自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

禁止訪問

伯爵府

引用:Quote:原帖由 Shirleyng428 於 14-04-03 發

原帖由 chill-out 於 14-04-03 發表
點解小用呢
因為用電話note3多……加上又有小米盒

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+杉浦太陽+於+14-04-03+發表信

真係噤好用?
畫面好靚

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+orangekkkkk+於+14-04-03+發

原帖由 YuYuMother 於 14-04-03 發表
係,我都鍾意駁上電視睇。

夜晚成家一齊睇 running man 好happy...
煲劇一流又易用,買果陣我都爭扎要小米好定Apple tv好,我老公ipad mini睇波,用airplay mode去大電視睇,又唔洗錢,超正

babybonnie  請問AIRPLAY點用?係咪要加埋APPLE TV先得? THX  發表於 14-4-3 14:59

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

大宅

回覆:有 埃pad mini 的,請進

我用上網

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 YuYuMother 於 14-04-03 發表

原帖由 orangekkkkk 於 14-04-03 發表
煲劇一流又易用,買果陣我都爭扎要小米好定Apple tv好,我老公ipad mini睇波,用airplay mode去大電 ...
係呀………咁我又無,因為我老公手機同ip ad都係apple, 所以佢搞掂我照用。

珍珠宮

iphone係影相、玩部份game用~
ipad mini係睇片、玩揸車揸飛機既game用~
notebook係用黎駛落大電視,睇電視用~
電腦係用黎dl歌入落iphone & ipad mini用~

珍珠宮

asummerlotus 發表於 14-4-3 10:46
認真問你地覺得Ipad是否可以真的取代電腦的功能呢?

申利:本人無IPad
無論ios定andriod都只可以取代到大部份電腦既功能,而"大部份"當中有一部份仍然係用返電腦會方便d~

伯爵府

引用:請問你們用埃pad mini 來做甚麽

請問你們用埃pad mini 來做甚麽? 上網? 電郵? 睇劇? 但這些用智能電話也做到。我冇平板電腦,但有手提電腦 ...
睇剧,resolution 高d

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

杉浦太陽 發表於 14-4-3 09:47
信我....用左IPAD...你返唔到轉頭....
甘你買wifi版定4g?

瑪瑙宮

畀面勳章

公: check email, 睇圖
私: 跳鄭多

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

出街帶 iPad mini, 在家用 ipad
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

珍珠宮

chill-out 發表於 14-4-3 12:59
用 mini 做 ebanking,噤你用咩 firewall 同 anti-virus software 呀
APPLE野係唔駛用FIREWALL用防毒架

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:chill-out 的帖子

比小朋友玩game多

又輕巧,方便帶出街

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

睇劇,聽歌同上網
都係係屋企用only
個人覺得ipad mini 個size 好過ipad

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+YuYuMother+於+14-04-03+發表

原帖由 orangekkkkk 於 14-04-03 發表
煲劇一流又易用,買果陣我都爭扎要小米好定Apple tv好,我老公ipad mini睇波,用airplay mode去大電 ...
To babybonnie: 係呀,買個Apple tv就得

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

水晶宮

係屋企用ipad mini, 通常上網, bk, 打機. 有時可以同c6一齊睇片.

mon大d舒服d, 打game我用 s4 時時按錯制, 玩farm heroes saga r唔小心用左d金

不過我部ipad mini 係c6抽返黎 可能未必會買. 屋企仲有部重到死嘅tablet...

大宅

引用:請問你們用埃pad+mini+來做甚麽?+上網?+電

請問你們用埃pad mini 來做甚麽? 上網? 電郵? 睇劇? 但這些用智能電話也做到。我冇平板電腦,但有手提電腦 ...
睇戲+打機,電話叉電時一定用iPad mini

子爵府

睇戲

子爵府

畀面勳章

superrich 發表於 14-4-3 13:07
自從特價買左ipad air之後, 部PC / mac 都好小用
幾時有特價呀???

首頁
34567...9

尾頁

跳至