美容扮靚

跳至

首頁
34567...9

尾頁

複式洋房

回覆 #79 一休 的文章

或者佐敦永安吧
買到MJ daisy la!!!!thx Nix1828^^

推介人, 但比人話賣廣告不特止, 仲要咒我爛面, 唔駛咁呀?我o係某公司做秘書, 唔係$138果間美容中心既廣告部, 唔係Paul Smith既市場部, 唔係Keihl's既宣傳部, 唔係華潤紫羅蘭香體粉既推廣部, 如果各位覺得我推介係廣告, 對唔住, 我年中收埋收埋咁多廣告費都係時候可以去環遊世界!!駛唔駛請埋你去?!

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 一休 於 08-4-11 13:36 發表
請問尖沙咀有冇Burberry Counter 可以買到Paul Smith Rose 呀?

TST 龍城有得買架

大宅

新出Prada香氷係咪好正, anybody know?

原文章由 manicheung 於 08-4-12 09:22 發表

TST 龍城有得買架
[img align=left]_455.gif[/img]

大宅

hi, all,

今日係sogo買了一枝prada Milano(Infusion D'iris),好正.
我係卓X及莎X睇過,卓X較平,莎X同Prada counter差不多.

100ml-----$720, but 200ml----$855.
200ml only sell in counter.
重有礼物送(in counter)

For your informtaion.

原文章由 rowenaanson 於 08-4-14 22:35 發表
新出Prada香氷係咪好正, anybody know?

[img align=left]_455.gif[/img]

大宅

有無人言式過呀?

原文章由 rowenaanson 於 08-4-15 21:50 發表
hi, all,

今日係sogo買了一枝prada Milano(Infusion D'iris),好正.
我係卓X及莎X睇過,卓X較平,莎X同Prada counter差不多.

100ml-----$720, but 200ml----$855.
200ml only sell in counter.
重有礼物送(in counter ...

侯爵府

我今日在bodyshop買左 aqua lily支香水,味道幾清新。

大宅

how much?

原文章由 sandwich 於 08-4-17 21:39 發表
我今日在bodyshop買左 aqua lily支香水,味道幾清新。

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

我係雅x到買咗支"love passport ~bloom"我覺得好正,而且佢係parfum嚟架.
不過,唔知係咪自己聞慣咗陣味,我覺得啲味都係keep倒兩三個鐘咋

大宅

係边度出產,乜野牌子?

原文章由 vicky 於 08-4-19 10:04 發表
我係雅x到買咗支"love passport ~bloom"我覺得好正,而且佢係parfum嚟架.
不過,唔知係咪自己聞慣咗陣味,我覺得啲味都係keep倒兩三個鐘咋

大宅

係專櫃有無得買, 某些水貨溉香味無|咁長久架.

原文章由 rowenaanson 於 08-4-19 22:33 發表
係边度出產,乜野牌子?

大宅

係專櫃有無得買,某些水貨嘅香味無咁長久.

原文章由 rowenaanson 於 08-4-19 22:33 發表
係边度出產,乜野牌子?

子爵府

原文章由 朱仔媽咪 於 08-4-9 22:49 發表
我想買支好"香甜"的香水, 有無好介紹, thanks.

你去試下ESCADA丫,勁甜呀

大宅

我都係sogo - Prada counter買了一枝prada Milano
(Infusion D'iris),好正.好正.好正.

大宅

咁啱嘅, 同道中人

原文章由 miu41 於 08-4-23 20:57 發表
我都係sogo - Prada counter買了一枝prada Milano
(Infusion D'iris),好正.好正.好正.

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

I like HUGO BOSS FEMME

香調:木質麝香調
前調:柑橘、黑醋栗花蕾、小蒼藍
中調:香水百合、非洲茉莉、玫瑰花瓣
基調:麝香調、杏桃、月

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

係边度出產,乜野牌子?

叫"LOVE Passport"其中一隻系列a bloom, make in France 係EDF,好似話喺日本好hit,佢嘅sell point係keep倒24hr喎
www.lovepassport.com

伯爵府

原文章由 blueroselam 於 08-4-25 18:29 發表
I like HUGO BOSS FEMME

香調:木質麝香調
前調:柑橘、黑醋栗花蕾、小蒼藍
中調:香水百合、非洲茉莉、玫瑰花瓣
基調:麝香調、杏桃、月橘

正正正 我都用緊

侯爵府

好似$12x,唔記得左幾錢

原文章由 rowenaanson 於 08-4-19 08:20 發表
how much?

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我的最最最喜愛:

1) Daisy
2) Light blue (D&G)

男爵府

Light blue (D&G) - I LIKE IT TOO BUT CANNOT KEEP LONG... I THINK I USED 3 BOTTLES OF 100 ML ALREADY

原文章由 fskaren2002 於 08-4-30 12:15 發表
我的最最最喜愛:

1) Daisy
2) Light blue (D&G)
希望勉勵一些有任何困難的人,要勇敢一些,有能力幫人就去幫,不開心時不要怪這怪那,上班時不要推卸責任! From myself, 兔唇mama

鏗鏗MUM: 人窮,慾望琳瑯,不爽不吃;志不窮,路途瞭闊,不吐不快 : )

首頁
34567...9

尾頁

跳至