跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

Re: 12月媽媽心情如何??

cherrymuimui

HOME 電腦壞左..整係可以用MSN 方便0的
真麻煩,,你幾時放產假呀

禁止訪問

複式洋房

其實回想整個懷孕期都可以, 只係開頭辛苦d, 大病左一場, 但總算都過去左, 我都可以忍受到, 不過我同我媽咪的關係就一日比一日差, 原因都有好多, 但其實主要都係因為我唔鍾意佢男朋友, 而引發的一連串問題, 佢比左好多壓力我, 成日都失眠, 早兩日又有一個好錫我的人去世, 我本來應承左我老公會好好控制我d情緒,唔好喊得咁厲害,但係一見到佢死前咁辛苦, 個人就失控啦~~ :cry: , 又加上這幾個月錢銀上又唔係咁順利, 好多錢收唔返, 但係好多數又到期, 我媽咪又經常比說話我聽(其實係佢男朋友教佢講), 我真係好辛苦, 好彩我老公同我62、99對我都幾好, 仲有d朋友, 好關心我, 成日同傾計, 我先可以撐得住咋.......... :cry:

大宅

fiand0000, 我都知叫你唔好唸咁多, 係好難. 如何係懷孕期間有親朋離去, 情緒上會不好受. 多d時間同d朋友傾計都係上上method. bb 同你一切唔好比咁壓力比自己 &bb.
祝福你!

大宅

fiand0000,
加油呀, 除左你依家身邊仲有好多好鍚你既人之外, 唔洗幾耐就有另一個係你生命中好重要既人出現, 佢一定會好愛你同帶比你幸福架 :lol:

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

cherrymuimui

而加我早左令埋5日年假..應該係11月24號開始放
放到新年前返工
應該係2月9號

複式洋房

好多謝大家, 我會努力加油, 你地都要比心機呀~~~

洋房

係呀係呀, 大家要一齊努力呀, 加油呀 !!!!

排除萬難去迎接我地既小寶貝來臨

Dec 07 - 7.41 lbs/Dec 14 - 7.59 lbs/Feb 08 - 10.78 lbs/Apr 10 - 19.23 lbs/May 26 - 22lbs :-)

首頁

尾頁

跳至