潮流時尚

跳至

首頁
23456...15

尾頁

伯爵府

Re: 想問香工問題?睇吓幫唔幫到大家

HI~ aprilcyy,

我想買個返工上膊中型手袋, 請問你shop今星期六開幾點呀?
thanks~

伯爵府

hi~ 多角色婦女,

請問你可否pm介紹比我那間outlet你買開呢? 謝謝你.

多角色婦女 寫道:
aprilcyy,

Nowadays, I like to buy clothes at 香工, as a few years ago, I came across the 店鋪 in 香工 which 批發 the brand name of office suits I normally bought at a retail boutique outside, where the prices in 香工 were 2/3 cheaper. However, the said 店鋪 closed last year because of 貴租.

Now, I used to shop there by 打游擊. The design of clothing are varied from trendy to traditional, casual or office look, with brand name or not...... You can always find yourself something to buy.

A few months ago, I even met two TVB female news reporters shopping around inside 香工.

I have been to 一樓 once too. Very quiet but the 貨款 not bad. I even found one outlet which sell cashmere clothing which I would like to buy in winter.

Hope your business is prosperous there. We do not mind you keep on telling us something about 香工.

[quote]
aprilcyy 寫道:
巷尾係b座其中一條巷的最後最入鋪位。(不是青山道那邊)
basement就直頭死城咁,只有同場去食飯先落basment,根本唔會有客。我問過租我間鋪0既管理公司,佢話地面起碼等2年。 :-( :-(
[/quote]

民房

我最近在香工一間店買了好幾對earings,
我本身是非常敏感, 一定要帶真金或k金,
但試過在那裡買了一對之後, 一d都唔敏感,
所以每次去開, 都買兩對, 不過其實我唔知平唔平過出面的,
有d款都要60-70元, 並且我見她們都可以講價的.

別墅

我在香江附近返工呀, 我好想買牛仔衭呀, 我見到香江有2間d牛仔衭好靚, 有間個名好似係叫 on time定 5pm架, 我成日行過都想買, 但唔知做唔做零售, 唔知你知唔知呢... 仲有點先叫批發架???

子爵府

Hi April,

我好想買真皮手袋, 可唔可以post d 相. Thank you

複式洋房

我星期六開11-7pm, 可以上我網址睇下d款。如果是bk mama 請話比sales聽,會計你0地平d。
:-D :-D :-D :-D :-DApril C

洋房

Re: 想問香工問題?睇

hello aprilcyy,
想請問香工有無光身女裝lycra t-shirt 賣,要有明顯修腰款

多謝幫忙

mylolo

複式洋房

有,不過就唔知係咪用真正lycra品牌隻料做。另外,都要打打聲咁買。想買單件要撞擺出黎d清貨架。價錢亦有好多級數,有d平到唔洗200/打
:-D :-D :-D :-D :-DApril C

大宅

我星期六開11-7pm, 可以上我網址睇下d款。如果是bk mama 請話比sales聽,會計你0地平d。

hi, can u PM your web-site to me? Tks

洋房

aprilcyy,
thanks for your info.
請問可唔可以話比我知是那間舖。

唔該!

複式洋房

Dear aprilcyy

Please pm to me also.

複式洋房

ME TOO

THANKS

Blue_Blue 寫道:
[quote]

hi, can u PM your web-site to me? Tks[/quote]
該用戶已被刪除

禁止訪問

大宅

我都想要地址及其他店大約開幾點,

別墅

我都想要網址!
thanks!

民房

我都想要網址!
thanks!

男爵府

吾該我都想要網址! thanks!

大宅

我都想要網址!
thanks!

民房

首頁
23456...15

尾頁

跳至