烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 我的製成品 [Part 10]

deslislok
你整左咁多包包,好叻呀

abc
無辨法啦,呢種病係咁架,個時我個女入院佢隔離床個小朋友都係,見佢樣樣都食唔到,佢一話想食咩佢阿媽即刻比佢食囉。

honney
頭先向citysuper買左日清麻油,唔知係咪我記錯我見個包裝唔同jusco個隻0既,你有無張想比我睇下呀。thxs

重有我見有二記d貨放向citysuper買呀

大宅

delislok,

妳d包包做型好靚, 13個包包, 留番個比我都好喎

abc,

我囡囡以前都試過病到流晒牙血, 果種病係好辛苦, 體重急瘦, 因咩都食唔到,唯有比多d水佢飲啦, 好番先再食過 :-(

子爵府

TobsterBB 寫道:
Honney,

Your 球拍粉 is so cute, where did you buy it?

我係citysuper買架,呀囡見到話要食, 尋晚買左要即刻煮佢食呀,哈哈, 我話今日煮,今朝佢已經係咁叫我煮啦,我都覺得好cute呀
[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

canau,
發酵係要放係溫暖處讓它自行發酵∼

[size=large]Honney的美食廣場<b><font size="medium"><font color="CC9933">Honney & Monogram 私房菜

子爵府

kae 寫道:
球拍粉好攪笑,我個女見到實唔食會攞哂出黎玩

唔係ma..我個囡仲要大啖大啖咁幾個球拍一齊食呀

子爵府

abc,

你囡囡咩病呀?點解會流牙血又腫晒既?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Honney 寫道:
[quote]
Honney,

Your 球拍粉 is so cute, where did you buy it?

我係citysuper買架,呀囡見到話要食, 尋晚買左要即刻煮佢食呀,哈哈, 我話今日煮,今朝佢已經係咁叫我煮啦,我都覺得好cute呀 [/quote]

any other shapes?

子爵府

delislok,
嘩..你整左咁多包,比個黎啦∼
唔好客氣啦,99都讚你整得好味,係咪好happy呢

男爵府

Honney 寫道:
[quote]
kae 寫道:
球拍粉好攪笑,我個女見到實唔食會攞哂出黎玩

唔係ma..我個囡仲要大啖大啖咁幾個球拍一齊食呀 [/quote]

佢係架 你阿b鐘意食野呀嘛

子爵府

都有其它shapes,仲有三色貝殼粉,我諗住買包試下好唔好味至再買呀∼

子爵府

kae 寫道:
佢係架 你阿b鐘意食野呀嘛

你個個都鐘意食架,但我估鐘意玩多d

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

Honney 寫道:
[quote]

都有其它shapes,仲有三色貝殼粉,我諗住買包試下好唔好味至再買呀∼[/quote]

It is a good way to encourage the kids to eat their food. I'll buy it for my son.

男爵府

honney
頭先向citysuper買左日清麻油,唔知係咪我記錯我見個包裝唔同jusco個隻0既,你有無張想比我睇下呀。thxs

重有我見有二記d貨放向citysuper買呀

我今日都無留意個d球拍粉添,我下星期再去視覺過先

珍珠宮

Hi kae,

I always forgot to ask u. You know the cat on your 大頭照, is it really a real cat? Because it looks so cute especially her/his eyes. Her fur is so smooth, really looks like those on cartoon. That's one of the cutest cat I ever seen.

男爵府

tobsterbb

係呀我隻貓黎架,你講到佢咁可愛 係幅相影得佢靚仔咋。佢為食個時雙眼咪特別大囉

子爵府

It is a good way to encourage the kids to eat their food. I'll buy it for my son.

雖然我個囡咩粉都食,但係我都鐘意買些得意既比佢食架,遲下買d車輪粉

子爵府

Kae,
你等等...你去邊間citysuper呀?
係呀?咩貨先?
我用晒d天然酵母啦,想買新鮮酵母試下∼

子爵府

abc, tobsterbb,
希望你地既小朋友快d好番呀~~

honney,
d球拍粉好正呀,等我又去睇睇先~~ 下次可以整迷你肉丸當d波呀~~

delislok,
勁呀﹗d包包好得呀~~整cake同整包都咁勁,犀利呀~~

子爵府

Monogram,
咁你d肉丸真係要好細粒至得喎

Kae,
我影左相啦,但係upload唔到,要遲d呀∼

子爵府

Kae,
攪掂啦,係咪呢樽呀?

首頁

尾頁

跳至