自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

引用:親身經歷呢六七年真係好大轉變,多咗大陸人

原帖由 samanyan 於 13-01-08 發表
親身經歷呢六七年真係好大轉變,多咗大陸人,個個大陸人都死纏爛打r著數。唔知係咪香港人見到有樣學樣,乜 ...
我咁r架! 好醜怪

用戶要求終止服務

我見過有個約4-5 歲的小男孩用順手取來的宣傳單張, 卷成紙筒, 入去人地1.2.3. 台的職員位,係咁拍打一位男職員...後來果位男職員發火: 話左唔可以入黎 ...做物打我呀?

個阿媽都唔理..同埋 d 師奶朋友 支支喳喳..照企係出面睇電話...死未

男爵府

引用:Quote:原帖由+lovebabyching+於+13-01-08+

咁冇品!!!係識嘅就拿拿聲搵壹週啦!可能壹周到時寫:“孤寒夫婦為9折鬧翻天“

...
個女人仲要大緊肚,可以預見又一對怪獸家長

子爵府

投訴係香港o既核心價值

大宅

引用:Quote:samanyan+發表於+13-1-8+19:39+我見

原帖由 mok239 於 13-01-08 發表
你意思係個男仔(客人)報警?
係呀

男爵府

引用:Quote:原帖由+bubu2910+於+13-01-08+發表認

劉德華,我俾你累死啦,日日都要帶阿媽返工,我阿媽仲忙過我呀陰公!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆:服務性行業真係越嚟越難做...

男爵府

引用:我連講價都怕羞

原帖由 rilley 於 13-01-08 發表
我連講價都怕羞
我都係,所以我唔係一個合格c9

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:bubu2910 的帖子

係!依家d人愈黎愈鐘意投訴

水晶宮

引用:認同囉,+但最慘係香港而家好似只係得返+服

原帖由 Trendinisaac 於 13-01-08 發表
認同囉, 但最慘係香港而家好似只係得返 服務性行業 囉
連做老師都係服務性行業啦

我的最愛: 老公, 仔仔, 同來緊既女女, 老豆

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我9年前係香港做過CS同sales,當時已經係咁

子爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:我連講價都怕羞

原帖由 rilley 於 13-01-08 發表
我連講價都怕羞
我都係,我從不講價

公爵府

珊瑚宮

2024年龍年勳章

有d香港人都好乞人憎架,覺得自己大曬,乜都要攞到盡,唔俾就話要投訴黎恐嚇人

男爵府

畀面勳章

係奇怪架喎,我以前成日都同d客講,你去m當勞買過餐吾講價,點解上到黎買野就係0廿講價,跟住佢地就有千萬樣借口想我平比佢,我對住尼d客,十蚊都吾會平比佢

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

客人好似覺得投訴完一定有著數咁

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係呀~我都覺
有D真係好Q煩,但有D又好搞笑,我做緊賣衫個時,有D人又要扮有米,又要威又要戴頭盔又有D係咁話平D平D,心諗唔洗計來貨價個D架?冇錢就唔好買衫
我做賣cake個時,D客指明要邊件邊件,其實件件都一Q樣,遇到呢D通常都會揸一揸佢件cake同埋最憎冇禮貌既客,呢D通常我唔會同佢講番多謝
同埋,如果佢地投訴咪投飽佢,未驚過
所以我特別對所有服務行業有禮貌D,知佢地辛苦

大宅

行行難做喇,唉

首頁

尾頁

跳至