 shannnb 於 15-11-25 發表
UM...咁除左保護個女, 仲要其他學生唔好被騷擾。
佢唔同門口出, 唔會阻住其他放學wo
你係家長 都唔想成日同 ...
Agree

男爵府

回覆:華仔為愛女被指搞特權

我覺得冇問題,方便人地又保護到個女

珍珠宮

引用:UM...咁除左保護個女, 仲要其他學生唔好被

原帖由 shannnb 於 15-11-25 發表
UM...咁除左保護個女, 仲要其他學生唔好被騷擾。
佢唔同門口出, 唔會阻住其他放學wo
你係家長 都唔想成日同 ...
同意!

男爵府

我撐劉天王,方便自己又不影響別人,何樂而不為,還挑什麼骨頭啊

子爵府

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得ok喎!以免記者影自己個女,又影響其他人!佢地都係正常人個女都要返學

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

男爵府

hashtag影視迷勳章

回覆:henry0729 的帖子

佢只係㙯人一個 洗唔洗好似英國皇子噤 好誇張 又咪人一個

99dogdog    發表於 15-11-26 00:40

伯爵府

cattz288 發表於 15-11-25 15:04
克人點同劉華呢?
匿埋費時煩到自己煩到人都有說話比人講
...
咁樓上講碧咸,算唔算同級?人家碧咸係點搞呢?我唔知呀,有人可以講下嗎?其實我唔鍾意睇波,無咩留意碧咸,見樓上講,都想知多啲。

其實特殊情況下可以向教育局申請在家教育,依家好多家庭都係咁。佢可以參考。
You think the only people who are people
Are the people who look and think like you
But if you walk the footsteps of a stranger
You'll learn things you never knew you never knew
-- Colors Of The Wind

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

佢咁做梗有原因

請勿打招呼~

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Kuri 發表於 15-11-25 18:28
咁樓上講碧咸,算唔算同級?人家碧咸係點搞呢?我唔知呀,有人可以講下嗎?其實我唔鍾意睇波,無咩留意碧咸 ...
碧咸? 佢d小朋友返學相都用佢既方法, 無比記者映到喇, 我覺得無影响其他人為前提最重要囉
當然安全又另一個原因!

放下自在

伯爵府

引用:其實劉華究竟想點

原帖由 henry0729 於 15-11-25 發表
其實劉華究竟想點 ? 佢只要係香港, 就做乜都會俾人知, 佢做乜咁驚個女俾人見 ? 佢唯一的出路係去新加坡
多餘,越秘密越多人追。

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

佢的做法我唔覺得有問題,保護自己個女不被騷擾。

翡翠宮

引用:好鬼煩.其實只係好小事.+佢不如係君X山買個

原帖由 bkfans 於 15-11-25 發表
好鬼煩.

其實只係好小事.

珍珠宮

引用:其實劉華究竟想點+?+佢只要係香港,+就做乜

原帖由 henry0729 於 15-11-25 發表
其實劉華究竟想點 ? 佢只要係香港, 就做乜都會俾人知, 佢做乜咁驚個女俾人見 ? 佢唯一的出路係去新加坡
其實係咪得罪人所以要避成甘?

大宅

引用:Quote:原帖由+henry0729+於+15-11-25+發表

原帖由 ahpoo 於 15-11-26 發表
其實係咪得罪人所以要避成甘?
驚俾人標蔘?

侯爵府

畀面勳章

唔係話做公眾人物就預佐一定會俾人影 俾人煩囉

男爵府

好多明星都怕仔女被影到個樣,就係怕會被綁架,對人生安全有害

侯爵府

maaron727 發表於 15-11-25 09:07
其實我建議佢個女去偏遠的國際學校讀書,會唔會好D?
yes, or home school?
:-D :-D :-D :-D

公爵府

991129 發表於 15-11-25 11:18
呢點我同意, 難聽啲講句, 碧咸女比華仔個女更有價值啦!

華仔唔洗靠個女撐

首頁

尾頁

跳至