想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 10

boboT,唔炸咁水煮得ma?
boboT 寫道:
Kennis, 要減肥唔可以食炸嘢. 今個 cycle 我要番條腰 [quote]
kennisip 寫道:
boboT, 下次唔食炸烄子,試下炸雲吞,加d甜酸醬好野味

別墅

Re: Day 20 幾入黎一齊等 Bingo//Part 10

bbq,有架啦

我剛剛上網應購左3000股,好似要收手續費?成$100

我會認購1000股, 因為買幾多都會係得1手, 所以少少地玩下就算了, win左錢當幫補下我d醫藥費.

侯爵府

水煮, 我食開灣仔碼頭!!好味! 會加d 椰菜放湯!!

[quote]
boboT 寫道:
Kennis, 要減肥唔可以食炸嘢. 今個 cycle 我要番條腰 [quote]
[/quote]

大宅

boboT 寫道:
屋企罐豆豉鯪魚點算好? 如果煮菜, 啲菜咪好多油囉???

bobot,我諗您唔好要喇,比dogdog食好過

別墅

[quote]
bbqqcome 寫道:
霖霖,

我地都係天秤座, 咁我大你一年。希望你同我都快d bingo 喇, 時間真係買少見少!

[quote]

我都好後悔點解咁遲先決定要bb, 今個cycle我仲要中醫, 冬虫草, 花膠都出齊, 到頭黎都係得個吉.

侯爵府

油麥菜豆豉鯪魚, 好味!!

boboT 寫道:

大宅

kennis,
你係咪黃表入呀, 黃表入係要錢架, 我講緊既係白表喎

大宅

阿四,

你攪破壞.
霖霖 寫道:
[quote]

wish個頭叫boboT唔好食咁多炸野, 你仲叫佢食炸雲吞, 你緊係俾wish打得少 [/quote]

別墅

[quote]
jjwmkk 寫道:
水煮, 我食開灣仔碼頭!!好味! 會加d 椰菜放湯!!

[quote]

me 2, 我覺得咁多餃子, 係灣仔碼頭最好食, 最少肥豬肉的, 同埋佢有好多款式入面都有菜的.

大宅

Kennis, 下次試下啦, 不過梗會好大分別.

霖霖, 你幾時生日呀?[quote]

大宅

因為買幾多都會係得1手 --> Agreed. 我都會認購1000股.

win左錢當幫補下我d醫藥費 --> 靜雞雞話你地知吖, Mr. 水都唔知嫁, 我今年win 到d都有夠一次 IVF 嫁!

霖霖 寫道:
[quote]
bbq,有架啦

我會認購1000股, 因為買幾多都會係得1手, 所以少少地玩下就算了, win左錢當幫補下我d醫藥費. [/quote]

大宅

霖霖,

咁您會唔會再睇中醫呀?
係呢之前您咪話保xx握錢?所以拎左條方出去配,您拎左去邊間配?

別墅

boboT 寫道:

我今個月22號, 本黎今個cycle有希望的, 仲想當送份生日禮物俾自己, 而家

大宅

呀, 都唔記得講個提外話比你地知添, 我個囡尋日去左考學校, 我發覺, 而家d小朋友真係識少樣都唔掂, 好似尋日我個囡interview咁, 廣東話,英文, 國語, 3樣都要, 所以而家養一個小朋友, 我地做父母除左時間教之外, 真係學野不可少, 真係想唔做自己湊都幾難呀

大宅

kennis, 幵豉鯪魚唔係狗罐頭嚟架. 狗食會生姿架.

jjwmkk, 近排廣告果個廚師叮雲吞係咩牌呀? 個樣好似得得地.[quote]
bobot,我諗您唔好要喇,比dogdog食好過

boboT 寫道:

大宅

霖霖,

我早過你生....日.

最初,諗住ivf bingo就當結婚anniversary禮物,上個月諗bingo就當自己生日禮物,而家,怕且要用埋媽子(11月頭),爸b(11月尾),跟住老公(12月中)嘅生日做目標先得.....

霖霖 寫道:
[quote]
boboT 寫道:

我今個月22號, 本黎今個cycle有希望的, 仲想當送份生日禮物俾自己, 而家 [/quote]

大宅

我都係今年先決定生, 因為C6 一路都唔表態, 到我 先話其實都想不過近年先覺得 stable d...我都好後悔呀, 霖霖。

不過唔好放棄, 我地一定得嫁!!!

冬虫草, 花膠都出齊 --> 不如出埋"善存"啦, 男人年紀大d (我同你個C6 都應該有36、37) 要補下。

霖霖 寫道:
[quote]

我都好後悔點解咁遲先決定要bb, 今個cycle我仲要中醫, 冬虫草, 花膠都出齊, 到頭黎都係得個吉.

大宅

喂, 水太,
你原來係高手黎架, 咁真係要過2招黎啦, 但係你係咪買得好大架, 即係隻隻都係10幾廿手咁買架?
win左錢當幫補下我d醫藥費 --> 靜雞雞話你地知吖, Mr. 水都唔知嫁, 我今年win 到d都有夠一次 IVF 嫁!

[quote]
霖霖 寫道:
[quote]
bbq,有架啦

我會認購1000股, 因為買幾多都會係得1手, 所以少少地玩下就算了, win左錢當幫補下我d醫藥費. [/quote][/quote]

大宅

有架啦 寫道:
kennis,
你係咪黃表入呀, 黃表入係要錢架, 我講緊既係白表喎

有架啦,我冇睇黃定白喎,我一入就網上應購手續免費,都唔係o既?

別墅

霖霖,

咁您會唔會再睇中醫呀?
係呢之前您咪話保xx握錢?所以拎左條方出去配,您拎左去邊間配?

我都未決定點做呀.... 睇左咁多次中醫都好似無進展咁, 我朋友又叫我唔好睇, 佢話無用的, 呢d都係要靠番西醫.

我阿爸好似law左個藥方去佢相熟既舖頭配, 平左1半. 咁我個次就law左張藥方去黃xx度, 因我想佢睇下我之前食左d咩藥, 佢就話劑藥only$5x, but保xx就收我$78.

首頁

尾頁

跳至