夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 在不知情下做左第三者....我要點做呀

噢...你對他仁慈就是對自己殘忍。為了一個這樣的男人放棄更好的機會,值得嗎?

別拖泥帶水,他只是一個討厭的絆腳石,快快拋開他,找尋另一片天空吧。

要療傷,很簡單,戀愛。
laughin' to keep from cryin'

伯爵府

熱血勳章

佢把口話愛你, 但其實佢最愛的是自己. 我睇唔到佢咁樣欺騙你感情係愛你. 相信你都唔會愛一個咁自私的男人, 仲要一邊和老婆親熱一邊和你拍拖........ :tongue: 當你一唸起佢咁樣背叛你, 你就已經有百份百的定力和他一刀兩斷啦! 將佢嘅缺點放到最大, 就算佢以前對你點好, 都係假象, 記住佢虛假嘅一面!

如果你毒癮起(又唸住佢), 就上嚟BK啦, 呢到個個都係你朋友, 我地支持你!

大宅

蠢豬 寫道:
好多謝你地呀! 我知我今次做得正確....講真我做唔出同佢老婆講,始終,咁樣做同拆散人地冇分別, 何況佢現在有左! 未必個個都接受到自己老公咁做,如果佢看唔開,我咪做剎人兇手, 我唔得架,
其實我想問下各位,你地感覺得現在的男人是否很恐怖, 有時真係諗,原來連自己的老公都信唔過,就算佢對自己幾好, 幾愛你,都唔代表佢唔會搞三搞四!!!

你試下呃佢講話你會同佢老婆攤牌,然後就會更了解這個賤男。我肯定佢實會驚到即刻同意分手,不會再糾纏你。

大宅

同意同意呀! 呢o的男人你要都驚佢第日黎三奶啦!

iloveuhb 寫道:
呢個正一賤男, 如果我絕起上黎, 我唔止同佢分手, 仲會話埋比佢老婆知佢d衰野, 還掂佢老婆岩岩有bb, 比個機會佢老婆考慮清楚仲要唔要個bb, 唔係第日又因為個細要死忍個賤人, 事關佢咁賤, e+ 同妳散左, 唔駛幾耐, 咪又有第二個 !!

大宅

唔好理個男人,有老婆都搞三搞四,好極有限!
但我哋只比意見,一定要靠自己去判斷!!!
I LOVE YOU BABY !

男爵府

舊既唔去,新既唔黎,
你都快d搵返件,等佢感受下做阿2既feel,
之後再同佢分手

大宅

冇謂,破壞人地家庭~

大宅

綜合以上各位bk媽咪的意見 , 我相信你巳識點做.

利用工餘的時間去進修吧 , 或選一些自己的興趣/學科而平時又沒有時間去做 , 現在正是一個好時機 .

當年我都問清楚佢有沒有女朋友才開始的, 也是三個月 , 剛好是最tim蜜的時候 ......................................

那段時間 , 我學會了編織 、 普通話 、 唱歌技巧.
我覺得很充實 , 尤其是普通話 , 在工作上使我得益不淺 .
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

複式洋房

蠢豬

其實如果你當自己係佢老婆咁唸嘢,你好快就會忘記呢個死佬!
佢同你一齊時,係出面有女人,仲要大埋肚喎!你唔飛佢都對唔住自己啦!

我當時就係咁唸,馬上離開。
Peynet

首頁

尾頁

跳至