跳至

首頁
23456...48

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 大個仔大個女,K1啦!!!

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

茵茵 寫道:
呀小小c9 食住包包攞住送攬去買送

好殘酷呀....
佢好得意呀, 想meet佢...

男爵府

睛靈勳章

EnC' 寫道:

亞仔今日第一日搭校車,第一日自己返3hrs,無喊!值得表揚!

羡慕....
bobo今日都係一轉topic就喊兩聲

男爵府

EnC' 寫道:
矛錯!讀full-day唔使好多錢,enoch呢間三千都有得找tim!問題係兩個,兩個full-time,兩個都要校車,10得個10,6得個6,加加埋埋,未計雜費書簿都6000up/m,唔攞我命呀!生多兩對手都唔夠做呀!

咁又係, 兩件一齊都幾金... 好彩之之同細佬最多疊住9個月一齊返幼兒園....

男爵府

睛靈勳章

Monday最低氣溫得番24度炸,大家小心寶貝身體呀!!!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

天氣預報

一 道 低 壓 槽 會 在 未 來 一 兩 日 為 廣 東 及 南 海 北 部 帶 來 驟 雨 。 預 料 一 股 東 北 季 候 風 會 在 週 末 抵 達 華 南 沿 岸 , 並 在 下 週 初 為 該 區 帶 來 稍 涼 的 天 氣 。

子爵府

Mcada 寫道:
咁又係, 兩件一齊都幾金... 好彩之之同細佬最多疊住9個月一齊返幼兒園....

咁小學呢 你會讀資助學校

男爵府

睛靈勳章

香港政府一站通網頁

子爵府

a, 我反而有興趣影haomama果類,我like果d自然野多d.....
Mcada 寫道:
[quote]
茵茵 寫道:
你不如去影婚紗果d呀, 2個囡扮花囡set 好晒我估會好得意~

係咪即係叫佢同亨利再影一輯呀, 我想睇呀... [/quote]

男爵府

睛靈勳章

點解我睇唔到haomama family d相既?
click邊到??有link咩???

男爵府

PpiMa 寫道:
咁小學呢 你會讀資助學校

好大機會.... 暫時都係咁諗...

子爵府

茵茵 寫道:
[quote]
PpiMa 寫道:
佢一班幾多人呀? 撞到又唔知既
31, 好多呀...有3個老師. [/quote]

唔多呀,個比例好好,應該可以跟得好d bor....

子爵府

boboma,
你有茅ck pm?

如果茅,你要等haomama自己俾你喇....

男爵府

睛靈勳章

哈哈哈哈哈哈
我以爲又係廣告,so prompt我都無入去

隻仔依嫁實唔會任我魚肉jet....
一定影唔到靚相呀
該用戶已被刪除

男爵府

睛靈勳章

PpiMa 寫道:
唔多呀,個比例好好,應該可以跟得好d bor....
bobo果班quota用到盡.....
30個小朋友2兩個老師.....
but差不多半班係full time嫁.....
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

睛靈勳章

茵茵 寫道:
勤8果班有個新老c呀... 所以呀主任話佢會棟係到一排, 遲d 就都係2對30喇.

佢地真係k1無full day.

呢庶原本都無嫁....
之前有張通告...好似係買書時候...
話應家長要求,考慮開full day K1....
最後就真係有full day班囉....
篇入呢班都唔知好彩定唔好彩啦....
不過老師講左唔會因爲full day而影響上午班既課程...

首頁
23456...48

尾頁

跳至