跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: 03年7月羊咩俱樂部之校園生活

TY ALL

大果D都OK架 到時CUT

子爵府

s991027 寫道:
TY ALL

大果D都OK架 到時CUT

收倒~我會幫手去'偷'!!

子爵府

[quote]
Cynthiasia 寫道:
FLORA,
我諗仲有20日時間, 可能會落雨, 咁到時咁多位媽咪大家一齊落手行動, 費事1個

大宅

s991027

我有一個細的透明傘袋, 係咪到時帶比你呀?

"2x"係咪要廿幾個呀? 定係要2個?

伯爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章

Good Morning all

我搵10個,8個細果隻透明傘袋沒有難度.
這個任務給我la.

大宅

flora,

報告!報告!我問左深水埗d舖頭, 細果隻傘袋(薄身)就係14元/磅, 約160個, 但數量太多啦, 根本用唔著, 如果到時真係攞唔到d傘袋, 先至睇下需唔需要買...話定聲你地知

samsmama 寫道:
Good Morning all

我搵10個,8個細果隻透明傘袋沒有難度.
這個任務給我la.

伯爵府

王國教室勳章 好媽媽勳章

Hi, Cynthiasia
唔需要買La,現在我家中的就有10個,8個,遲D去
商場再加些,已經足夠的.

男爵府

畀面勳章

好感動呀 個個都o甘積極為party :)
7月媽媽係得既 !

男爵府

畀面勳章

Cynthiasia

thank 報料

複式洋房

Hi, 個 Party 仲可唔可以報名啊, 因為近來唔得閒上網, 而家先知
我叫 Sherwin, 2003年7月6日出世, 係一個好可愛嘅男仔

大宅

twice

歡迎歡迎

複式洋房

Jessieoh,

係咪一定要每個家庭準備1種食物架 不過我唔識煮野喎, 買嘅得唔得架
我叫 Sherwin, 2003年7月6日出世, 係一個好可愛嘅男仔

男爵府

畀面勳章

當然歡迎啦 :)
多d人開心d

twice 寫道:
Hi, 個 Party 仲可唔可以報名啊, 因為近來唔得閒上網, 而家先知

男爵府

畀面勳章

係- 每個家庭帶一份食物 share / 可煮 可買

twice 寫道:
Jessieoh,

係咪一定要每個家庭準備1種食物架 不過我唔識煮野喎, 買嘅得唔得架

別墅

Hello 各位, 好耐冇上黎啦!
有事要宣佈:
我個bb係9月18日出世啦!
係弟弟黎架.
而家好忙, 要學番湊bb.
遲d等佢大d, 帶出黎同各位姨姨同哥哥姐姐say hello呀.

別墅

萬勝節派對

日期: 2006年10月22日 (星期日)
時間: 1 點-4點 (3小時)
地點: tko 會所
費用: 場租 每小時 $120 x 3 = $360
另 jessie 代買飲品 (後計)
其他開支什費(未計)
到時除番人數.

食物: 每個家庭負責 1 樣 食物

節目: 因主題係 萬勝節. 請幫小朋友 打扮一下. 應下節
集體遊戲..... (請各家長提出意見)

有冇意見 ?

係就快d 報名 及 註明負責的食物
1. FLORA + 叻叻 (暫定) 1 大 1 細 (唸唸先)
2. Suzanne +hei Ba + hei 2大1細 (鹵水雞亦)
3. Crystal + Sherry (暫定) 1大 1細 (食物要諗下先...)
4. EVA + 老公 + 子軒 2大 + 1 細 (菠蘿腸仔)
5. jessie + 滐滐爸爸 + 滐滐 2大1細 (什果jelly)
6. cynthiasia +老公 + 鍶淇 2大1細 (什果沙律)
7. 朗朗 (叻叻n1同學) 2 大 1 細 (陣間話你知)
8. winnie + 庭軒 1 大 1 細 (bread)
9. rachel + carvin + car爸 2大1細 (壽司三文治)
10.vienna + 曉錡 (暫定) 1大1細 (未諗到)
11. Nicole + 謙謙 + 老公 2大1細 (白汁天使麵)
12. Diamond夫婦 + bobby + 小石 2大+2細 (印尼椰汁千層糕)
13. JELLYBEANYD夫婦 + liam 2大1小(未諗到)
14. Mendy夫婦 + 穎穎 2大1小(未諗到)
15. Samma + Sam + Samba (Homemade 花生湯丸)
16. splei+靖雅 1大1小(三文治)
17. CheukHin 1大1小 (椰汁糕)
18. chunmame 2大1小 (後覆)

合共: 30(大)、19(小)

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

男爵府

畀面勳章

恭喜恭喜
好開心呀 :)
chun ma 你要多點休息呀

chunmame 寫道:
Hello 各位, 好耐冇上黎啦!
有事要宣佈:
我個bb係9月18日出世啦!
係弟弟黎架.
而家好忙, 要學番湊bb.
遲d等佢大d, 帶出黎同各位姨姨同哥哥姐姐say hello呀.

首頁

尾頁

跳至