夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:Quote:skybiebie 發表於 15-3-3 17:22 第2

原帖由 Nancy20090615 於 15-03-03 發表
我覺得男人鐘意倚賴 d , 蠢蠢地的女人, 叻/精, 自己知好喇.
係,好認同,但好多時蠢唔切,就算口唔講,都已經自己做埋,費事出聲

侯爵府

引用:Quote:原帖由 wlt2605 於 14-12-16 發表愛

原帖由 Anastasia-sa 於 15-03-04 發表
佢話佢戶口利息多,09年叫我將當時我戶口嘅90%放去佢戶口收息,並原本我每個月固定存嘅錢由佢俾嘅家用度扣 ...
咁你仲唔拎返幾多得幾多先?

男爵府

引用:Quote:原帖由 Anastasia-sa 於 15-03-04 發

原帖由 skybiebie 於 15-03-04 發表
我如果拎,佢一定會喺好多方面難為我。

男爵府

引用:Quote:原帖由 Anastasia-sa 於 15-03-04 發

原帖由 skybiebie 於 15-03-04 發表
而且我有時嗌交會借D意叫佢俾返我,可惜佢話完好,又唔會行動。

用戶要求終止服務

^GGmami^ 發表於 14-12-19 23:16
實有架, 最蠢係同一個唔鍾意嘅男人一齊成五年, 晒咗最寶貴果幾年

...

.

大宅

回覆:女王大人 的帖子

我同你經歷既一樣,但我最後選擇離開,小3同距奉子成婚

大宅

蠢到死
為左個男人幫佢打工,攪左8年,最後咩都無

子爵府

引用:有,就依家!以爲同佢一齊4年,有感情基楚

原帖由 angela3388 於 15-03-03 發表
有,就依家!以爲同佢一齊4年,有感情基楚可以有自己家庭,點知當我我呢幾日就來生噶時後,俾我發現佢同一 ...
加油,為小生命支持下去

伯爵府

畀面勳章

回覆:愛情路上,你愚蠢過嗎?

愛左1個以為真心愛自己既人……上完床佢先同我講對唔住……

大宅

引用:愛情令人盲目、愚蠢。一人講一件蠢事

原帖由 wlt2605 於 14-12-16 發表
愛情令人盲目、愚蠢。一人講一件蠢事
同第二個男友有左,發現時已經唔愛佢,得20歲,最後落左個b

民房

回覆:nerolibaby 的帖子

系4年入面我地噶感情都好好,一直都無點樣大吵大鬧過,佢都一直對我好細心。但估吾到我有咗4個月之後佢成個人變曬,變得好恐怖,好陌生,搞到我晚晚系度以泪洗面!一個星期總有3,4晚吾返屋企,問親佢去咗邊,佢就話去打機。我果時仲幫佢搵借口安慰自己,可能突然要做爸爸太大壓力先會咁,遲D會好噶喇!點知,原來並吾系咁樣!知到果一刻個心好痛好痛,我到底做錯咗D咩要咁對我?4年黎一直愛我噶男人竟然會咁對我,真系好难接受!到依家呢刻我都未放得抵,點解佢可以將4年噶感情話無就無,做得咁絶?系呢4年噶日子我過得好開心,系我腦入面噶回憶都系開心噶,我也打從心入面好愛佢,所以依家噶我好痛苦!連BB就黎出世噶果份開心噶感覺都無,我覺得好對BB吾住,我俾吾到個完整個家佢,出世紙仲要寫“私生子”,聽到呢3個字個心真系好难受!

男爵府

引用:系4年入面我地噶感情都好好,一直都無點樣

原帖由 angela3388 於 15-03-06 發表
系4年入面我地噶感情都好好,一直都無點樣大吵大鬧過,佢都一直對我好細心。但估吾到我有咗4個月之後佢成個 ...
單單「完整」嘅家唔代表BB就幸福,BB要嘅係實實在在嘅陪伴同關心

什麼私生子、單親。。今時今日好普遍,用不着為一個唔要你又唔要BB嘅男人傷心

BB未出世,仲有時間收拾心情,迎接一個「完全」屬於自己嘅BB,給BB正面積極嘅人生態度

祝福你,好好珍惜BB每天嘅改變,你會發現,BB可以讓你更勇敢面對自己嘅人生,你到時冇時間諗呢D唔等洗嘅嘢

民房

引用:Quote:原帖由 angela3388 於 15-03-06 發表

原帖由 KarenGerard 於 15-03-06 發表
單單「完整」嘅家唔代表BB就幸福,BB要嘅係實實在在嘅陪伴同關心

什麼私生子、單親。。今時今日好普遍,用 ...
希望喇~我都等緊!時間耐咗我想信會好噶!

伯爵府

愛一個時間不對既人

sugerlucy    發表於 15-3-27 16:18
cffw    發表於 15-3-7 03:21
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

禁止訪問

大宅

回覆:女王大人 的帖子

我最蠢⋯ jm分享嘅中幾樣

拍拖時對方識咗第二個,委曲求全都想對方回頭,但其實執到喊三聲

傾家蕩産,幫對方還債

最後發覺對方根本唔愛自己,只愛佢自己

做得最好嘅一件事係提出離婚,比自己一個機會重新做人

大宅

回覆:francng 的帖子

很後悔當年衝動而離婚但原來想翻起,而家想要的就是他那種的男人:(

大宅

回覆:angela3388 的帖子

Jm要加油⋯ bb很需要媽媽的愛和照料

雖然人心難測,今日唔好,但或者聽日會變好⋯ be positive

只要付出你嘅愛去養育bb, 你便不會對唔住bb

要為自己同bb而活,無論是否單親,生活都可以過得開心快樂

伯爵府

2024年龍年勳章 我的育兒心得勳章 有「營」勳章 叻叻勳章

真心相信一個 唔愛我嘅男人 話愛我一生一世

男爵府

引用:有呀,好後悔細個掛住拍拖唔好好讀書,大個左

原帖由 kitty328 於 14-12-19 發表
有呀,好後悔細個掛住拍拖唔好好讀書,大個左又掛住拍拖唔好好工作,到而家一事無成,只能做全職媽媽!

...
我都係,冇計,我地天生麗質,多人追,抗拒唔到,反而少人追嗰D讀書叻,haha~以上所有說話只係講笑,現實生活中,好多又靚又叻既女仕,可惜我只能羨慕

首頁

尾頁

跳至