自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 你有7億, 會唔會取徐子淇?

[quote]
上校車 寫道:
我係男人, 我就唔會娶一個痴晒

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

qqwong 寫道:
我會取一個無機心, 人品好, 有教養的女仔, 總好過要一個愛你錢多過愛你的人吧...

大宅

好彩佢聽亞媽話,飛甩左洪天明咋,如果吾係就冇今日喇

不過體無線訪問,佢好似吾係幾識大體,成日搶住講嘢,講埋d嘢又幼稚,又痴脷筋,佢都係合埋個口吾好講嘢好d,我唸佢老公都要教下佢喇

民房

我都覺得無話會唔會,
只要兩情相悅就得啦,
如果佢娶個個係蔡x敏就大件事

大宅

會, 如果真心相愛一定會. 我覺得徐子淇好sweet.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

麟媽媽 寫道:
我覺得佢好好呀!
樣子又漂亮,又有學識,又係世交,
起碼身家清白,唔通好似李美人咁好咩?!
咁佢過到佢老爺嗰關比佢入門,
證明OK 啦,有咩咁唔好啫?!
比佢娶番個門當戶對既千金小姐,
d 小姐有番咁上下,都好辣架!

民房

豬豬822 寫道:
[quote]
朗仔 寫道:
[quote]
weima 寫道:
我覺得徐子淇好好,佢做model果陣我同佢合作過,好純品,又有禮貌,唔會嫌三嫌四乜都話唔得。其實佢家底都唔錯,由細到大都讀英基,係曾特首口中既月入十萬以上的中產家庭。佢又靚又有學問,身家清白,娶佢好過娶李美人,起碼唔會通街都係襟兄弟。

我唔覺佢痴利根wor,不過係廣東話講得麻麻。

最緊要真心相愛!![/quote]

認同啊!郎才女貌 [/quote]

伯爵府

好媽媽勳章

[quote]
deandut 寫道:
[quote]
上校車 寫道:
我係男人, 我就唔會娶一個痴晒

禁止訪問

大宅

算啦﹗重想揀咩呀,有錢大晒咩

大宅

不如,換轉問,如果你係徐小姐,你會唔會嫁啊...^^"
hi
該用戶已被刪除

男爵府

我又湊下熱鬧 :mrgreen:

睇完娛樂新聞連日直擊報導, 我很意外是李家會如此高調讓傳媒報導, 說在門口影幾張相, 新人肯俾面企定定影, 講多謝已經超出低調富豪範圍, 你見有幾個有錢佬在鏡頭面前錫完又錫, 又肯答埋有幾愛子淇一萬年的傻問題,個新娘根本就想大家知佢隻巨鑽是老公仔親手掘 :mrgreen: ,她那句: 見佢咁有誠意我嫁俾佢
女的一臉揚揚得意, 李公子被愛妻多番搶白有點靦腆……
真正是我近來見到最有趣的場面。
女的十指緊扣,不特只還來一手捉實夫君手臂,我都睇得出好肉緊啊!

女的恨全世界直撃她的幸福, 退出娛圈前來個最後真人表演, 果然是她口中最佳女主角 :mrgreen:

難得男家配合……

新老爺一係做股神,封博士開心到傻o左 :mrgreen: 咁徐子淇好運喇, 一係徐子淇皇牌已在肚中 :mrgreen:

如果生o左仔, 四叔係o米每個員工封2萬利是 :mrgreen:

水晶宮

My family member is working in Henderson
Actually, as i know Mr. Lee really is a playboy
good luck to Cathy Lor

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

娶個聽聽話話、人靚又斯文o既有o麥吾好呢?!
蚊蚊媽

禁止訪問

大宅

同意,如果真係甘大方得體,就唔會甘樣講野啦,佢甘講野比我個感覺係好小朋友,細路女,反而徐子淇父母唔點出聲先大體,初時個新郎唔肯講係邊度結婚,都係想唔比人跟啫,後來又攪到好似做show甘

小米米 寫道:
我又湊下熱鬧 :mrgreen:

睇完娛樂新聞連日直擊報導, 我很意外是李家會如此高調讓傳媒報導, 說在門口影幾張相, 新人肯俾面企定定影, 講多謝已經超出低調富豪範圍, 你見有幾個有錢佬在鏡頭面前錫完又錫, 又肯答埋有幾愛子淇一萬年的傻問題,個新娘根本就想大家知佢隻巨鑽是老公仔親手掘 :mrgreen: ,她那句: 見佢咁有誠意我嫁俾佢
女的一臉揚揚得意, 李公子被愛妻多番搶白有點靦腆……
真正是我近來見到最有趣的場面。
女的十指緊扣,不特只還來一手捉實夫君手臂,我都睇得出好肉緊啊!

女的恨全世界直撃她的幸福, 退出娛圈前來個最後真人表演, 果然是她口中最佳女主角 :mrgreen:

難得男家配合……

新老爺一係做股神,封博士開心到傻o左 :mrgreen: 咁徐子淇好運喇, 一係徐子淇皇牌已在肚中 :mrgreen:

如果生o左仔, 四叔係o米每個員工封2萬利是 :mrgreen:

大宅

李擇佳就算唔靚仔,但起碼自己出黎攪生意,仲算幾好成績呀,雖則當初既本錢都係老父既
EVA222 寫道:
是不是玩家就唔知,係加拿大讀間大學唔係勁,都好似無畢到業,成35歲人幫左老頭子咁多年,亦無乜成績見到,要老臣子傍著,如果老頭子不是超級富豪,其實咪又係戇居中年一名.

[quote]
上校車 寫道:
My family member is working in Henderson
Actually, as i know Mr. Lee really is a playboy
good luck to Cathy Lor
[/quote]

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

徐子淇父母唔點出聲我又唔覺得大體,太高調分分鐘結唔成婚,重邊有一億禮金加兩層豪宅 加個富豪恩親, 不過我都估徐小姐係有左,應該係仔添,如果唔係四叔點會派錢比員工,每人一萬啵,都好正啦,我朋友仔話係直屬公司個個都有,就算啱啱入職都有架∼嘩∼如果佢生仔每人派二萬,唔好講笑,我渣渣林入佢公司做番幾個月都有著數

首頁

尾頁

跳至