想生BB

跳至

首頁
34567...16

尾頁

大宅

Re: 可重覆使用測排卵器,2個月便成功....

I said just start .....1 inch of course 見到一堆野 la!!! :lol: :lol: :lol: and see again, if not wash it and
"lam" 個 la......
Namaste

禁止發言

大宅

Hi JOD, 我想問你個隻排卵器係咪D字頭牌子, 外形好似唇膏, 我係結婚雜誌見過, 唔知準唔準呢, 價錢貴唔貴, 唔記得點樣用, 可否pm我, 謝謝!

複式洋房

dayday 寫道:
Hi Babyboy2508,

睇左你成功例子,好想試,想問如想要囝囝,要睇到什麼才dodo. thanks!! 你預產期8月25日?

dayday

hi dayday
未排卵前要禁做,直到見芒葉圖案就do la.... 因雄性精子較短命....
yes,預產期8月25日

大宅

Hi seeci,
pls check pm.... and you may see this topic old message... for more informations.........................
Namaste

大宅

尋晚去搵過幾間屈記都冇呀!! 問過其中一間d職員, 佢地話唔會再賣喎!! 大家知唔知邊度可以買到呀? thx!

男爵府

jojoebebe
hello,食0左lunch未呀?我剛剛食完返0黎,
a,我想問你而家仲係唔係用clearplan呀,我諗緊下個月用唔用.honey下個月考試,如果真係 egg day,佢都唔show我啦.
等你good news. :-P

子爵府

shirely,

我o岩o岩用晒d clearplan la. 我都唔知下次仲買唔買.我o念我個case 同妳有d唔同. 因為我老公佢真係十分抗拒一個week do 幾次. (但係妳老公肯o向egg day 前隔兩日do ma) 所以我要一定make sure egg day 之前do lor. 不過我就初步知道自已有分泌後第三日係positive. (試過二次都係). 但係量體溫, d體溫攪到我有d混亂

妳老公要考試, 我就覺得妳更加要用.
妳講得o岩, 因為佢掛住exam, 可能冇mood 隔兩日do gar. 所以就更加要check 到positive 先做 lor. 費時之前浪費佢d精神ma. 到時妳再引誘下佢, 咁米得lor.

到佢exam 完之後, 妳己經試左2個cycle 用clearplan, 可能妳己經掌握到大概邊日係egg day, 咁樣前後隔幾日做, 所以可能唔駛用la.

[size=small]又可能妳依個cycle bingo, 米再下次都唔駛用lor

shirely, 咁妳會點決定ar? 如果今個月唔試又要白白等一個月gar la.

男爵府

jojoebebe
所以五月0甘博囉,不過,0黎緊呢個月痳煩0的,佢根本冇時間,如果考試0個兩日,佢一定唔肯.因為今次對佢
0黎講好重要,(有chance轉工,佢一定好博)佢已經話可唔可以早0的呀,你估我話事咩.
不過,換個另一角落,你都知我樂觀啦,如果我次冇遲又唔bingo0的話,就一定撞啱佢兩日12/13,如果以家遲兩日,就有機會遲兩日,即14�5,都算係好事.
一於0甘話,我就試多一個cycle,由13號至17號用clearplan,成你貴言,今次ok,大家一齊執包袱,兩邊走,下次留言,用mud野topic好呢...搬家,執包袱,bingo,....諗0下先,費時要你0地失望過我.友誼可貴. :-P

男爵府

jojoebebe,
ha ha,又見到你啦,唔使去媽咪或奶奶到食飯咩?
你開工未呀,叫honey合作0的,煲0的靚湯水或糖水比佢,甜死佢mud到得, :-P 再加幾下按摩,掂.

子爵府

660203shirley 寫道:
jojoebebe
所以五月0甘博囉,不過,0黎緊呢個月痳煩0的,佢根本冇時間,如果考試0個兩日,佢一定唔肯.因為今次對佢
0黎講好重要,(有chance轉工,佢一定好博)佢已經話可唔可以早0的呀,你估我話事咩.
不過,換個另一角落,你都知我樂觀啦,如果我次冇遲又唔bingo0的話,就一定撞啱佢兩日12/13,如果以家遲兩日,就有機會遲兩日,即14�5,都算係好事.
一於0甘話,我就試多一個cycle,由13號至17號用clearplan,成你貴言,今次ok,大家一齊執包袱,兩邊走,下次留言,用mud野topic好呢...搬家,執包袱,bingo,....諗0下先,費時要你0地失望過我.友誼可貴. :-P

一於到時齊齊搬, 妳o念topic 名ar, 妳"文采"咁好!

子爵府

shirley,

我好懶gar, 好多時都寧願留o向屋企唔出去. 我唔係好鍾意去我奶奶度食飯, 如果d 大, 二, 三, 四嫂 唔o向度, 淨係得我一個"身抱"返, 就要我煮. 我都唔識煮, 自己兩公婆食就得. 叫佢地出去食, 有點都唔肯, 所以米少去lor.

大宅

sese,

我都問過我屋企楼下間屈記都冇, 不如你問吓代理邊到仲有
煒華香港ltd TEL: 23282662
希望你揾到啦
Namaste

民房

hi, sese:

我喺屯門市廣場及北角同炮台山中間果間屈記都見到有!

sese 寫道:
尋晚去搵過幾間屈記都冇呀!! 問過其中一間d職員, 佢地話唔會再賣喎!! 大家知唔知邊度可以買到呀? thx!
[img align=right]http://mi4.bpcdn.us/grafix11/10.gif[/img]

民房

知唔知重有邊道有得賣,昨晚去過屯門屈記無得賣呀!

民房

sese & babydiamond :

天水圍頌富商場waston(我1/6)在這裡買到,但個sale屎就起貨倉找o左好久先找,不知還有沒有貨及荃灣荃豐中心樓上個個商場(waston)都見過有得買

民房

Clary,
你開始用未呀?難唔難睇呢?因之前在其他thread到睇到話唔好用,好難睇!
你開始左造人幾耐?我已經五個月啦!

禁止訪問

禁止訪問

民房

babydiamond:
我開始左同你差不多時間,我即買就即晚試o拉,我就只係見到一圈一圈,圈內有黑色類似是說明所講的細胞,但係我將顯微鏡對著空間用電筒望亦都係望到差不多o既o野.???

請問各位姐妹,你們第一次睇到什麼,有沒有我以上這情況

首頁
34567...16

尾頁

跳至