跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 0512將軍澳區型女型仔媽咪

newmum05,

6月17日講座我有去呀!我坐前排左手面弟三個.
當日前排有二個BB,後一排有一個定二個BB,
你坐係邊度呀? 咁zzerong626又坐近邊呀?

newmum05 寫道:
dilyshung & fongbonnie,

係喎, 上次6月17日講座你有無去呀? 你坐係邊呀?
我果日反而識左zzerong626 同佢個大碼bb.

大宅

gu 媽,

我仲未check倒會所邊度適合埋身餵.今個星期六再睇吓先.Worse case 可以上我屋企lor. :wink:

大宅

gu媽,

gu豬游水個樣好淡定,好cool呀!

大宅

newmum05 寫道:
嘩, 乜gu妹已經坐得咁穩la, 我Mia女重係坐到左搖右擺呀!!

gu妹好野!!!!

EE,我係男扮女裝呀

大宅

dilyshung 寫道:
gu 媽,

我仲未check倒會所邊度適合埋身餵.今個星期六再睇吓先.Worse case 可以上我屋企lor. :wink:

哈哈。甘我米可以乘機去你屋企
其實,有更衣室就可以了,會所應該有更衣室,泳池又有更衣室 所以,哈哈哈,唔使等我乘機,我驚嚇親你屋企人

大宅

gu媽,

你快D帶德德去啦,開心到暈呀

別墅

係啦! gu豬游水個樣真係好淡定, 你o地睇我個bb之前游水個張相, 幾無奈呀! :-|

gu媽,

大宅

Yvonnehon 寫道:
係啦! gu豬游水個樣真係好淡定, 你o地睇我個bb之前游水個張相, 幾無奈呀! :-|

[quote]
gu媽,

[/quote]

gu豬個日先是一呆,心稔點解有甘大個浴缸沖涼。一放腳下水, 享受到 好興奮,全身下水之後 對腳不受控制已游狗仔式,好似行路甘。我同gu爸好開心

別墅

gu,

你o地係咪係會所個泳池到游水架, 我o地個會所成日都好多人, bb爸爸驚d水唔干淨, 所以我o地都唔敢帶bb去游呀! :cry:

大宅

gu,

你o地係咪係會所個泳池到游水架, 我o地個會所成日都好多人, bb爸爸驚d水唔干淨, 所以我o地都唔敢帶bb去游呀! :cry:

我係甘......早上煲好粥之後,同gu爸吃埋早餐。我們9時出發 ,游半小時左右,費是太耐,因為第一次呀。早上無人游,所以水質可以,而且最重要呢 可以影相,因為會所是不可以影相的,我地無人又靜雞雞,所以無比人話呀。小心小心

別墅

哦! 就係囉, 泳池唔俾影相架, 大家都係玩偷拍
你gu豬套泳衣係邊到買架? 多布d, 冇咁驚佢凍親.

gu 寫道:
[quote]
gu,

我係甘......早上煲好粥之後,同gu爸吃埋早餐。我們9時出發 ,游半小時左右,費是太耐,因為第一次呀。早上無人游,所以水質可以,而且最重要呢 可以影相,因為會所是不可以影相的,我地無人又靜雞雞,所以無比人話呀。小心小心 [/quote]

大宅

gu 妹, 好可愛呀!!!! 我都要買反套女裝俾我個仔先!!
gu 寫道:
gu妹黎啦

大宅

gu 媽, 你個泳池係凍水定暖水呀? 因為我個會所得凍水, 我怕bb冷親
gu 寫道:
[quote]
gu,

我係甘......早上煲好粥之後,同gu爸吃埋早餐。我們9時出發 ,游半小時左右,費是太耐,因為第一次呀。早上無人游,所以水質可以,而且最重要呢 可以影相,因為會所是不可以影相的,我地無人又靜雞雞,所以無比人話呀。小心小心 [/quote]

大宅

人間天堂 寫道:
gu 妹, 好可愛呀!!!! 我都要買反套女裝俾我個仔先!! [quote]
gu 寫道:
gu妹黎啦
[/quote]

尋日重影左艷照呀

大宅

人間天堂 寫道:
gu 媽, 你個泳池係凍水定暖水呀? 因為我個會所得凍水, 我怕bb冷親 [quote]
gu 寫道:
[quote]
gu,

我係甘......早上煲好粥之後,同gu爸吃埋早餐。我們9時出發 ,游半小時左右,費是太耐,因為第一次呀。早上無人游,所以水質可以,而且最重要呢 可以影相,因為會所是不可以影相的,我地無人又靜雞雞,所以無比人話呀。小心小心 [/quote][/quote]

我個都係冷水呀,你搵日好太陽的可以了,而且我買了1歲用的保暖衣比仔仔 ,無買泳衣

大宅

保暖衣?? 係邊度可以買? 幾$?

大宅

人間天堂 寫道:

好多運動公司都有,小童衣百多元,我個仔個件有衣有褲,成個游泳教練甘,哈哈
主要是上水之後無甘冷而已,而不是上水後不包毛巾,我一上水都會即包毛巾,費是冷親

大宅

等我今日去買反件先!!
thanks!!!
gu 寫道:
[quote]
人間天堂 寫道:

好多運動公司都有,小童衣百多元,我個仔個件有衣有褲,成個游泳教練甘,哈哈
主要是上水之後無甘冷而已,而不是上水後不包毛巾,我一上水都會即包毛巾,費是冷親 [/quote]

別墅

dilyshung,gu媽
泳池更衣室要比左$先入到去,會所有2個toilet,都乾淨兼無人,有時1-2賓妹呢係好面煲粥咋!

gu媽
你咁早去游?我覺得d水都係凍左d,所以都係揀5點去游,d水變左做暖水池!

大宅

Gia 寫道:
dilyshung,gu媽
泳池更衣室要比左$先入到去,會所有2個toilet,都乾淨兼無人,有時1-2賓妹呢係好面煲粥咋!

gu媽
你咁早去游?我覺得d水都係凍左d,所以都係揀5點去游,d水變左做暖水池!

thanks Gia ,甘我餵奶有著落啦
我甘早去係因為太陽伯伯好勁 而且可以影處b下水相 加上太晚我怕bb池好多尿尿 因為有好多大bb成日大叫急急,我怕

首頁

尾頁

跳至