跳至

首頁
23456...27

尾頁

大宅

Re: 佛教大光中學<91-94>入嚟啦.....

Hello,
我都係大光o架~~
91-94??
好似差唔多咁上下,
各位好

大宅

小肥肥晴晴,

睇咗你個Blog............
我好似識你喎.....Bo.............

大宅

差唔多即係幾多年至幾多年先@@?你讀個陣係咪甲.x x..丁.x.己架??
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

大宅

SzeTse 寫道:
小肥肥晴晴,

肥晴妹,
恭喜你呀!你終於搵到舊同學喇~~ :mrgreen:

別墅

SzeTse 寫道:
小肥肥晴晴,

Dear SzeTse:
[size=large]咁神奇..............我個Blog有我個樣咩,唔係咁邪嘛,唔得..... 快D答問題.........
1)你中一嗰陣係邊個做班主任?
2)你有D咩friend(講花名就得喇 )?
3)有D咩難忘嘅事?
最後一條問題................你有無虾過我
快D答...........唔可以諗..........
小肥晴Cherie :lalala:

別墅

[size=x-large]你唔駛答問題喇............我知道你係邊個喇..........聽聞你喺大埔媽媽會....我搵咗你好耐好耐喇...最近点呀?

大宅

咁..............我即係估中啦
我認得你個囡嘛~~
最近点??
咪又係做阿四,服侍兩位老細囉

小肥肥晴晴 寫道:
[size=x-large]你唔駛答問題喇............我知道你係邊個喇..........聽聞你喺大埔媽媽會....我搵咗你好耐好耐喇...最近点呀?

別墅

SzeTse 寫道:
咁..............我即係估中啦
我認得你個囡嘛~~
最近点??
咪又係做阿四,服侍兩位老細囉

[quote]
小肥肥晴晴 寫道:
[/quote][size=large].....Bingo......
咪好似你咁服待我老細............而家要煑野俾佢食,我晏D再寫過.................

別墅

點呀................BB呢排仲有無 :tongue: :tongue: 奶奶呀?

別墅

b肉兜兜 寫道:
[quote]
SzeTse 寫道:
小肥肥晴晴,

肥晴妹,
恭喜你呀!你終於搵到舊同學喇~~ :mrgreen: [/quote]
<<< b肉兜兜>>>觀察完咪呀.....我等得你好苦,搞到我心囉囉攣,唔好咁對我啦!

別墅

man0219 寫道:
差唔多即係幾多年至幾多年先@@?你讀個陣係咪甲.x x..丁.x.己架??

man0219.........咩你同我一樣無假放呀! :-( :-( :-(

大宅

我要放既時候可以放架~每日都有媽咪幫我湊下架kaka~
寶貝女你比左好多歡樂mami同Daddy~鍚晒你♡╮ⓣⓗⓐⓝⓚⓢ ﹏♡

別墅

man0219 寫道:
我要放既時候可以放架~每日都有媽咪幫我湊下架kaka~

咁你好我好多,好多呀!!!!!!!! :mrgreen:

大宅

小肥肥晴晴 寫道:
點呀................BB呢排仲有無 :tongue: :tongue: 奶奶呀?

無喇,大個仔o麻~~
呢排有無揾Mrs.chan呀?好少見佢浦頭o既??

別墅

你係咪指<<陳藹常>>呀?
你幾時有Time出嚟聚聚呀

大宅

小肥肥晴晴 寫道:
你係咪指<<陳藹常>>呀?
你幾時有Time出嚟聚聚呀

chan X yee呀~~~

別墅

唉!!!你知我由細到大都蠢蠢地咖啦............. :-(
你話 呀!!!佢上個月尾生日,我同xx芝,May,玻璃一齊同佢食反,你知唔知玻璃而家有咗5個月喇 ,
Miss chan個女女呢個月尾 ,佢仲未放料,你睇睇有無time,一齊去玩吖,你仲有無見過Dfriend呀?

別墅

我成日想講...............但寫完又唔記得 ,老喇,老喇
[size=large]阿仔佢英咗好多,仲有D星feel!
喺度講佢,唔好俾佢本人知呀,因為佢會小氣咖!! :mrgreen:

別墅

[size=xx-large]大光妹傾計唔預我????
:mrgreen:~~ KARIS ~~

別墅

講笑者,點呀...2位亞"姐",傾D乜呀??? 拿拿拿....26號預左你地架喇,
我仲叫埋"黃X珍"tim呀,勁唔勁呢?.......而家人數
有.....
1, 我 , 屎王
2, 你 , 你個囡
3, 你 , 你個囝
4, MEICHI , 佢條仔
5, MAY , 佢個囡 ,
6, 珍 , 佢個兒生
7, NET FD , 同佢個仔 ,

我唔叫咁多人喇,自己友算喇.....大家傾下計麻, 完左個
PARTY又可以叫D小朋友入去裡面玩"SHER滑梯",你話
係咪好好呢???
:mrgreen:~~ KARIS ~~